vidis ake sme silukly..
takze teoria ze chalan by mal balit babu je riadna blbost..podla mna..mozno kedysi to platilo..DÁVNO..ale vtedy sa este sexovalo az pod svadbe
no to by som skor povedala ze teraz je to tak ..vtedy sa deti robili hned...zobrali sa v 18tich..a hned robili deti..ale teraz sa vezmu najskor tak v 27 a deti maju tak v 35..a myslim ze to je lepsie
no vydis..radsej nech je to neskor ako skor a potom su z toho len problemy a mlade pary si chcu najskor zarobit dake prachy aby ich detom nic nechybalo a myslim ze to je spravne
zuzu44 napísal:no to by som skor povedala ze teraz je to tak ..vtedy sa deti robili hned...zobrali sa v 18tich..a hned robili deti..ale teraz sa vezmu najskor tak v 27 a deti maju tak v 35..a myslim ze to je lepsie
ja som si dnes tak lezerne vykracoval smerom k mojmu bydlisku a co zrazu nevidim... dievca 175cm, stihla postava, brunetka. No tak som trochu pridal, ze si ju obzriem z blizska... Ked som bol vo vzdialenosti "akurat" na skenovanie babenka ma zacala balit ani sa nemusela otocit... tak nadherny zadocek som este nevidel
ja som si dnes tak lezerne vykracoval smerom k mojmu bydlisku a co zrazu nevidim... dievca 175cm, stihla postava, brunetka. No tak som trochu pridal, ze si ju obzriem z blizska... Ked som bol vo vzdialenosti "akurat" na skenovanie babenka ma zacala balit ani sa nemusela otocit... tak nadherny zadocek som este nevidel