Peticia za odvolanie primatora Ziliny...
povodne som nemal v umysle prispievat ale toto ma pobaviloTraktorista napísal:Nie som zo ziliny,...
ale myslim ze by ste mali byt radi ze mate takeho starostu akeho mate,... to co pre zilinu spravil je jedinecne,... konecne clovek ktory rozmysla pre slovakov a vy ho xcete odvolat,...
dnesny ludia nevedia co xcu,...
mas pravdu ... nevedia co pre nich spravil ... pozrite ako vyzera Zilina ... niekolko rokov dozadu sa Martin mohol porovnat so Zilinou a teraz nesiaha ziline ani po znacku ... a cisti mesto od roznych obyvatelovTraktorista napísal:Nie som zo ziliny,...
ale myslim ze by ste mali byt radi ze mate takeho starostu akeho mate,... to co pre zilinu spravil je jedinecne,... konecne clovek ktory rozmysla pre slovakov a vy ho xcete odvolat,...
dnesny ludia nevedia co xcu,...
Re: Peticia za odvolanie primatora Ziliny...
jaj takeho dobreho primatora a vy ho chcete odvolat??? tomu nechapem sak vam je dobre....Les napísal:Zakladam tuto temu preto, lebo som pred par dnami videl v tv spravach, ze je peticia za odvolanie primatora Ziliny J.Slotu. Velmi ma to prekvapilo, lebo som si myslel, ze skoro kazdy v Ziline Slotu oblubuje, ale ako vidim nieje to celkom tak. A tiez ako to bolo v spravach, Slota je obklopeny ludmi, ktori sa spravaju nasilnicky napr. ked Slotov spolupracovnik zbil dvoch polskych turistov v restauracii a to mladu zenu a muza. Kedze vela z Vas je zo Ziliny a okolia, tak by som chcel vediet Vas nazor na tuto vec.
P.S. Prosim odpovede len od tych, ktori ziju v Ziline alebo v jej okoli.
Dakujem.
http://rapidshare.de/files/11579726/slota.rar.html heslo: 13
Tu si mozte pripomenut jeho slavny vyrok o tankoch a pod..
Tu si mozte pripomenut jeho slavny vyrok o tankoch a pod..
Hmm ak niečo nevieš spýtaj sa hojkahojko napísal:Nie som zo Ziliny ale myslim si, ze to neprejde.
Moj osobny nazor je ten ze slota a ludia v SNS su trapny A slota je k tomu ozran.Je mi jedno ci ho odvolaju. Viem ze zo Ziliny(myslim celkovo skoly, namestia...) spravil skvele mesto, ale urcite by som nechcel aby zastaval nejaku poziciu vo vlade. A je mi fakt uprimne jedno ci ho odvolaju.
ono to tak vyzera ze Zilina a Slota je super a ja som si to myslel tiez, avsak zije mi tam krstny a vela mi toho porozpraval. To ze sa Slovakom paci sposob vyjadrovania ktore povazujem za "dementne" ma mrzi ale co uz. Slota v podstate ovlada velku cast Ziliny, naozaj sa bez jeho suhlasu nepostavi ani trafika, vsade dosadzuje svojich ludi(casto nekvalitnych ale nech zije abderitizmus na SVK). Takeho primatora by som teda nechcel a polika tiez nie...