Les napísal:Ahoj, vitam ta tu na fore, aspon sme dvaja taki "starsi". Ja mam 55 t.j. uz som "minul" prvu polovicku svojho zivota
mrzí ma to, ak už máš polovičku života za sebou, ja si to o sebe nemyslím, len nedávno som začal naozaj žiť, takže polovica života? dúfam, že ešte dlho nie
zupanok napísal:mrzí ma to, ak už máš polovičku života za sebou, ja si to o sebe nemyslím, len nedávno som začal naozaj žiť, takže polovica života? dúfam, že ešte dlho nie
bravó súhlasím s tebou, vždy je to o tom na aký vek sa človek mentálne cíti, aké má cieľe a chuť do života. Ale ako som už niekde písal toto je celkom dobré fórum, iba si tu musíš "vybojovať" určitú pozíciu - v tom dobrom slova zmysle - medzi tymito "deťmi" je to niekedy ťažké... ver tomu, že tu nie si sám, ktorý nemá - násť rokov...
držím ti palce
Retsko napísal:Stans ty mas kolko??? Ze tak vravis?
Myslím (ako som napísal) vek nie je dôležitý. Nie že by som ho chcel najak tajiť, ale - veľa ľudí by mi tu začalo vykať - hlavne tí ..násťroční a to nechcem. S číslicovou technikou a následne s PC pracujem cca 20 rokov, takže niektoré názory tých "mladších" o tom že niektorí starší to nevedia s PC mi vytvára úsmev na tvári. Akoby si mysleli, že tie PC sa narodili s nimi a pre ních....
Podla mna mate vsetci pravdu. Teda aspon s casti. Je samozrejme ze pocitace tu nie su jeden alebo dva dni, ale to neznamena, ze vyvoj sa zastavil. My "mlady" mozno vieme o terajsej technike viec ako ty "starsi", lenze my tiez zostarneme a potom nam taky ako my budu vykrikovat ze nic nevieme. Ani len netusim ako sa to vsetko vyvinie, ale budem sa snazit drzat krok z dobou, aby som nejake tie nove technologie nezmeskal. "Mlady do toho"................
Viete čo?Ja mám 13 A vôbec nemám dôvod na to, aby som svoj vek nejako zatajoval ,alebo si roky pridával.Som na svoj vek hrdý!Veď predsa každý raz mal 13.Treba si to prežiť ...