Virtual DJ - Kolko treba zvukoviek na plynule prechody?
Virtual DJ - Kolko treba zvukoviek na plynule prechody?
Hram sa s tymto programom, a neviem presne ako ho nastavit. Mam notebook s integroanou zvukovkou. Chcem kupit este jednu externu Live 5.1 len neviem co to bude stacit. Chcem vlastne docielit to, ze cez jeden virtual gramec budem pustat hudbu, cez druhy ttiez a v sluchatkach chem mat odposluch toho co budem hrat. Cize ked v prvom virtual gramci budem hrat do reprakov, tak to co si pripravim v sluchatkach, tak to natiahnem do virtual gramofonu č.2 a budem to pomaly miovat do tej pesnicky co hra v prvom gramci... Logicky mi na to vysli tri zvukovky.... Da sa to nejako inak? Diky moc
-
Falcoxxx
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Teoria je pekna vec ale pochybujem ze to tak pojde. A co na to wokna??? ked budu mat 3 zvukovky??? vsak vak ti to bude robit problemy ako nastavis vstupy a vystupy??? ja by som radsej isiel do nejakej polo-studiovej zvukovky co je na nahravanie ale tie vacsinou byvaju na stolny PC. Opravte ma ak sa mylim
-
mspeedo
Light Professional
Potrebujes jednu zvukovku a naucit sa robit s tym programom
. Pravdepodobne funguje na podobnom principe ako TRAKTOR, a v nom mas na to funkcie, ze proste do reprakov hra ine, v sluchatkach zas nieco ine a tak, to robi program a nie 3 zvukovky lol. Teda ak som spravne pochopil co chces. (asi chces mixovat ze, ved na to ten program je, zacni radsej s manualom a nie dalsimi zvukovkami)
naco ti je dalsia zvukovka??? tie pripomienky s vstupmi a vystupmi tu boli spravne... na vsetko ti staci jedna kvalitna zvukovka ktora ma viac vystupov-kanalov (napr.5.1 ale staci aj 4-kanalova, co je moj pripad...) každy jeden vystup predstavuje 2 kanaly (jeden pravy a druhy lavy) v tvojom pripade jeden vystup ja na lavy a pravy reproduktor a druhy vystup na sluchatka... a potom ak mas 6 kanalovu zvukovku tak ostatne obsadis na reproduktory... dalej si to v tomto programe vse ponastavujes do ktoreho vystupu budes pustat co.... takze vse je to o nastaveni programu.... KUPOVAT dalsiu zvukovku je NEzmysel!!! lebo aj tak ti to nebude fungovat 
na integrovanej mam iba jeden vystup. a jeden vstup (mikrak). funguje to super. len chcem teraz este kupit nejaky mixak. rozmyslal nad Hercules DJ Controller MP3, stoji cca 2.800 sk. je to odlahcena verzia plnohodnotneho Herculesa DJ Console, ale kedze mam externu live 5.1, staci mi aj to za 2.800 a budem to mat nastejno. viem ze ten hercules je taka hracka, ale pre zaciatok to musi stacit, naucit sa zaklady a tak., mozno ked ma to chyti , kupim casom nieco lepsie, napr. Behringer BCD2000, vychadza 3.3.2006 a bude stat cez 8.000. aky je tvoj vas nazor na toho herculesa?
je to funglovka. pozri http://www.pixmania.sk/sk/sk/163564/art ... ontro.html
ten herkules by som na tvojom mieste nekupoval.. v prvom rade je to hracka a nie kvalitne zariadenie.. a okrem toho naco ti je dalsie zariadenie s ktorym nedokazes o nic viac ako s tym softwarom (tusim virtual dj).. podla mna zbytocna investicia.. pohraj sa so sftom a ked ta to chyti, kup si nejaky lacnejsi 2oj kanalaovi mixak.. podla mna idealne riesenie a okrem toho, ten hercules je straaasne mrnavy, neviem si predstavit ucit sa na tom zakladom djingu 
ak xceš biť profesionálny DJ odporúčam Final Scratch
www.stanton.sk
ja uvažujem o jeho kúpe...videl som stým hrať profesionálneho DJja....je to Rulez nemá xybu....a hlavne ušetrííš na cdčkach...a laptop sa ti zíde tiež (ja si ešte mmusím nejaký k tomuto zadovážiť
)
www.stanton.sk
ja uvažujem o jeho kúpe...videl som stým hrať profesionálneho DJja....je to Rulez nemá xybu....a hlavne ušetrííš na cdčkach...a laptop sa ti zíde tiež (ja si ešte mmusím nejaký k tomuto zadovážiť
ocuj a ked mi to uz hra v sluchatkach aj v repro tak ako potom zas pustim to v sluchatkach do repro, aby som to nemusel prehadzovat v nastaveniach. Pouzivam traktor 2 aj 3. abo porad ako to mam nastavit. dakujemmspeedo napísal:Potrebujes jednu zvukovku a naucit sa robit s tym programom. Pravdepodobne funguje na podobnom principe ako TRAKTOR, a v nom mas na to funkcie, ze proste do reprakov hra ine, v sluchatkach zas nieco ine a tak, to robi program a nie 3 zvukovky lol. Teda ak som spravne pochopil co chces. (asi chces mixovat ze, ved na to ten program je, zacni radsej s manualom a nie dalsimi zvukovkami)
-
bond35
Star
ako ja poviem zo svojej skusenosti (a to som uz odohral tych svoji par akcii)
Ja ked potrebujem robit disko tak si nosim normalny PC (dve zvukovky>2 vystupy)a oreginal DJ mix pult.( a daľsia profi/hoby zostava)ale vsak vykon 2000W hovorí za vsetko.
a ked robím len normalne ozvucovanie akcii tak zoberiem len notebook.to staci ked nepotrebujem mixovat (alebo prestavim Virtual DJ) a mixujem priamo v NB
Ja ked potrebujem robit disko tak si nosim normalny PC (dve zvukovky>2 vystupy)a oreginal DJ mix pult.( a daľsia profi/hoby zostava)ale vsak vykon 2000W hovorí za vsetko.
a ked robím len normalne ozvucovanie akcii tak zoberiem len notebook.to staci ked nepotrebujem mixovat (alebo prestavim Virtual DJ) a mixujem priamo v NB
da sa s tym hrat aj na traktore?????hezo napísal:je to funglovka. pozri http://www.pixmania.sk/sk/sk/163564/art ... ontro.html
A čo to dokáže.Skreče sa f tom robit asi nedajú čo?hezo napísal:tak uz mam ten hercules. nie je to az take male, da sa na tom v pohode odohrat set. dalsia vec je, ze za 2800 sk nic podobne nekupis, a robit vsetko vo virtuale mysou alebo klavesnicou je samovrazda
A dá sa to kupit niekde na slovesnku v bratislave v obchode.A nejaká menšia party-nejaký setík sa stým da odohrat.Co