Slovensky Stat bo umelo vytvoreny Hitlerom, ktory ho aj ovladal. Zrada bola to, ze popravili tychto povstalcov a tych ktori proti nim bojovali vyhlasili za hrdinov
SNP podla mna bola zrada,
1. akoze nechcem popierat ich odvahu ale zacali sa formovat az ked nemcom tieklo do topanok
2. vojaci slovenskej armady dezertovali isli k partizanom a ze vraj boli hrdinovia. / zradcovia /
3. neboli sme umelo vytvoreny, mali sme normalny stat, a kedze to cesi nemohli predychat museli nam po vojne rychlo obesit prezidenta
Falcoxxx napísal:SNP podla mna bola zrada,
1. akoze nechcem popierat ich odvahu ale zacali sa formovat az ked nemcom tieklo do topanok
2. vojaci slovenskej armady dezertovali isli k partizanom a ze vraj boli hrdinovia. / zradcovia /
3. neboli sme umelo vytvoreny, mali sme normalny stat, a kedze to cesi nemohli predychat museli nam po vojne rychlo obesit prezidenta
1. zacali sa formovat pravy cas
2. vojaci slovenskej NACISTICKEJ armady
3. normalny stat?! povedal by som hitlerova hracka
Pokial raz vojak zlozi prisahu ma za akychkolvek okolnosti bojovat za svoju vlast. A v pravy cas??? Dobre ze sa nezorganizovali az po vojne. Ked sa im to nelubilo mali klast odpor hned nie az ked bolo jasne kto vyhra.
Falcoxxx napísal:Pokial raz vojak zlozi prisahu ma za akychkolvek okolnosti bojovat za svoju vlast. A v pravy cas??? Dobre ze sa nezorganizovali az po vojne. Ked sa im to nelubilo mali klast odpor hned nie az ked bolo jasne kto vyhra.
odkedy sa bojovat za hitlera rovna bojovat za vlast?
kandler napísal:odkedy sa bojovat za hitlera rovna bojovat za vlast?
Slovenska armada v case 2 sv. vojny bojovala za Slovensky Stat a ten ako spojenec Nemecka bojoval po jeho boku. Jaj asi si daval moc pozor na dejepise lebo tam v knihach su taketo tliachoty
zupanok napísal:ÁNO !!!!!! SNP BOLA ZRADENÁ !!!!!!!!!!!
Nebola zradena bolo to myslene tak ze kto sa zucastnil SNP zradil Slovensko.
Ja dobre viem ze vy ste otazku pochopil aj ked ju vasa odpoved nezodpoveda.
Co sa tyka historie mrzi ma ze vela udalosti je vykreslovanych nepravdivo. Najviac od zaciatku 2.sv. vojny po November 89
Falcoxxx napísal:Co sa tyka historie mrzi ma ze vela udalosti je vykreslovanych nepravdivo. Najviac od zaciatku 2.sv. vojny po November 89
Preco si si taky isty ze prave tie tvoje "fakty" su pravdive? ...tvoji stary rodicia by sa asi za teba hanbili, keby vedeli ake mas zmyslanie. Moj stary oco nastupil do SNP, ked mal 17 rokov...a som hrdy na to, ze mal taku odvahu. Mal by si si najskor pozistovat ake zverstva nemci robili...a potom tu pisat nieco o zrade slovenskych vojakov...
Z coho inak studujes tie tvoje "fakty"?
Ja nepopieram ich odvahu ale preco vsetci vidite iba zverstva nemeckej armady ako keby ich ine krajiny nerobili. Svoje fakty cerpam z dokumentov a venoval som sa tejto problematike 2 sv. vojny asi 4 roky tak si myslim ze som nadobudol isty prehlad.
A som rad ze konecne sa tu takto niekto vyjadril skoda ze iba ty, mohli by sa aj viaceri.
Falcoxxx napísal:Ja nepopieram ich odvahu ale preco vsetci vidite iba zverstva nemeckej armady ako keby ich ine krajiny nerobili. Svoje fakty cerpam z dokumentov a venoval som sa tejto problematike 2 sv. vojny asi 4 roky tak si myslim ze som nadobudol isty prehlad.
A som rad ze konecne sa tu takto niekto vyjadril skoda ze iba ty, mohli by sa aj viaceri.
Ja som pozeral velmi vela dokumentov o 2.sv vojne...ale aj inych vojnach. Aj ine krajiny robili zverstva...samozrejme aj rusi...ale ja rozpravam o slovensku....nemci nas napadli...a je samozrejme ze sme nemali na to sa proti nim postavit...poliaci to skusili..a vydrzali par dni...bolo by to zbytocne....no ked prisiel na to cas tak bolo spravne ze sme povstali...ti ludia sa aspon nachvilu citili byt slobodny...a bojovat za svoj stat. To co sa uz dialo potom je uz ina rec... Ja osobne povazujem partizanov za hrdinov...pre ich odvahu a vlastnectvo...nerobili to za ucelom zisku ani za ucelom obsadenia cudzieho statu...