Vztah na dialku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wlado_v
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Vztah na dialku

Príspevok od používateľa wlado_v »

tak by ma zaujimalo ze co si o tom myslite...ci to podla vas moze fungovat a tak....
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Re: vztah na dialku

Príspevok od používateľa kinjeril »

wlado_v napísal:tak by ma zaujimalo ze co si o tom myslite...ci to podla vas moze fungovat a tak....
Zazil som. na dost daleku dialku (cca 23000km).. chvilu sa zdalo ze to pojde, ale neslo to... aspon mne nie... :(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Fungovat to podla mna nemoze. Po urcitom case (podla mna velmi kratkom) dojde na to ze jeden alebo druhy da prednost osobe s ktorou sa moze stretavat castejsie. Nemyslim tym pripade ze sa vidia kazdy tyzden (pracovne tyzdnovky atd..)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

t0m4s3 napísal:Fungovat to podla mna nemoze. Po urcitom case (podla mna velmi kratkom) dojde na to ze jeden alebo druhy da prednost osobe s ktorou sa moze stretavat castejsie. Nemyslim tym pripade ze sa vidia kazdy tyzden (pracovne tyzdnovky atd..)
uplne suhlasim tam uz nie je co dodat..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

asi tak...
IMO je vztah na dialku-ak sa dvaja stretnu napr. 1xza 3mesiace ej uplna blbost a strata casu.vyskusal som :arrow: viem co hovorim :arrow: zbytocne som stratil polroka,pocas ktoreho som mohol mat ine baby :?
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

O aky vztah tu vlastne ide? Ak sexualny, tak ten podla mna vydrzi dost. Stretnut sa po 2,3-4 tyzdnoch trochu si uzit a potom zase cakat. Ak ide o iny vztah ako sexualny, tak to urcite skonci skor ci neskor, ale su aj take pripady co vysledkom tohto vztahu, teda na dialku, bola svadba. Moj nazor je, ze nie velmi dlho. Je to asi nepriamoumerne dlzke odlucenia. :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja mam vztah na dialku. Sice to nie je az tak strasne daleko - 250km cca., ale vidime sa kazdy piatok, sobotu a nedelu. Mam pocit, ze prave aj tymto je nas vztah pevnejsi a funguje vyborne. Myslim si, ze je to mozne, ale musia to chciet obidve strany.
wlado_v
Light Star
Light Star

jj...presne tak ked chcu obe strany tak sa to da....my sme od seba sice "len" 150km a vidime sa kazde 2-3tyzdneniekedy az mesiac ale to uz je extrem a vydrzat sa to da len s tazkostami :? ...ale ma to aj svoje vyhody-niesom na nej az tak zavisli..tzn ze ked niesme spolu tak mozem ist kde chcem a robit si co chcem(napr. s kamosmi na pivco)...a ked sme spolu tak si to super uzivame...a funguje to... 8)
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

urcite sa to da ked chcu obe strany...sestra ma priatela uz 3 roky on je z ciech (Nový Jičín)..a zo zaciatku spolu fakt boli raz za tri mesiace ale teraz uz su spolu asi kazdy mesiac..ked uz len na vikend sa navstevuju a maju sa radi bo segra ho lubi to vidim a ten chalan je taky ze keby ju nema rad tak na nu kasle..nemyslim ze by len tak vyhadzoval 1000sk na cestu,sestra teraz planuje ist tam pracovat..takze asi taky vztah moze fungovat len straca urcite to svoje caro ked nemozu spolu prezivat niektore veci
messer19
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa messer19 »

Ja som s drahou zatial kazdy den 8) Ale od septembra ideme obaja na vysku a to budeme spolu len raz za tyzden :(
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

ja som mal na lieceni vztah, ktory fungoval cele liecenie a potom asi mesiac... od mojho rodneho k jej rodneho je to cca 250 km... je to blbost, ale mozno natom nieco bude :lol: 8)
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

no tak to som zazil, ale trvalo to len chvilu.Pisali sme si cez net.Zo zaciatku to fungovalo, ale potom to prislo.Ta nepritomnost a tak,takze podal mna to nefunguje a ked uz bude tak asi tazko
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

No ja nevem ale ja si myslim ze moze fungovat lebo ja som mal babu s ktorou sme sa zoznamily v lete na dovolenke v Grecku na Kose a boli sme v tom istom hoteli a pod...zacalo to tak ci sa vecer nestretneme a uz dlshi cas sme si padli do oka proste vsetko bolo super velmi sme sa milovali ale ked nastal den odchodu a este predposldny den bolo to hrozne ona cely cas plakala a taky pekny program bol vecerny tak ze plus aj to..tak ja som ledva drzal a skoro som sa aj ja rozplakal mal som vela bab ale tato bola v niecom jedinecna nevem ci ste maly nekedy taketo ale ja hej s touto osobou no a ked nastal den ked sme isly domov to bolo hrozne asi 3hodiny pred odchodom na letisko sme isly niekde za hotelovi complec ten hotel bol hrozne velky takze sme sa fakt skoro stratily no a to bolo najhorsie strasne dlho sme sa pozkavaly....a ked prislo na to ked sme boli na letisku a uz sme odlietaly no ty ktory to uz zazily asi viete o com hovorim ze ste boli stale spolu a naraz je cas odchodu a vasa laska sa skoncila :( :( :( :( ...no a ked sme pristaly v Bratislave tak to zas nehovorim co bolo ked sme isly von z lietadla a ked sme sa lucily....a najhosrie bolo to ze ona je zo Ziliny a ja z Bratislavy cize skoro 250Km od vetdy sme sa vydeli par krat ale sme si stale volali stale pisaly sms kazdy den aspon 10-20 a cez Pokec a tak....a nerozlisli sme sa kvoli dialke ale kvoli neicomu inemu..proste velmi sme sa milovaly a ked ludi drzi laska a vzajomne porozumenie tak je to to najlepsie cize dialka moze byt aj 1000000Km aj tak to vydrzi ako sa hovori laska vody prenasa mislym tak alebo hory no nevem je to jedno ale podstata je hlavna ak sa niekto fakt lubi a nepodvedie ineho tak to vydrzi som mal vela bab aj som ich podvazdal ale tuto som nepodviedol lebo sme sa milovaly....
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

johny141 napísal:No ja nevem ale ja si myslim ze moze fungovat lebo ja som mal babu s ktorou sme sa zoznamily v lete na dovolenke v Grecku na Kose a boli sme v tom istom hoteli a pod...zacalo to tak ci sa vecer nestretneme a uz dlshi cas sme si padli do oka proste vsetko bolo super velmi sme sa milovali ale ked nastal den odchodu a este predposldny den bolo to hrozne ona cely cas plakala a taky pekny program bol vecerny tak ze plus aj to..
hmm to ste sa akoze po cca tyzdni az 10 dnoch milovali? zial asi nevies co je laska a podobne ako mozno 80% mladych si zamienas lasku s zalubenost
johny141
Star
Star

to bolo laska na prvy pohlad a ja viem sam key som zamilovani a kedy ne ty si tam nebol takze to neves posudit a to pokracovala este 2mesiace chapes?to nebolo len 10dni ked sme boli spolu 10dni+2mesiace...a vem velmi dobre ze kedy som a kedy ne kedze som mal vela bab
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

johny141 napísal:to bolo laska na prvy pohlad a ja viem sam key som zamilovani a kedy ne ty si tam nebol takze to neves posudit a to pokracovala este 2mesiace chapes?to nebolo len 10dni ked sme boli spolu 10dni+2mesiace...a vem velmi dobre ze kedy som a kedy ne kedze som mal vela bab
ale pisal si ze ste sa po max 10 dnoch ste sa uz milovali. Neviem ako sa da milovat ked niekoho nepoznas. Je rozdiel milovat a byt zamilovany, o tom hovorim.
johny141
Star
Star

pozri bolo to tak chapes mi sme boli stale spolu ked sme boli tam..vedeli sme o sebe uz vsetko vedeli sme co ma ktory rad,o rodine,o sebe......proste bolo to tak na zaciatku to bolo zamilovansot potom uz sme uz milovaly
wlado_v
Light Star
Light Star

tak potom preco ste sa po 2mesiacoch rozisli ked ste sa tak milovali???ved 2 mesiace nieje az taka dlha doba a este ked ste 250km od seba...
mousek
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mousek »

Neviem kamarat mal holku ale asi bol dost domyslavy a bal sa co robi ... tak to nevydrzal a dal je kopacky.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Chodim s priatelkou vyse roka. Uz od septembra 2005 som na vyske v cechach a chodim domov raz za 2-3 tyzdne. Musim si zaklopat ale nas vztah je super a dufam, ze to este dlho vydrzi :)
Napísať odpoveď