Orange--ponuka telefonov

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mateu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Orange--ponuka telefonov

Príspevok od používateľa mateu »

cawko......
xcem radu.......ocovi koci pausal.......3Marca......a si xcem zovrat novy phone.....ale som obmezdzeny financiami.....mozem dat totizto za nho iba 1500SK....

teraz z tejto ponuky

http://www.orange.sk/private/phones/action/default.dwp

sa mi zda najschopnejsi siemens cx75_dobra volba? myslite ze je nejaka pravdepodobnost ze do toho marca pridu do pomarancu nejake nove dobre cenovo dostupne phony?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no siemens je v celku da sa povedat dobra volba pretoze si ho mozes upravit ako len chces
a tento phone ma vsetko co si vyuzijes celkom good display, 1,3Mpx fotak, RS MMC karty, mp3 prehrava, ma IRDA, BT takze myslis ze je to dobra volba ;)
mateu
Medium Star
Medium Star

ob3l1x napísal:no siemens je v celku da sa povedat dobra volba pretoze si ho mozes upravit ako len chces
a tento phone ma vsetko co si vyuzijes celkom good display, 1,3Mpx fotak, RS MMC karty, mp3 prehrava, ma IRDA, BT takze myslis ze je to dobra volba ;)
mozes si ho upravit ako len xces.....to ako myslis?
a myslis ze ked si tam kupym nejaku tu kartu....tak ako mp3 prehravac mi bude stacit ta baterka?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ak chces mp3 prehravac tak si mp3 prehravac kup, proste zatial asi ziadny MT nema taky kvalitny zvuk ako original MP3 PLAYER, no a z tejto ponuky by som si nezobral ani prd - jediny mt co ma zne zaujal je N70, a ked tvojmu otcovi konci pausal az v marci , tak to do vtedy pride nova ponuka na 100% - mozno aj dve, a ver mi nekupuj si FIRST mobil ktory vidis, niekedy sa oplati pockat
mateu
Medium Star
Medium Star

mikkimikki396 napísal:ak chces mp3 prehravac tak si mp3 prehravac kup, proste zatial asi ziadny MT nema taky kvalitny zvuk ako original MP3 PLAYER, no a z tejto ponuky by som si nezobral ani prd - jediny mt co ma zne zaujal je N70, a ked tvojmu otcovi konci pausal az v marci , tak to do vtedy pride nova ponuka na 100% - mozno aj dve, a ver mi nekupuj si FIRST mobil ktory vidis, niekedy sa oplati pockat
ok diki za radu :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ale no niektore telefony sa daju pouzit ako mp3 prehravac staci kvalitne sluchadla :) aa no kedze ma obmedzeny rozpocet na 1500Sk tak na N70 by som zabudol :) nooo a tento siemens upravy som myslel tak ze si tam mozes sam prehrat FW davat rozne patche atd ... proste siemens je dobra znacka ak si rad telefon upravujes a je o tom dost na nete vid www.siemensmania.cz
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

ob3l1x napísal:ale no niektore telefony sa daju pouzit ako mp3 prehravac staci kvalitne sluchadla :) aa no kedze ma obmedzeny rozpocet na 1500Sk tak na N70 by som zabudol :) nooo a tento siemens upravy som myslel tak ze si tam mozes sam prehrat FW davat rozne patche atd ... proste siemens je dobra znacka ak si rad telefon upravujes a je o tom dost na nete vid www.siemensmania.cz
Ja by som si SIEMENS nebral, lebo ak chces mobil na zabavu tak mam taky pocit ze siemensi na to moc niesu, aj hry ked na to zozenies niesu bohvieake rychle - na hry: NOKIA , SonyEricsson, inak som si cital par recenzii o mp3 prehravococh vs. mobili z mp3, a MP3 vzdy vyhraju - proste aj s tymy inymi sluchadlami maju mp3 lepsi zvuk - tu som ti to z jedneho casopisu odfotil (fotil som to z MT):
Obrázok
Warezko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Warezko »

mikkimikki396 napísal:ak chces mp3 prehravac tak si mp3 prehravac kup, proste zatial asi ziadny MT nema taky kvalitny zvuk ako original MP3 PLAYER, no a z tejto ponuky by som si nezobral ani prd - jediny mt co ma zne zaujal je N70, a ked tvojmu otcovi konci pausal az v marci , tak to do vtedy pride nova ponuka na 100% - mozno aj dve, a ver mi nekupuj si FIRST mobil ktory vidis, niekedy sa oplati pockat
mal som dva mp3 prehrávače...jeden bol creativ muvo 256mb a druhý nejaký iriver tip si už nepamätám ale ani jeden nemal na K750i so slúchadlami z W800i

čo saq týka nokie N70 mne sa neopplatí ju kúpiť lebo nemá nič čo nemôžem mať v k750i (okrem pár ssymbian aplikacii kt. použijem raz za mesiac)

a ako aj iný howoria radšej počkaj do marca a kúp Nokiu N70...nič iné poriadne nije je v ponuke zaujímavé!!
cheopko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

siemens cx75

Príspevok od používateľa cheopko »

ja som si kupil ten siemens a som dost narocny a cx75 je celkom dobra. Niekedy troska pomala ale to bolo vtedy ked som nemal mmc kartu. teraz je to v pohodicke. Za tu cenu je super. JA som ho kupil za 490 lebo nic ine tam nebolo.
Jedine minus je baterka prvy tyzden ti pojde max 1den potom 3-5 podla toho ako snim narabas
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Re: siemens cx75

cheopko napísal:ja som si kupil ten siemens a som dost narocny a cx75 je celkom dobra. Niekedy troska pomala ale to bolo vtedy ked som nemal mmc kartu. teraz je to v pohodicke. Za tu cenu je super. JA som ho kupil za 490 lebo nic ine tam nebolo.
Jedine minus je baterka prvy tyzden ti pojde max 1den potom 3-5 podla toho ako snim narabas
ja nemam akoze nic proti CX75 ale ked som si ju v T-Mobile skusal tak sa mi menu nepacilo vobec, a joystick je podla mna strasne zapusteny
mateu
Medium Star
Medium Star

cx75

pozor!pozor! :D

pomaranč bude ponukat tieto telefony spolu s 128MB pamatovou kartou!! mozno uz v niektorych mestach ponukaju.... :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mateu napísal:mozes si ho upravit ako len xces.....to ako myslis?
a myslis ze ked si tam kupym nejaku tu kartu....tak ako mp3 prehravac mi bude stacit ta baterka?
siemensu sa dá velmi jednoducho flashnuť firmware. to je jeho jediná výhoda, inač by som radšej nejakú nokiu.
Napísať odpoveď