jackb napísal:studovali by ste napr. v Moskve ak by pre vas nebol cudzi jazyk problem?
kedže sa učim 4 roky ruštinu...išiel by som tam študovať, ale nie v totej zime ale skor tak do španielska... kde by som sa naučil ako na exoticke študentky
neviem ci to neni trocha off topic.. ja teraz idem prvy krat vyskusat cez leto na jazykovy pobyt na maltu. ale v buducnosti by som chcel ist studovat niekam do zahranicia.. Uvidim este podla znalosti jazyka..
nemyslim ze je OT, je to isty style....
viem o moznosti ist studovat prave do Moskvy a chcel by som to o rok vyskusat,len neviem ci je to nieje moc crazy.....
jackb napísal:nemyslim ze je OT, je to isty style....
viem o moznosti ist studovat prave do Moskvy a chcel by som to o rok vyskusat,len neviem ci je to nieje moc crazy.....
preco by to malo byt "moc crazy" ?? ved ked mas moznost ist studovat do zahranicia, tak to vyuzi!
robeno napísal:preco by to malo byt "moc crazy" ?? ved ked mas moznost ist studovat do zahranicia, tak to vyuzi!
ja by som určite išiel do Moskvy... kvoli slečinkam a kvoli reči a taktiež kvolitomu aby som videl aj tie krasne stavby,...
ale určite, ak by som mal možnosť... ihneď
jackb napísal:studovali by ste napr. v Moskve ak by pre vas nebol cudzi jazyk problem?
keby som vedel dobre pisat po rusky tak uz by tam mali moju prihlasku, teraz je uz neskoro ucit sa, ale isiel by som aj do inej krajiny okrem iraku a pod kde je velka sanca ze dostanem gulku do hlavy(vcetne USA, vid Columbine)
ja by som siel studovat do finska .. alebo malajzia .. neviem jak na SK ale z pocutia pisem ze suxxx moc vam tlacia do hlavy na jeden raz .. tuto sa naucis za 10 dni to co na slovensku za 6 (mozno preto v norsku sa chodi tak dlho do skoly - 10 + 2 +2-7 + 4)
kebyze mozem a lepsie sa ucim tak by som rad isiel niekam na novy zeland, do canady alebo mozno aj do usa....
a uz som par krat bol v rakusku (2 roky)...-vsetko som zabudol ... a kazdy rok v nemecku na dva tyzdne (niekedy sa postasti a som tam dokopy mesiac).. a buduci rok na tri mesiace do rakuska..ale velmi sa mi nece..