Bojite sa smrti?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
H5ck2r
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Neviem coho by som sa mal bat tak citak to raz dojde na mna i na vas :smt037 kazdy raz musi zomriet :smt037
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

najviac sa bojim o svojich bliskych :cry: :twisted: :shock:
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

no doteraz som nad tym moc nerozmyslal,ale isto chcem zit co najdlhsie a isto mam v sebe daky strach zo smrti ale viac ako svojej smrti sa bojim smrti tych co su mi najblizsi
ci by som dokazal polozit zivot za niekoho? to sa neda takto povedat,zalezalo by to od situacie,ale ak by to bol niekto fakt velmi blizky tak mozno aj hej,ale je to tazke hovorit takto ked som este v takej situacii nebol
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

kokos.. prepacte ze si z toho robim srandu ale naozaj mi pripada trochu smiesne ked sa takito mladi ludia zamyslaju nad smrtou... cece to uz nemame o com inom? :D:D .. este by ste sa mali bat zo zivota a ne zo smrti .. nad tou sa nezamyslam ale mam pred nou respekt. ked uz sa zamyslam nad smrtou, tak to neni o bolesti.. ale o lutosti ze v podstate raz sa to pre mna skonci a ja neprezijem to co ti po mne.. a vyvoj ide stale dopredu.. nuz a ja som zvedavec :))

.. dneska je ale krasny den ..
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

teraz hej, ale ked sa dozijem vnucat, tak potom uz mozem umret..
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

klasika napísal:najviac sa bojim o svojich bliskych :cry: :twisted: :shock:
BliZkych :oops:
No bojim ale snazim sa nemysliet.... Pride tak ci tak
quentin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quentin »

kedysi som si vravel tiez to iste, ze sa bojim len sposobu smrti a nie smrti samotnej ale potom prislo nieco(o com pisat nechcem) vdaka comu som si uvedomil ze som sa cely cas len hral na hrdinu.

ked tak rozmyslam do buducnosti tak zistujem ze zomriem :o a ked uz musim chcem tak neak hrdinsky :) niekomu blizkemu zachranit zivot alebo tak. asi preto aby som si dokazal ze moj zivot mal neaky zmysel.

bojiiim sa smrti ale nechcem skoncit ako 90 rocny pocikavajuci sa dedo v neakom domove dochodcov ktory uz ani poriadne nevie o svete.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pamätam sa na casy ked som ako maly chlapec veril tomu ze som nesmrtelny.. ze som hrdina ktory sa nicoho a nikoho neboji a ze nemozem zomriet.. postupom casu som si zacal uvedomovat ze to asi tak nie je.. stalo sa to vzdy ked sa niektoremu mojmu blizkemu nieco stalo.. a to je vec ktora ma najviac desi dodnes.. nemam strach z vlastnej smrti ale zo smrti mojich najblizsich..
stanielka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stanielka »

ja som sa na tym ani moc nezamyslala, ale sem tam sa mi snivali veci, ako lezim v truhle... a mala som z toho dosti velke stresy :) , ale to som bola ece mala! Teraz mi to pride ako normalne, dokonca az krasne! Mozno, ze ak pride na lamanie chleba, budem z toho dosti hotova, neviem. Ale mam urcitu predstavu a ta keby sa splni, nicoho by som sa asi nebala... Chyba mi uz len VRANA

A by som zabudla.... dosti sa bojim smrti mojej macky a ludi, kt. strasne lubim!! Neznasam pocit bezmocnosti :( radsej by som umrela za nich vsetkych!
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

ja budem zit vecne...got it? vecne
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

kandler napísal:ja budem zit vecne...got it? vecne
To je nam uplne jasne :lol: (vecne :smt025
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

ja osobne sa smrti nebojim, bojim sa smrti blizkeho.

(vzdy je tazsie pozerat sa ako druhy umiera ako ked umieram ja)
quentin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quentin »

pe3x napísal:ja osobne sa smrti nebojim, bojim sa smrti blizkeho.

(vzdy je tazsie pozerat sa ako druhy umiera ako ked umieram ja)
odkial vies uz si umieral??(ja len ze si tym nemozes byt isty)
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

nie ale zazil som smrt blizkeho, a myslim ze to boli viac, ako ked proste odides, proste vzdy to bude bolet viac tych co ostanu ako ten co odide.
Dušan Šimonides
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dušan Šimonides »

No ja sa smrti nebojim,lebo nemam dovod sa jej bat.Fakt je ze kazdy raz musí zomriet.A ked ste k smrti tak blizko ako som bol ja tak sami zistite ze to neni nic hrozne.Je to len take akoby zaspavanie. :?
jannndo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jannndo »

Dušan Šimonides napísal:No ja sa smrti nebojim,lebo nemam dovod sa jej bat.Fakt je ze kazdy raz musí zomriet.A ked ste k smrti tak blizko ako som bol ja tak sami zistite ze to neni nic hrozne.Je to len take akoby zaspavanie. :?
ja sa smrti bojim....v podstate sa bojim vsetkeho neznameho alebo minimalne mam z toho mierny strax a respekt.....
a ktomu ze si bol blizko smrti a teraz sa jej nebojis....vo vacsine pripadou to je pravda(pocul som rozne diskusne relacieo klinickej smrti, ti ludia nemali strax so smrti), ale poznam aj takyx ktorym ked povies slovo smrt tak su psyxicky na dne a pritom skoro zomreli....
uplink napísal:heh nie je ziadny pribeh...je len to co som napisal, kto cita nech rozumie :) kto nerozumie ten nech necita ;)
skus nam ostatnym, ktori nerozumieme a predsa citame, objasnit ako si to myslel....??
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Nebojim
zwolf
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zwolf »

smrti sa nebojim, pretoze smrt ani neboli a ani nezistim ze som ju dostal :lol: ked clovek umrie tak mu vsetko tzv. prestane fungovat a ked vam to prestane fungovat tak ani nic nemozete citit, nemate cim, ja sa skor bojim nejakej choroby, alebo niecoho co tu smrt zapricini...
smrt je sucastou nasej existencie (neexistencie), to znamena, ze nemoze byt strasna, pretoze to by bolo strasne aj spanie atd... toť moj nazor
Magic
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Magic »

obycajne sa smrti nebojim. ale niekedy mi prebehnu myslienky na smrt a dostanem strach, ale rychlo ho zazeniem a som rad ze mi to vzdy pripomenie ze si mam zivot uzivat.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

jannndo napísal:skus nam ostatnym, ktori nerozumieme a predsa citame, objasnit ako si to myslel....??
som prekvapeny ze sa ma zrovna Ty pytas. A ze sa zrovna Ty bojis smrti. Hmm...no snad casom to pride ;)...a budes ten, ktory sa uz neboji ;)...
Napísať odpoveď