Putin sa pochvalil super raketami

Diskusie na politické témy...
hugomon
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hugomon »

no ale ked esa vystreli ARIAN5 tak to v telke je, ked cinania vystrelili ludi tak to v tv je ties, ked japonska sonda dorazila k meteoritu(us si nepametam o co islo) bolo to tiez, a vzdy ked z bajkonuru vyleti raketa tak to ties je v TV ale je pravda ze o chudakoch indoch(ak si dobre pametam tak na vesmir davaju o nieco menej ako rusi) neni nikdy :wink:
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

njn v sprach teraz bezia same zaujmave veci ako napriklad ake nove satocky na elton jhon ze ma angelina nejake nove decko a neska na markize bola babicka co rozpravala ze donej zozadu vbehol nejaky nafetovany mladik, nu ako som tak nanu pozerl tak musel byt aj riadne spyty :). Inac mne sa zda v prvom rade zaujmave ze putin svojvolne vypustil taketo reci a som zvedavy co tym mienil ked to povedal.
hugomon
Medium Expert
Medium Expert

inac on to povedal uz asi pred rokom a vtedy to amerika okomentovala tak ze rusovia taketo spravy vypustaju casto a s tou TV som len reagoval na to co si napisal(to ze keby nieco vypustili tak v spravach by to itak nebolo)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hugomon napísal:a co myslite keby chceli amici obsadit cele rusko mali by na to dost vojakov?? JA MYSLIM ZE NIE :twisted:
potom prichadza na rad oblubena americka alternativa. Mame malo vojakov? Ziaden problem! Vyhladime to tam tak, ze bude stacit aj to malo co mame, alebo si zaplatime z inych krajin :)
!!! [nespravna citacia]
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=32412
spoty
hugomon
Medium Expert
Medium Expert

uplink napísal:potom prichadza na rad oblubena americka alternativa. Mame malo vojakov? Ziaden problem! Vyhladime to tam tak, ze bude stacit aj to malo co mame, alebo si zaplatime z inych krajin :)
ak to bude s porodnostou v rusku pokracovat tak zle tak ich bude v roku 2055 - 50mil. takze ked amici pockaju par rokov tak budu mat nepremrhatelnu sancu
!!! [nespravna citacia]
spoty
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hugomon napísal:inac on to povedal uz asi pred rokom a vtedy to amerika okomentovala tak ze rusovia taketo spravy vypustaju casto a s tou TV som len reagoval na to co si napisal(to ze keby nieco vypustili tak v spravach by to itak nebolo)
V poriadku ale mne sa nezda ze by sa v mediach nejak casto objavovali spavy o ruskom raketovom arzenale, to skor pakistam a india ked maju novu rachejtlu tak sa idu seci dosrat a dost bolo o americkom protiraketovom systeme popisane ale telku moc nedivam skor papers a net. Tou narazkou na na sondy som myslel skor ze zaujem o zbieranie prachu a skal z okolnych planet zatial v rusku neni, aspon ja taky neregistrujem.
hugomon
Medium Expert
Medium Expert

psycho napísal:V poriadku ale mne sa nezda ze by sa v mediach nejak casto objavovali spavy o ruskom raketovom arzenale, to skor pakistam a india ked maju novu rachejtlu tak sa idu seci dosrat a dost bolo o americkom protiraketovom systeme popisane ale telku moc nedivam skor papers a net. Tou narazkou na na sondy som myslel skor ze zaujem o zbieranie prachu a skal z okolnych planet zatial v rusku neni, aspon ja taky neregistrujem.
ja nechcem spochibovat rusky arzenal, rusko sa nemoze ekonomicky s usa moc zrovnavat ale aj napriek tomu sa dokazalo technologicky usa vyrovnat a v niektorych oblastiach aj predbehnut ved kvoli tej ekonomike sa rozpadol zssr ked rusko dosahovalo 18percent hdp usa a davalo na zbrojenie 50 z rozpoctu a ktym sondam- je pravda ze rusov sondy moc nezaujimaju ale musis uznat ze bez americkeho voyageru by sme o slnecnej sustave vedeli minimum a pls posli my niake dobre stranky o technike a pod.
!!! [nespravna citacia]
spoty
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

jednoznacne ze Rusko je ekonomicky slaba krajina na rozdiel od toho aky potencial skrýva-- nechcite aby som to vysvetloval, ten potencial.. domyslite si..
Ano USA dava na sondy.. a blbosti ale to mi pripada ako vedlajsi efekt .. .. co nejde zistit zo zeme pojde z vesmiru.. a čím dalej tým lepsie...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Od niekoho som zachytil info ze informacie o vojenskej vybavenosti sa na verejnom dostavaju s opozdenim 10 rokov. Tzn. ked dnes povedia ze maju druzicu s rozlisenim 1m, tak ju mali uz pred 10timi rokmi. Myslim, ze nieco pravdy na tom moze byt a takisto to plati aj pre Rusov. Troska to Putin isto prifarbil, ale ak nie, tak si urcite USA prdli do gati :-)
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hugomon: ano vdaka voyageru vieme o slnecnej sustave viac ale platil ho kto? pokial sa nepreukaze nejaky hlbsy vyznam pre taketo misie tak sa tomto stave asi nic nezmeni. rusi na tieto peniaze vynakladaju tolko penazi aby si udrzali technologicky naskok. (Medved spi.. a nabera silu)
ikovan: co niesi schopny zistit zo zeme musis z vesmiru skusit.
t0m4s3: informacie ziskas tak rychlo sko si to zela strana co ich vypusti, ale v podste existuje taky sklz od vyskumu cez uzsiu verejnost k davom.

http://warfare.ru/
http://www.bearcraft-online.com/
http://www.lietadla.com/
http://www.military.cz/
potom polinkuj a zasa nieco najdes ale celkovo neber to prilis vazne :)
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

Tomasito napísal:V tom prip. je zbytocne v tejto diskusii dalej pokracovat. BTW. to co tu prezentujes ako fakty su v sktocnosti tvoje dojmy + OT.
podla teba vsetko, k comu sa ozvem je OT, uz aby som s tym prestala, ze? pravda. k tejto diskusii nemam co dodat, uz som povedala co som mala na srdci.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Putin sa pochvalil super raketami

Príspevok od používateľa deblasco »

ikovan napísal: (zdroj: bleskovky.sk)
aha, hm, no, ehm, bleskovky, aha, no ehm, asi tolko...
no comment...
btw, je vseobecne zname, ze armady maju velke rozpocty...
a ked sa nebojuje, na co maju minat prachy? no na vyvoj / modernizaciu...
ako niekoho efektivnejsie a rychlejsie zmrzacit, zabit...
nic moc vyhliadky do buducnosti... :(
!!! [nespravna citacia]
spoty
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

deblasco napísal:aha, hm, no, ehm, bleskovky, aha, no ehm, asi tolko...
no comment...
technologie vyviane pre armadu alebo armadou su katalizatorom pokroku
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

hugomon napísal:a co myslite keby chceli amici obsadit cele rusko mali by na to dost vojakov?? JA MYSLIM ZE NIE :twisted:
a ako by sa im to podarilo ? ked rusko ma vojensku dohodu s Cinou :twisted:
!!! [nespravna citacia]
spoty
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

deblasco napísal:aha, hm, no, ehm, bleskovky, aha, no ehm, asi tolko...
no comment...
len tam so to cital ako na prvom servery ale bolo to ako normalna sprava a nie bulvár
!!! [nespravna citacia]
spoty
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

podla mna ma rusko take systemy ze amerike sa o nich moze len snivat len rusko to zbytocne neroztrubuje celému svetu tak ako amerika
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

klasika napísal:podla mna ma rusko take systemy ze amerike sa o nich moze len snivat len rusko to zbytocne neroztrubuje celému svetu tak ako amerika
vsak pravda ... to len americania su bl*y a zverejnuju svoje zbrane :lol:
!!! [nespravna citacia]
spoty
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

haliegro napísal:co si o tom myslim? ze by mohli viac penazi investovat do rozvoja ekonomiky, nez do rozvoja obrannych systemov. studena vojna uz skoncila, ale na uliciach moskvy este stale ziju tisice deti bez domova, skoly a vyhliadok do buducnosti.
to je demokracia, kazdy sa stara o svoju prdel ,akomunizmus nikdy nenastal ..to co sme mali my bol akoze socializmus, predfaza komunizmu
!!! [nespravna citacia]
spoty
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

HardiKrishna napísal:to je demokracia, kazdy sa stara o svoju prdel ,akomunizmus nikdy nenastal ..to co sme mali my bol akoze socializmus, predfaza komunizmu
len pre info:
socializmus - je ekonomicky smer
komunizmus - ideologia

viem ako to myslis ale ekonomicky smer nemoze logicky predchadzat ideologii resp. politickemu smeru

viem je to OT ale len pre vysvetlenie

Inak co hovorite na iranske torpedka.. 360KM/H .. vraj vdaka RUS technologiam..

Podla mna su Rusi uz dalej nez 360KM/H za hodinu pri torpede

Iked ten vykon musi byt neskutocny .. viete ako by to mohlo letiet vo vzduchu??
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Mna na tych torpedach prekvapuje, ze s nimi vysli Iranci. Dosiahnut rychlost torpeda vo vode 360km/h vnimam ako velmi slusnu hodnotu, no na druhej strane nie som prekvapeny... Ak si spomenieme na havariu ruskej ponorky Kursk, jedna z teorii hovorila, ze bola sposobena vybuchom dovtedy tajnej zbrane- torpeda Skval, ktory udajne dosahuje rychlost presahujucu 360km/h...
Napísať odpoveď