BlueTooth 2.0 na Nokii 6230i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

BlueTooth 2.0 na Nokii 6230i

Príspevok od používateľa Stenky »

mam telefon nokia 6230i a kupil som si USB BlueTooth 2.0 od MSI. nainstalujem ovladace a Nokia PC Suite a urobim spojenie. lenze ked kopcim velke mp3ky tak sa komunikacia zaskne a nenakopci to. dake male veci sa daju ale velke nie. ine BT veci idu (napr Audiogateway s PC).
Neviete je BT2.0 spatne kompatibilny s BT1.2 alebo mam zly telefon?

//t0m4s3 - upraveny nazov temy, presunute do mobilov
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

par ludi mi hovorilo ze maju MSI bluetooth a robi im to kedy-tedy problemy pri komunikacii s mobilom...asi by to chcelo inu znacku...
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

neviem mozno ide aj o znacku, ale to mas vpodstate jedno BT ako BT, ale kamaratovi furt BT blbne a nema MSI, ma tento isty fon a furt nieco do opravy.....
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

aky mas v tom mobile FW (FirmWare) ? (napis *#0000#) ak mas FW 3.50 or 3.62 (to je myslim najnovsi) tak sa ani necuduj v tychto verziach BT blbne na 80% n6230i ... BT 2.0 je kompatibilne s BT 1.2 ... najskor to bude zly FW ak mas niektory zo spominanych FW tak chod do servisu (ak plati zaruka spravia ti to zadara) a daj si prepalit FW na verziu 3.46 to je posledny FW kde bolo stabilne BT ... nepocuvaj tych debilkov v servise ked ti budu chciet nahodit napr 3.62 v tom je ta chyba stale a ziadne extremne vyhody oproti 3.46 nema ...
Napísať odpoveď