Pomoc so stat.

Všetko ohľadom Linuxu...
Blackburn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Pomoc so stat.

Príspevok od používateľa Blackburn »

Caute,
mam mensi problem rozbehat statisky na Debiane. Skusal som rozbehat Cacti, ale bezvyznamne, vsetko som nainstaloval spravne , spravne som nastavil cestu k binarnym suborom, spravne som nainstaloval snmpwalk,snmpget,snmpbulkwalk,snmpgetnext,rrdtool ale aj tak to neslo (mam tam php5 pod ktorymi to jedine ide) . Teda statistiky isli, ale neukazovalo to obrazky (grafy). Tak som potom skusil Serverstats , reku ze som niekde spravil chybu, ale ani tam mi neukazovalo grafy pricom mam dobre nainstalovane rrdtool. :oops:

Neviete mi prosim poradit, co by som mal este spravit aby to islo, alebo mi poradit dake ine statistiky ? co by zaznamenavali aspon load average, cpu, ram, swap aspon.

Dakujem pekne
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

mal som ten isty problem a pomohla mi az zmena distribucie, mam totizto promise ako radic sata diskov...
a na ten sa nedali zohnat drivers... :(
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

deblasco napísal:mal som ten isty problem a pomohla mi az zmena distribucie, mam totizto promise ako radic sata diskov...
a na ten sa nedali zohnat drivers... :(
ked ja chcem ostat na debiane :( dake ine stat niesu ? co by isli ?
glsk
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa glsk »

Blackburn napísal:ked ja chcem ostat na debiane :( dake ine stat niesu ? co by isli ?
no mozes napr pouzit mrtg

Kód: Vybrať všetko

http://stats.srobarka.sk
; je to dobre a mozes si tam robit grafy z akychkolvek hodnot.

a co sa tyka toho tvojho problem tak sa pozri ci nahodou nemas vsetky vygenerovane obrazky v adresary ktory je dany ako alias v httpd.conf na iny apreto to nemoze najst[/code]
Napísať odpoveď