Ludia mate nejake fajne FREE softiky na tento mobilcok ? or nejake finticky ako si pekne nastavit menu... or zrychlit trosku ...
napr ako sa daju hromadne vypnut aplikacie ktore mi bezia na pozadi ... or ako ich mozem vypinat postupne ... no a zatial ma nic dalsie nenapada tak ak viete nieco ohladom piste ... ale nie OT boo ma naserkate
neviem ci si myslel zrovna toto, mozno to uz aj vies, ale postupne sa vypinaju aplikacie tak ze podrzis tlacitko ktorim ides do menu, na boku displaya tu vyskoci take okienko, kde je zoznam (ikony) vsetkych zapnutch APLIKACII, tak si proste hociaku vyber a stalc tlacidlo C- a potom uz len ANO
instalol som si jednu temu na kartu v mobile ju dam pekne pouzit a pouzije vsetko tak jak ma ale ked vypnem zapnem telefon nahodi mi povodnu temu n6630 neviete ako to mam urobit aby mi zostala ta co chcem aj ked vypnem zapnem mobil ?
a co curtis, ten telefon nieje urceny len na to, aby si hral na nom hry, on ma siroke vyuzitie a k tym temam, nezistil si nahodou, ci ta tema nieje neak chybna, alebo je presne kompatibilna s tvojim fonom ???
frodimir1 napísal:a co curtis, ten telefon nieje urceny len na to, aby si hral na nom hry, on ma siroke vyuzitie a k tym temam, nezistil si nahodou, ci ta tema nieje neak chybna, alebo je presne kompatibilna s tvojim fonom ???
ty tu co potis o hrach ? ja na nom nemam ani jednu hru pretoze ho nevyuzivam ako hernu konzolu ...
ta tema bolo to kvoli tomu ze temu treba mat instalnutu v telefone a nie na karte ...