Vztah na dialku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wlado_v
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wlado_v »

johny141 napísal:Myslis na mna?ak hej tak ja ju hrozne chcem
johny141: precitaj si nazov temy...urcite nemyslel teba!!!... :roll:

..skutocne podla mna zalezi na dvoch konkretnych ludoch ako sa s tym vyrovnaju...ma to svoje + aj -....urcite je nizsia pravdepodobnost ponorky, no na druhej strane ten stiesnujuci pocit ked vam niekto chyba tuzite byt s nim a nemozete-to je neprijemne...
s tym nazorom 100% suhlasim... 8)
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

viem uz som pochopil :( :( :( :( hrozne ju chcem a trapim sa kvoli tomu
wlado_v
Light Star
Light Star

Poprosil by som ta drz sa temy PLS... :?

a inak kolko mas rokov, ak sa smiem spytat??
johny141
Star
Star

15 teraz budem mat 16....
johny141
Star
Star

kua normalne som na nej zavisly
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

johny141 > baby boli su aj budu. Za babou a elektrickou sa neuteka - vzdy pride druha. V tvojom veku je to sice velmi intezivne, ale myslim ze tym presiel uplne kazdy a nezblaznil sa z toho. To je proste zivot. Ak ju chces, dokaz jej, ze si ju zasluzis (a aj naopak).
johny141
Star
Star

t0m4s3 napísal:johny141 > baby boli su aj budu. Za babou a elektrickou sa neuteka - vzdy pride druha. V tvojom veku je to sice velmi intezivne, ale myslim ze tym presiel uplne kazdy a nezblaznil sa z toho. To je proste zivot. Ak ju chces, dokaz jej, ze si ju zasluzis (a aj naopak).
Pekne slova Tomas diki aj my pomohli a dost....proste velmi ju chem ale asi mas pravdu vystriedal som vela bab a jedna bola taka naozaj a este tato ktora sa neda vydobit...skoda
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Mam kamaratku, ktora uz asi 2 a pol roka chodi s chalanom z Columbie...sice sa stretavaju raz za polroka...ale su stale spolu. A pritom si myslim ze obaja si dost simpaticky na to aby nemali problem si najst niekoho ineho v ich okoli...ale asi im to takto vyhovuje. Takze fungovat to moze...
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

POiNTER napísal:Mam kamaratku, ktora uz asi 2 a pol roka chodi s chalanom z Columbie...sice sa stretavaju raz za polroka...ale su stale spolu. A pritom si myslim ze obaja si dost simpaticky na to aby nemali problem si najst niekoho ineho v ich okoli...ale asi im to takto vyhovuje. Takze fungovat to moze...
Heroinboss? :lol:
wlado_v
Light Star
Light Star

POiNTER napísal:Mam kamaratku, ktora uz asi 2 a pol roka chodi s chalanom z Columbie...sice sa stretavaju raz za polroka...ale su stale spolu. A pritom si myslim ze obaja si dost simpaticky na to aby nemali problem si najst niekoho ineho v ich okoli...ale asi im to takto vyhovuje. Takze fungovat to moze...
a ja som si myslel ze 150km je vela :oops:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

SU SPOLU? Neviem ci takto to vypada ak su spolu. To ani nie je vztah, to je take lepsie dopisovanie si.
johny141
Star
Star

kua ja ju tak velmi chcem a to je najhorsie ze tak zamilovane na mne pozera stale a neche somnou chodit len preto chodit lebo sme spoluziacy kuaaaaa
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

t0m4s3 napísal:SU SPOLU? Neviem ci takto to vypada ak su spolu. To ani nie je vztah, to je take lepsie dopisovanie si.
No boli spolu kazde leto cele 3mesiace...a potom este navianoce. Chalan teraz konci skolu, tak chce prist na par rokov na Slovensko....aj ja som sa cudoval, ako im to moze klapat...ale vyzera to ze to beru dost vazne. Laska je laska :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

johny klud! vyser sa na to!!! na svete je minimalne 3mld zien: takze ti este ostava 2 999 999 999 sanci! a to samozrejme ak neberie do uvahy ze zien je viac....
takze tu nespamuj a "hod siete"!
keby tu mal kazdy chlap po slamani vypisovat tak ako by to tou vyzeralo???
som od teba vlastne len o rok starsi a keby z kazdej nevydarenej sance robim vedu tak sa hodim pod vlak...
padrino
Medium Star
Medium Star

..

Príspevok od používateľa padrino »

zazil som, viac nemusim.. bola to situacia, ze sme boli spolu a odisla studovat inam..
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Podla mna to môže fungovať..no teda mám aj na to dôkaz moja segrnka je s PB a jej frajer s Levic a perfektne im to funguje!
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Podľa mňa môže fungovať pokiaľ sa aj stretávajú a lúbia sa :) musia si dôverovať a nenechať sa odradiť človekom kt. má rada/rád a zistí, že môže byť sním/sňou častejšie. Proste nič ich nevie odradiť od lásky kt. býva ďaleko :)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tiez

Príspevok od používateľa Pedrosino »

Tiež som prežil vzťah na dialku a trvalo to iba 2 mesiace.No nebolo to to prave.To ta dialka.Ale inym čo taky vzťah maju držim Palčaky. 8)
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

podla toho aky su tipi cloveka niektorym to ide niekztorym nie a podla mna je to blbost lebo nemozes s nou bit kazdy den co ja napriklad potrebujem nemozes sa as nou mojkat a tak
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

no mozem prispiet vlastnou skusenostou...

nas "vztah" trval na vzdialenost 300km asi tak 2 mesiace... vsetko bolo fajn a tak a stale mam dotycnu rad ale problem je v tom ze vzdy pridete k momentu kedy vam uz chyba normalny kontakt natolko ze bud to nechate tak alebo narazite na niekoho "nablizku" ako ja s ktorym mozete aj nieco prezit, co ma minimalne pre mna vacsiu hodnotu...
Napísať odpoveď