slipiknotko24 napísal:vtipne........ a co pocuvas ty. O-ZONE?
vtipnejsie... ja pocuvam Linkin Park, Static-X, Celldweller, Disturbed, Bullet For My Valentine, System Of A Down, Rammstein a nie taketo bludy co niekto nazve hudbou..
mirak2 napísal:vtipnejsie... ja pocuvam Linkin Park, Static-X, Celldweller, Disturbed, Bullet For My Valentine, System Of A Down, Rammstein a nie taketo bludy co niekto nazve hudbou..
mirak2 napísal:vtipnejsie... ja pocuvam Linkin Park, Static-X, Celldweller, Disturbed, Bullet For My Valentine, System Of A Down, Rammstein a nie taketo bludy co niekto nazve hudbou..
jamess napísal:pocujes o nich prvy krat lebo pocuvas to iste co ten tipek pred tebou, mozno je cas aby si nazrel do hlbin metalovej muziky...
a ked som spokojny s tym co pocuvam? ale keby sa mi to dostalo do ruk tak by som si to urcite vypocul ale nieco mi hovori ze by to nezmenilo moj playlist
Stopa napísal:a ked som spokojny s tym co pocuvam? ale keby sa mi to dostalo do ruk tak by som si to urcite vypocul ale nieco mi hovori ze by to nezmenilo moj playlist
ver mi ja som svoj playlist zmenil behom par minut co sa mi do ruk dostali slayer
tie hlbiny su na kkt!!! mi ukaz jednu vec pre ktoru mozem povedat ze CoB su umelci...seci dzigaju do seckeho jak je*** a "spevak" jaci do mikrofonu no to ti poviem ze uzasna popi*ofka vec...
2MODs and Admins: kludne editujte moj prispevok aj vazenie mi dajte za vulgarizmy je mi to patnast
mirak2 napísal:tie hlbiny su na kkt!!! mi ukaz jednu vec pre ktoru mozem povedat ze CoB su umelci...seci dzigaju do seckeho jak je*** a "spevak" jaci do mikrofonu no to ti poviem ze uzasna popi*ofka vec...
mirak2 napísal:tie hlbiny su na kkt!!! mi ukaz jednu vec pre ktoru mozem povedat ze CoB su umelci...seci dzigaju do seckeho jak je*** a "spevak" jaci do mikrofonu no to ti poviem ze uzasna popi*ofka vec...
preco sa nedalo zaskrtnut vsetky moznosti? KAZDY ALBUM OD NICH JE NAJLEPSI!!! Ono su to totizto "pani muzikanti" a ked pocujem tie brutalne vyhravky na gitare i na klavesoch, masaker prechody na bicich a fajnucku udernu basu tak mam dost
1, mne sa pacia skoro vsetky rovnako - do playlistu si davam naraz vsetko a shuffle takze mi to je jedno...
2, pre tych co tu maju super poznamky - ked sa ti takato hudba nepaci tak prosim ta DRZ HUBU, pretoze my (minimalne ja) nenadavame a neosocujeme hudbu ktoru pocuvas ty len za to ze sa nam nepaci - je to cisto vec vkusu a rozne zanre su tu prave preto ze kazdemu sa paci ine