F-secure
SimWorks
Kaspersky
Symantec Mobile Security
Ja momentalne pouzivam Symantec a zatial mi plne vyhovuje full scan telefonu aj s kartou netrva dlhsie ako pol minuty

Takze aby som vas vyviedol z omylu: Tiez som si to myslel, ale dost hnusne som sa presvedcil o opaku. Krachol li totiz Win a tak som sa siel porozpravat do obchodu Carphone Warehouse, ktory je tu povazovany za 5. najuspesnejsiu UK firmu, aj pre kvalitu svojich sluzieb. Tam mi povedali len tolko, ze sa tu siri virus cez Bt a ze prave ten je zodpovedny za nefunkcnost mojej kraxne....celkom smiesne je to, zmenilo mi to totiz uvodnu obrazovku aj melodiu, to iste pri vypinani...obratilo mi to animaciu O2 naopak, takze kebyze to nie je moj telefon, tak sa aj celkom pobavim ale takto....nechal som ho tam a zistili, ze flashovanim mi nepomozu, tak to poslali spat do samsungu....tam to bud vyriesia, alebo mi daju novy....takze definitivne virus na WME 2003SE existuje, btw, v ten isty den krachlo Orange SPV aj mojmu sefovi...takze tak...v momente ked sa dostanem spat k mobilu, tak tam antivirak dam....peaceRashka napísal:No, pouzival jsem jakysi, uz ani nevim, jak se jmenoval... ale vzhledem k tomu, ze na Windows Mobile 2003 SE zadny vir neni, tak jsem ho smazal...