lebo sme sa dost pohadaly ale asi sa k sebe vratymewlado_v napísal:tak potom preco ste sa po 2mesiacoch rozisli ked ste sa tak milovali???ved 2 mesiace nieje az taka dlha doba a este ked ste 250km od seba...
Vztah na dialku
ja mam vztah uz dva mesiace..sme od seba 30 km a spolu sme len sobotu,ale myslim ze ak to este vydrzi tak bude lepsie..ide ajo to akych ma rodicov.po dlhsom case dovolia abysom tam prespal a vikendy budu krajse abudem snou dlhsie..ale cez sms je to tazke.Je dobre ze cez tyzden mozem byt s kamaratmi a vykonat aj daku blbost ale ak ju mate radi tak vam to svedomie nedovoli.Fakt ide o to ako samate radi..vtedy to fungovat moze
-
miso09031
Novice
- Kontaktovať používateľa:
:(
ja som mal vztah donedavna.byva 30km odomna,xodili sme spolu vyse 6mesiacou bolo to neico nadherne a uplne dobre,ale ona po asi 5a pol mesiaca podje..la s inym xalanom.ale este sa s nim nestratla ale mi povedala ze so mnou ju to uz nebavi a tak.ale podla mna to je tym ze kazdy vztah ma xvilku vypadok,a ja som jej prvy a nevie ake to je.a daval som jej vsetko a milujem ju nadovsetko,kadzy jej hovori ze spravila xybu ked odomna odisla,to ze ma podj..ala to by som jej odpustil bo ju moc milujem,ale ja ju potrebujem!!!co mam robit???
som uplne na dne ,zivot bez nej neni moj zivot...
som troska
-
Red-Hawko
Novice
Re: vztah na dialku
Ja by som nedokazal mat ziaden vstah z babou ktoru by som nevidel apson 1krat za tyzden, a kludne by to mohla byt aj 'slecna dokonala'wlado_v napísal:tak by ma zaujimalo ze co si o tom myslite...ci to podla vas moze fungovat a tak....
Ale taktiez zalezi aj na vzdialenosti, ak ja som z Blavy a mal by som kazdy tyzden chodit za babou do BB, ci uz autom alebo busom tak NE.
Ako medzi 50-80Km povazujem za maximum, (v ramci toho ze by som si platil sam tu dopravu) Ine by bolo keby som v ramci sluzobnes cesty ktoru mi plati sef, chodil pravidelne prese tam kde mam frajerku.
-
miso09031
Novice
xapem ale ak hovoris na mna tak ja som s nou bol 2x do tyzdnaRed-Hawko napísal:Ja by som nedokazal mat ziaden vstah z babou ktoru by som nevidel apson 1krat za tyzden, a kludne by to mohla byt aj 'slecna dokonala'
-
Red-Hawko
Novice
Nie nebolo to na teba.miso09031 napísal:xapem ale ak hovoris na mna tak ja som s nou bol 2x do tyzdna
domnievam sa, aj po vlastnych skusenostiach, ze vzdialenost nemala vplyv na rozchod...
ono je to prijemne sa na nieco take ako "vzdialenost" vyhovorit...
ja musim povedat ze som sa rozisiel s priatelkami kvoli inym zenam... ano je to tak, no a? ja som bol 100km od domu, cez tyzden niekde a cez vikend (2 dni) doma... no, vzhladom na mnozstvo hormonov... a nepomer casu traveneho na dvoch miestach... vysledok bol jasny dopredu...
tak prestante sa vyhovarat na vzdialenosti, je to o nevere, o dovere, o laske, o tom co chcete, vedome aj podvedome, je to o tom ake zasady a hodnoty v zivote uznavate, v neposlednom rade aj vas partner...
nic take ako rozchod kvoli vzdialenosti NEEXISTUJE ak to tvrdite, je to alibizmus najhrubsieho zrna, VZDY je nieco za tym...
hawk...
ja musim povedat ze som sa rozisiel s priatelkami kvoli inym zenam... ano je to tak, no a? ja som bol 100km od domu, cez tyzden niekde a cez vikend (2 dni) doma... no, vzhladom na mnozstvo hormonov... a nepomer casu traveneho na dvoch miestach... vysledok bol jasny dopredu...
tak prestante sa vyhovarat na vzdialenosti, je to o nevere, o dovere, o laske, o tom co chcete, vedome aj podvedome, je to o tom ake zasady a hodnoty v zivote uznavate, v neposlednom rade aj vas partner...
nic take ako rozchod kvoli vzdialenosti NEEXISTUJE ak to tvrdite, je to alibizmus najhrubsieho zrna, VZDY je nieco za tym...
hawk...
-
miso09031
Novice
ja sa nevyhovaram na vzdialenost ja ju milujem stale a aj cez vsetko co spravila ju xcem.a mne nevadi ze byva 30km odomna!!!jaj u xcem a uz neviem co ma mrobitdeblasco napísal:domnievam sa, aj po vlastnych skusenostiach, ze vzdialenost nemala vplyv na rozchod...
hawk...
vyhon si ho 10x za sebou, nebudes mat ani pomyslenie na nejaku babu...miso09031 napísal:ja sa nevyhovaram na vzdialenost ja ju milujem stale a aj cez vsetko co spravila ju xcem.a mne nevadi ze byva 30km odomna!!!jaj u xcem a uz neviem co ma mrobit
co xces pocut? ze sa na nu vykasli?! ja som to urobil, su aj dalsie... nauc sa byt samostatny a nezavisly... takych chlapov zeny chcu...
zeny opravte ma ak trepem...
-
Red-Hawko
Novice
No ale ked mam frajerku 70Km odo mna a nevidel som ju 3 tydne a vecer pojdem po meste a zbalim si inu mam to lahsie ako trepat sa 70 kilakov dakam do prdelkydeblasco napísal:domnievam sa, aj po vlastnych skusenostiach, ze vzdialenost nemala vplyv na rozchod...
hawk...
-
miso09031
Novice
no mam 15 ale poznam ju rok a pol aspon a xodil som s nou vyse 6 mesiacou a som nanu dost namotany,vsetko mi pripomina ju a tak...uz ju poznali aj doma aj sme sem xodili a tak milujem ju urcite!!!xcem zabudnut ale ako?jedine najst druhu,ale lepsia ako ju..nenajdem..no bo som vystriedla priblizne 25 bab a ona nemala xybudeblasco napísal:ehm, kolko mas rokov???
ty si iba myslis ze ju milujes...