jj ked to dotaham tak by som moholXilleR napísal:...ked si uz spravis taku peknu zbierku tak by si to mohol uploadnut na lamky
Najkrajši sladak
Sladak, sladaky, sladaciky...
Objavil som dobry server, kde sa daju najst aj take veci, ktore este neboli nikde zverejnene. Je tam pohodova muzika (okrem inej) a da sa to legalne
stiahnut, alebo len vypocut. Neviem ci mozem zverejnit adresu, ale to je server, co nema vela spolocneho s tymto. (www.musicserver.cz) Staci sa pozriet do najnovsich veci a mozno mi date za pravdu.
stiahnut, alebo len vypocut. Neviem ci mozem zverejnit adresu, ale to je server, co nema vela spolocneho s tymto. (www.musicserver.cz) Staci sa pozriet do najnovsich veci a mozno mi date za pravdu.
the best of: al green - how can you stop...
the best of- volume 2 : animals - house of rising sun
good charlotte - i believe
guns ´n roses - november rain
led zepelin - stairway to heaven
savage garden - trully, madlly, deeply
cky - lost in a contraption
ozzy - mama i´m coming home
...
pisal som bernolakovsky...pis ako pocujes
the best of- volume 2 : animals - house of rising sun
good charlotte - i believe
guns ´n roses - november rain
led zepelin - stairway to heaven
savage garden - trully, madlly, deeply
cky - lost in a contraption
ozzy - mama i´m coming home
...
pisal som bernolakovsky...pis ako pocujes
od rammsteinu je dost dobrych kludnych .. ohne dich uz spomenute bolo.. dalej Nebel, feuer und wasser
.. no pre mna je sladak aj Spring 
.. ale aj placebo ma dost vychytavok.. Blue american, alebo Ill' be yours a neviem co este vsetko.. ma ani nenapada
.. najlepsie sladaky su rockovych a punkrockovych kapiel.. trebars aj taka Lesbians and Gay song od Horkyze slize je dobra
:D
.. ale aj placebo ma dost vychytavok.. Blue american, alebo Ill' be yours a neviem co este vsetko.. ma ani nenapada
.. najlepsie sladaky su rockovych a punkrockovych kapiel.. trebars aj taka Lesbians and Gay song od Horkyze slize je dobra
jou majú viacero pomalších vecí napr. seemann alebo klavier to sú naozaj parádičkyCsajka napísal:Vybral som si dnes temu tykajucu sa hudby, tak nebudte zaskoceny ze sade sa odomna ozyva iba
RAMMSTEIN
asi by ste nepoveedali ze takato kapela moze mat aj nieco, co sa podoba na sladak, ale vypocujte si taku Ohne dich a porovnajte s ostatnymi----
sladak ako vysity