Filmy o vojne
suhlas, prave som si to skompletizoval, teda vsetky diely v super kvalite s AC3 soundom, v original english s titulkami... mooozbytBaguvix napísal:Bratstvo neohrozených je super
potom mam rad aj filmy z vietnamu a naposledy som si pozrel 9. cata...
http://imdb.com/title/tt0417397/
dost pozeratelne!!!
RUBIKI NAPISAL :
A ked zakrical ze "pozor Tiger" tak ja som tam hladal Tigra a on tam vobac nebol, az potom my doslo ze to tym myslel ten hybrid s podvozkom PzKpfw IV a hlavnou Tigra
A tie lietadla...no proste Rofl....[/quote]
Nooooo teda fakt neviem, ako sa rozumies do bojovej techniky z druhej sv.vojny, ale vydel si uz niekedy PzKpfw IV ? Rozdiel v podvozku PzKpfw IV a PzKpfw VI ( Tiger ) najde aj skolkar. Najdi si ich fotky na nete a uvidis aj sam.
A ten Tiger, ktory bol vo filme Zachrante vojaka Ryana bol postaveny na pozdvozku tanku T-34/85, ktory je bezne dostupny...
A ked zakrical ze "pozor Tiger" tak ja som tam hladal Tigra a on tam vobac nebol, az potom my doslo ze to tym myslel ten hybrid s podvozkom PzKpfw IV a hlavnou Tigra
A tie lietadla...no proste Rofl....[/quote]
Nooooo teda fakt neviem, ako sa rozumies do bojovej techniky z druhej sv.vojny, ale vydel si uz niekedy PzKpfw IV ? Rozdiel v podvozku PzKpfw IV a PzKpfw VI ( Tiger ) najde aj skolkar. Najdi si ich fotky na nete a uvidis aj sam.
A ten Tiger, ktory bol vo filme Zachrante vojaka Ryana bol postaveny na pozdvozku tanku T-34/85, ktory je bezne dostupny...
- Prílohy
-
- asi takto nejako vyzeral Tiger vo filme Zachrante vojka Ryana.
Je to kombinacia podvozku T-34/85 a nadstavba je kvazi Tiger. - normal_german8_2.jpg (47.18 KiB) 2725 zobrazení
-
Dappled_man
Light Expert
Hmm, ako tak spetne na to pozeram tak zistujem ze som sa proste pomylil ked som to pisal, vojenskej technike sa venujem nejeden piatok a uznaj ze pomylit si tigra s tigrom sa len tak neda. Moj problem je ze sa nepozeram na to co pisem a teda ak po sebe neskontrolujem tak to niekedy zvykne mat zaujimeve vysledky.89michael napísal: Nooooo teda fakt neviem, ako sa rozumies do bojovej techniky z druhej sv.vojny, ale vydel si uz niekedy PzKpfw IV ? Rozdiel v podvozku PzKpfw IV a PzKpfw VI ( Tiger ) najde aj skolkar. Najdi si ich fotky na nete a uvidis aj sam.
-
viktorsisulak
Novice
film
super film BUNKER ,ale teraz ho neviem zohnať.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
elfo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Bratstvo neohrozenych...mam to na dvdckach...
Mal som slzy v ociach ked to skoncilo...
Velmi sa mi pacilo, ze o tom hovorili ludia, ktori sa priamo zucastnili tych bojov, ktore boli vo filme, a pouzili tam aj ich skutocne mena...
From this day to the ending of the world we in it shall be remembered. We lucky few, we band of brothers. For he who today sheds his blood with me shall be my brother.
I treasure my remark to a grandson who asked, "Grandpa, were you a hero in the war?" "No", I answered, "But I served in a company of heroes".
Mal som slzy v ociach ked to skoncilo...
Velmi sa mi pacilo, ze o tom hovorili ludia, ktori sa priamo zucastnili tych bojov, ktore boli vo filme, a pouzili tam aj ich skutocne mena...
From this day to the ending of the world we in it shall be remembered. We lucky few, we band of brothers. For he who today sheds his blood with me shall be my brother.
I treasure my remark to a grandson who asked, "Grandpa, were you a hero in the war?" "No", I answered, "But I served in a company of heroes".