Velmi dobry, trochu podobny je The Shawshank redemption (Vykupenie z vaznice Shawshank). Podobny je tym ze sa odohrava vo vazeni a atmosferou ma uplne pohltil, asi si ho stiahnem a znovu pozriemhols napísal:Jeden z najlepsich filmov aky som videl.Genialne prevedenie knihy,uz dlho som nevidel nic take.Nevie niekto o niakom podobnom filme?Doporucte nieco
Páči sa vám film "Zelená míľa" ?
Co som ho videla prvy a zatial i posledny krat bola som o dost mladsia, a tak som si pri niektorych castiach aj zakryvala oci (mamka ma upozornila...) Ci sa mi pacil neviem uz moc posudit, kedze to bolo davnejsie, ale viem iste, ze to bol silny film, lebo by sa mi inak nevynarali tak fajne jeho casti...(inac dobry napkos by bolo pozriet zas, ked som uz podrastla) 
-
Dappled_man
Light Expert
-
azimut3
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
T. Hanks - hl. uloha M. C. Dunkan - velky cernoch S. King - scenar podla jeho knih pod taktovkov - F. Darabota ..................... je uzasne spojenie rozumu, citu a krasy
Majstrovske dielo......
Viaceri ludia tu pisali ci je aj nieco podobne: A Walk To Remember ----- odporucam kaszdemu kto rad place
Majstrovske dielo......
Viaceri ludia tu pisali ci je aj nieco podobne: A Walk To Remember ----- odporucam kaszdemu kto rad place
-
elko520
Medium Expert
Bol to parádny film. Az na to jakeho toho negra spravily velkeho.....v reali je vysoky asi jak Hanks, a to jak tam "caroval", pch! najviac sa my pacila ta mys..., a tomu malemu smradovy co nechal uskvarit toho chudaka by som odrezal hlavu!.... inak co sa tyka filmoveho spracovania a hereckych vykonov si tento film nezasluzi nic ine ako 
-
kurenadvore
Medium Expert
cely som ten film nevidel ale bol naozaj dobry ... aspon to malo nejaku myslienku ... naozaj krasny ale aj velmi smutny film 
sry ze to davam do 2 prispevkov ... ale este k tomu Percymu ci jak sa volal - hrozne... a ako pristupil tu mys tak to bolo naozaj smutne
//to sry si nehaj a radsej skus nabuduce pouzit tlacitko
kobalt
sry ze to davam do 2 prispevkov ... ale este k tomu Percymu ci jak sa volal - hrozne... a ako pristupil tu mys tak to bolo naozaj smutne
//to sry si nehaj a radsej skus nabuduce pouzit tlacitko
kobalt
Green mile
jasné že sa mi páči, je to perfektný film. hrajúv nom len tí naj herci, za všetkých asi naj Tom Hanks .....
film je dobrý aj dejovo, obsadením, prostredím , ......
film je dobrý aj dejovo, obsadením, prostredím , ......