Vztah na dialku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SHiFTeR
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

Mas 15 rokov a vystriedal si 25 bab? No to pochybujem.

Ja mam teraz este len 3. normalny vztah a to mam 20 rokov. Tie "nenormalne" ratam ako take chvilkove, ktore jaksik pre mna nic neznamenaju :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

miso09031 napísal:no mam 15 ale poznam ju rok a pol aspon a xodil som s nou vyse 6 mesiacou a som nanu dost namotany,vsetko mi pripomina ju a tak...uz ju poznali aj doma aj sme sem xodili a tak milujem ju urcite!!!xcem zabudnut ale ako?jedine najst druhu,ale lepsia ako ju..nenajdem..no bo som vystriedla priblizne 25 bab a ona nemala xybu :cry:
ked som mal 15 ci 16 tiez som bol takto v pi*i z rozchodu. Vymaz jej telefonne cislo,vsetky sms od nej,zahod vsetko co ti ju pripomina a ako napisal deblasco,skus si 10x vyhonit a a ni si nespomenies. Proste ju to s tebou nebavilo,s tym uz nic nespravis,iba zo seba budes robit najvacsieho zufalca a budes to potom lutovat.
miso09031
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miso09031 »

Holubar napísal:ked som mal 15 ci 16 tiez som bol takto v pi*i z rozchodu. Vymaz jej telefonne cislo,vsetky sms od nej,zahod vsetko co ti ju pripomina a ako napisal deblasco,skus si 10x vyhonit a a ni si nespomenies. Proste ju to s tebou nebavilo,s tym uz nic nespravis,iba zo seba budes robit najvacsieho zufalca a budes to potom lutovat.
no dik za radu ale aj tak hmm preco to mam vzdavat???ked ju mam tak rad??a fakt som mal tak dako holek a som podjebaval jak nevim co som mal 4naraz to preto...no ale ONA ma zmenila!!!!!a nikdy som nemal taky dlhy a krasny vztah ako s nou :cry:
SHiFTeR
Star
Star

Nuz, niektori ludia ziju v niektorych zivotoch druheho cloveka ako clovek, ktory prisiel, zmenil a odisiel.

Ale laska jedneho cloveka nie je laskou dvoch, takze ak Ta uz nechce, tak co najrychlejsie na nu zabudni. Odporucam, nema to zmysel. Zbytocne sa budes trapit.
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

viem ze to nema absoultne nic spolocne s stouto temou teda aj hej lebo je to od dialky teda od blizkosty v mojom pripade :D ....Proste ako dobre viete ja som mal vela bab a jednu som naozaj miloval a teraz jedna moju spoluziacka sa mi uz davno pacila a bal som sa jej to povedat aj ked nevem preco :D ...a dneska nastala taka situcia ze ja a este tri baby a ona sme sa len tak teda oni to navhrly aby som sa bozkaval so vsetkymi stirmy ako pre mna to problem nebol ale jedna z nich bola aj ta aj snou som sa bozkaval a snou to bolo to najlepsie lebo som ju mal rad viac ako kamaratku hrozne sa mi pacila a potom sme sa tak postupne rozchadzali jedna isla hen tam druha hen tam a ta moja isla za maminou do roboty a ja som isiel s dvoma babami pre ich sestru teda jedna znej a oni boli tej mojej najlepsie kamsoki a tak som im zacal hovorit ze sa mi paci a ze to chcem skusit a oni ma prehovarali aby som to skusil a podobne...dobre dal som na nich zavolal som tej mojej a povedal som jej ze nech ide na chvilu von tak dobre nabral som odvahu a spytal som sa jej to len neuspesne:( :( :( :(...povedala ze ne a pytala sa ci sa na nu hnevam a ze ci ju neznasam a ja ze ne sak preco a horzne som to lutoval lebo ju mam hrozne rad a konecne by som mal niekho koho mam naozaj rad vo svojej blizkosty byva v tom istom meste,spoluziacy....a pod....neve te mi poradit ako ju mam ziskat?hrozne ju mam rad...
SHiFTeR
Star
Star

Este sa mozes spytat dalsich troch bab. ;)
johny141
Star
Star

ale ja chcem ju
johny141
Star
Star

mam najnovsie informacie :D Jej najlepsej kamsky....nevyzera to az tak zle juhuuuu....som zavolal jej zavolal teda jej najlepsej kamoske a povedala jej ta moja ze nechce chodit so spoluziakom lebo uz raz chodila a ze to nebolo dobre a aj sa rozisli po jednom dni...a povedala jej ze este uvidy a ze sa porozpravame.....tak sa tesim este my povedzte ze ako ju mam ohurit aj ked je moja spoluziacka aby jej nevedali ze som jej spoluziak proste aby ma mala rada a aby sme neboli len kamaraty a pod...fakt vas prosim je premna velmi dvoliezita
mousek
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mousek »

johny141 napísal:mam najnovsie informacie :D Jej najlepsej kamsky....nevyzera to az tak zle juhuuuu....som zavolal jej zavolal teda jej najlepsej kamoske a povedala jej ta moja ze nechce chodit so spoluziakom lebo uz raz chodila a ze to nebolo dobre a aj sa rozisli po jednom dni...a povedala jej ze este uvidy a ze sa porozpravame.....tak sa tesim este my povedzte ze ako ju mam ohurit aj ked som jej spoluziak a pod...fakt vas prosim je premna velmi dvoliezita
vela stastia. :wink:
johny141
Star
Star

mousek napísal:vela stastia. :wink:
Diki to budem potrebovat....prosim tak mi poradte
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

johny141 napísal:Diki to budem potrebovat....prosim tak mi poradte
no ak chces vazny vztah tak ju nicim neohoruj a bud taky aky si, lebo casom to aj tak zisti a ked sa teraz budes spravat ako niekto iny, mohla by ta potom nechat ked si uvedomi ze si iny..

ale zase ked ste spoluziaci tak myslim ze ta uz musi dost poznat a mala by vediet ci ta chce takeho aky si, alebo nie
johny141
Star
Star

quasimoto napísal:no ak chces vazny vztah tak ju nicim neohoruj a bud taky aky si, lebo casom to aj tak zisti a ked sa teraz budes spravat ako niekto iny, mohla by ta potom nechat ked si uvedomi ze si iny..

ale zase ked ste spoluziaci tak myslim ze ta uz musi dost poznat a mala by vediet ci ta chce takeho aky si, alebo nie
jej vadi to ze sme spoluziaci...fakt poradte my aj keby som ju chcel ohurit ako by som ju mal?
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

johny141 napísal:jej vadi to ze sme spoluziaci...fakt poradte my aj keby som ju chcel ohurit ako by som ju mal?
no poznam ludi ktori boli spoluziaci ked spolu zacali chodit a teraz ma ich vztah aj 3 roky, ale ja som po tom nikdy netuzil, tiez sa mi to zdalo trochu blbe
johny141
Star
Star

quasimoto napísal:no poznam ludi ktori boli spoluziaci ked spolu zacali chodit a teraz ma ich vztah aj 3 roky, ale ja som po tom nikdy netuzil, tiez sa mi to zdalo trochu blbe
Aha...ale povedzte my ako ju ohuryt
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

Holubar napísal:no to je ozaj dialka :roll:
Dialka to je..ked do tej jej dediny nejde ziadny spoj tak co narobim..a kedze z roboty dojdem vecer tak sa mi tam ani neoplati ist
johny141
Star
Star

/* censored */ nechodime spolu a teraz my je trapne co uz len ju pozdravit :( :( :( :( .....ja ju chcem pomozte my jej problem je to ze som ze som jej spoluziak
mousek
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mousek »

johny141 napísal:/* censored */ nechodime spolu a teraz my je trapne co uz len ju pozdravit :( :( :( :( .....ja ju chcem pomozte my jej problem je to ze som ze som jej spoluziak
a co jej na tom vasi, ze ste spolziaci?
johny141
Star
Star

mousek napísal:a co jej na tom vasi, ze ste spolziaci?
ze by sme sa znenavidely a pod...
Kaldzer
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kaldzer »

..skutocne podla mna zalezi na dvoch konkretnych ludoch ako sa s tym vyrovnaju...ma to svoje + aj -....urcite je nizsia pravdepodobnost ponorky, no na druhej strane ten stiesnujuci pocit ked vam niekto chyba tuzite byt s nim a nemozete-to je neprijemne...
:cry:
johny141
Star
Star

Kaldzer napísal:..skutocne podla mna zalezi na dvoch konkretnych ludoch ako sa s tym vyrovnaju...ma to svoje + aj -....urcite je nizsia pravdepodobnost ponorky, no na druhej strane ten stiesnujuci pocit ked vam niekto chyba tuzite byt s nim a nemozete-to je neprijemne...
:cry:
Myslis na mna?ak hej tak ja ju hrozne chcem
Napísať odpoveď