VIDEOHOVOR
-
mikkimikki
Medium Professional
VIDEOHOVOR
Skusal to uz niekto, ja by som to rad vyskusal ale nemam na to MT a nebyvam v BLAVE 
ono je to pomerne tazke
kedze pokrytie nie je ani v polovici blavy a telefony su zatial pomerne drahe a ma ich dost malo ludi
no ale podla mna to zase az taka vyhra nie je ved staci ked cloveka pocujem nemusim ho este aj na display vidiet
aj ked zbehnem do BA tak si to mozno skusim kedze moj phone to podporuje
(n6630)
-
mikkimikki
Medium Professional
klasicky pripad sluzby, ktora v europe predbehla zaujem uzivatelov.... v japonsku, kde su sami techno-maniaci, ma siet Ntt DoCoMo priam raj....video telefonovanie a sledovanie televizie tam prekvita...ale v europe.....staci si detailne prezriet archivy sprav, kde dokonca aj taky kolos ako Vodafone je na 3G (UMTS) stratovy, aj ked tieto siete v nemecku a v anglicku funguju myslim ze uz tri roky....a na slovensku to nebude inak....prevadzka gsm bude doplacat ziskami straty na vybudovanie novej siete, vysielace budu pribudat tak raz za rok, aj to iba par vo vybranych lokalitach, hovory v gsm sieti pojdu hore, resp. poplatky za sluzby vseobecne pojdu hore, aby sa vykryli spominane straty.... no a kto na to doplati?? uzivatelia, ktori potrebuju telefonovat a byt kdekolvek dostupny a v kontakte a nepotrebuju rychly datovy prenos... to je moj trosku neodborny sedliacky nazor....
otazkou zostava: preco sa musela siet UMTS zavadzat na slovensku??
otazkou zostava: preco sa musela siet UMTS zavadzat na slovensku??
ked prijimas hovor taq si predsa mozes vybrat ci to chces aj s videom alebo klasikamikkimikki396 napísal:akoze ani podla mna to nieje nic uzaste lebo potom ked ty bude niékto volat budes musiet povedat pravdu kde si, ked sa ta bude pitat
, ale vyskusat by som to chcel - inak ty mas ktej 6630 ten stojan z kamerou ?!?
-
mikkimikki
Medium Professional
Ale v tomto pripade iso o video, nie klasikugwixt napísal:ked prijimas hovor taq si predsa mozes vybrat ci to chces aj s videom alebo klasika
Pozri, aj ja suhlasim s tebou,ale mi obycajny smrtelnici stym nic nespravimetrizzo napísal: ...otazkou zostava: preco sa musela siet UMTS zavadzat na slovensku??
-
mikkimikki
Medium Professional
pozri - keby ste aj obaja volajuci mali UMTS telefon, tak by vsetci poculi o com sa rozpravate.cov napísal:Len neviem, ci by ma zaujimalo ucho toho, s kym hovorim. Pretoze pokial nebudem mat HandsFree sadu, tak mam dve moznosti - bud ten skym hovorim vidi moje ucho, alebo vsetci pocuju o com sa rozpravame.
kazdy 3G telefon ma hlasity odposluch ....cov napísal:Len neviem, ci by ma zaujimalo ucho toho, s kym hovorim. Pretoze pokial nebudem mat HandsFree sadu, tak mam dve moznosti - bud ten skym hovorim vidi moje ucho, alebo vsetci pocuju o com sa rozpravame.
(ale zrejme bude videtelefonovanie fungovat aj s headsetom)
o com tocis? ,.... sak sa bavime o videotelefonovani .... ked ti bude na tvoj 3G telefon niekto volat s tym ze chce videotelefonovat ... ty budes moc video odmietnut a volat len normalne hlasom bez videa .... takze ked budes niekde kde nexces aby ta videli tak to jednoduco odmietnes a hotovomikkimikki napísal:Ale v tomto pripade iso o video, nie klasiku
-
mikkimikki
Medium Professional
vsak asi ked ten videohovor neprijmes , ale prijimes len noramalny hovor tak to je skoro jasne ze nehovoris pravdu kde sigwixt napísal:o com tocis? ,.... sak sa bavime o videotelefonovani .... ked ti bude na tvoj 3G telefon niekto volat s tym ze chce videotelefonovat ... ty budes moc video odmietnut a volat len normalne hlasom bez videa .... takze ked budes niekde kde nexces aby ta videli tak to jednoduco odmietnes a hotovo