kriste pane. my o voze a ty o koze. to ze vam nevermind spammuje forum je fakt blble ale co s tym mame robit my? na nasom fore neporusuje ziadne pravidla my s nim nemozme robit nic.VB-LAMA napísal:PODLE MNE TOHLE NENI MOC DOBRY PRISTUP ZAMNOU KDYZ NEKDO PRIJDE ZE SI NEVY Z NECIM RADY NEBO NECO POTREBUJE VYSVETLIT TAK MU RAT POMOHU
Čo vám vadí na fore?
-
mastermind
VIP
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vsak sa ti snazim pomoct, ale zrejme by ti skor pomohla navsteva lekara. Skusim to vysvetlit este raz a naposledy: Uzivatel s nickom ^Nevermind je radovy uzivatel tohto fora, medzi spravcov fora nepatri a tak pripomienky adresovaneho na neho nas nezaujimaju, pretoze je to tvoj a jeho osobny problem. Proste toto forum z tohto vynechaj a vydiskutuj si to s nim. Uz si to pochopil, ci ti treba zohnat toho lekara???
-
hojko
Site Admin
Nic sa nemaze. Co sme nepochopili??? Skus nam to vysvetlit, mozno ked to pochopim, tak to potom zmazem.
Pozdravuje ta Brandon z BH 90210 a pyta sa ta: ,,Chces si o tom popovidat?"
Ty asi budes jeden z tych jednoduchsich, nie prilis komplikovanych co si cely zivot stoja na vedeni a maju inteligenciu ako kachlicka z kupelne.
Dobru noc a sladke snicky, vytiahni si rozum z chladnicky... prajem prijemne mazanie na fore
Ty asi budes jeden z tych jednoduchsich, nie prilis komplikovanych co si cely zivot stoja na vedeni a maju inteligenciu ako kachlicka z kupelne.
Dobru noc a sladke snicky, vytiahni si rozum z chladnicky... prajem prijemne mazanie na fore
-
mastermind
VIP
heh co sme nepochopili. pochopili sme ze vam tam nevermind spammuje. ale nechapes ze nase pravidla neporusuje?VB-LAMA napísal:JO VPORADKU MNE DOKTORA SCHANET NEMUSITE ALE SKODA ZE VI STE VUBEC NIC NEPOCHOPILY . JESTE TAKOVA MALA OTAZECKA JAK TO TADY DLOUHO ZUSTAVA NEZ TO MAZETE NERAT BYCH LIDE UBLIZOVAL TAKZE BYCH VAS CHTEL POPROSIT ABYSTE TOTO ME TEMA SMAZALI
Brandon z BH 90210 a pyta sa ta: ,,Chces si o tom popovidat?"TOTO SEM MOC NEPOCHOPIL ALE TO JE JEDNO VYDIM ZE SE TADY NEDA MOC KOMUNIKOVAT A TAKY NEVYM PROC BYCH TE MNEL O NECOM PRESVEDCOVAT MNE TO PRIPADA ZE MATE RADOST Z NESTESTI ODSTATNICH NEBO SE SNAT MYLIM A PROC MNE URAZIS JA TO PRECI NEDELAM JA SE JEN SNAZIM NAJIT CESTU KTERA BY VYHOVOVALA VSEMhojko napísal:Nic sa nemaze. Co sme nepochopili??? Skus nam to vysvetlit, mozno ked to pochopim, tak to potom zmazem.
-
hojko
Site Admin
Ale ja neviem ci mas dlhe vedenie alebo ano. Stale si nevysvetlil ten pravy dovod a co to ma spolocne s tymto forom. Pisal som uz najmenej 5x, ci uz sem alebo cez sukromnu spravu, ze Nevermind nema nic spolocne s tymto forom a to, ze on chodi niekde spammovat nas nezaujima!!! Chapes??? Alebo ti to treba napisat v rodnom jazyku???
-
mastermind
VIP
ani my sa nechceme hadat. ale ty stale tvrdis svoje bez toho aby si si precital to co piseme my. a ak si si to aj precital tak to nie si schopny akceptovat. nie sme rodicia neverminda aby sme mu dohovoriliVB-LAMA napísal:JA SE NECHCI HADAT JA CHCI JEN VYRESIT PROBLEM DYT JE TO DISKUZNI FORUM A JA KDYZ NECO NAPISI A ZADAM O SMAZANI SVEHO PRISPEVKU KTEREHO SEM AUTOR TAK TY JAKO MOD SI POVINEJ TO UDELAT
-
paracentesis
VIP
lol. Nic jineho na to asi napsat nejde. To je ten mod padlej na hlavu, ze nedokaze pochopit jednu jedinou vec?hojko napísal:Ci moderator alebo retard, tak to necham na posudenie inych, ale ja sa priklanam k tomu druhemu. Tu je par sprav od neho:Pokusil som sa o vysvetlenie... Odpoved:Kód: Vybrať všetko
timto vas upozornuji na skutecnost jestli nedomluvite Nevermind aby prestal bombardovat nase forum tak bude odezva uz 2 den ho baneruji a on se neustale prihlasuje a dela problemy a nechtejte abysme zacali my :!: :!:Podakoval som za to, ze nam spravi reklamu... Odpoved:Kód: Vybrať všetko
ja sem vas vas varoval jestli se to bude znova opakovat rozeslu vasi adresu po foru hlamne lidem kteri toho maj take plny zuby a pak nebudete stacit zamykat to vase povidani nic protiIde o to, ze jeden nemenovany uzivatel - clen tohto fora robi problemy na fore Lidy. Slusne povedane, nam je to jedno!!! Ide o uzivatela, takze nas nezaujima co robi inde, nech aj maze dokumenty v Pentagone!!!Kód: Vybrať všetko
az na to ze to dam lidem kteri by vas radi nastivily aby vam to vratily
To ze je tady nevermind registrovany znamena, ze vedeni hojka.com prebira odpovednost za jeho chovani na jinych forech?
Kdyz si admin nedokaze poradit s jedinym clovekem tak nechapu jak muze ridit cele forum ...
-
paracentesis
VIP
Ja se nebojim ze budou moje slova prectena ale nemam chut aby mne tento clovek otravoval a to je cele dyt se tady bavime o nicem takoveto veci si piseme na pm nebo na ico ale mne pripada ze se tady bavite na ukor nekoho jineho a to se mne neliby a proto to ma byt smazane a zvlast kdyz si to preji jinak tohle byl muj posledni komentar a modi laskave mne vymazte z databaze at mne uz nechodi toto nesmyslne tlachani ja este nejsem duchodce abych se bavil o blbostech ja radci stahuji a hledam nove odkazy pro lidi kteri nejsou zrovna znaly na internetu takovou otazkou by ste se mnely zaobyrat a ne se bavit na neci ucet