Slovensky horor po americky (Hostel)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

MS FRANKY napísal:Trochu kritiky pre náš národ nezaškodí.
wtf?
To hovoris vseobecne alebo v suvislosti s tym filmom?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

MS FRANKY napísal:Trochu kritiky pre náš národ nezaškodí.
To nie je kritika, ale diskreditacia a ociernovanie...
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Vraj nas to vykresluje ako uplnych debilov...btw vydeli ste Euro trip? :?: :?:
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

podľa mňa to je úplné zneúctenie Slovákovej cti, a maximalne pretočená pravda o SR... chcel by som si to pozrieť, ale iba čisto zo zvedavosti :?
ale čo som sa rozprával s američanmi čo, tu pobudli,... vraveli že tu je omnoho krajšie ako v štátoch... a to najhlavnejšie: že to tu neni ako v tích filmoch!!! :D
slipiknotko24
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slipiknotko24 »

SLIMO napísal:Vraj nas to vykresluje ako uplnych debilov...btw vydeli ste Euro trip? :?: :?:
pome nakopat tych americanov tam kam si to zasluzia, alebo tak jak si to zasluzia....natocme my o nich film! :twisted:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

hmm po vzhliadntuí filmu si o nemyslím.. jak si niekto môže myslieť že na diskotékach tancujeme na sqvele hity vondráčkovej..
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

ale vsak to je dobre ze takto o nas rozpravaju nie? vsak aspon k nam nebudu ziadny debilni amici liezt :lol:
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

slipiknotko24 napísal:pome nakopat tych americanov tam kam si to zasluzia, alebo tak jak si to zasluzia....natocme my o nich film! :twisted:
...take nieco uz je ako cech sa vybral do ameriky tam pozabijal par ludi, potom ho napadlo ze zabije niekoho slavneho a natoci to na kameru, aby to mohol predat ich televiziam ....a tak aj urobil ...za tie prachy si potom kupil pravnikov, ktory mu pomohli aby vypadal ako sialenec a kedze je blazon, nemoze niest za svoje skutky zodpovednost :shock: :? ..len uz neviem ako sa to volalo a mal este komplica rusa alebo ukrajinca
hybr1D
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hybr1D »

Stopa napísal:ale vsak to je dobre ze takto o nas rozpravaju nie? vsak aspon k nam nebudu ziadny debilni amici liezt :lol:
Pravda, svetá pravda. :smt023
PS: Kto vie po anglicky chodte trochu zahustit do tych debilov na: http://messages.movies.yahoo.com/Movies ... &m=tm&rt=2
padrino
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa padrino »

hybr1D napísal:Pravda, svetá pravda. :smt023
PS: Kto vie po anglicky chodte trochu zahustit do tych debilov na: http://messages.movies.yahoo.com/Movies ... &m=tm&rt=2
vazna demencia, co tam niektori pisu na tom fore, chvilu som to cital a konec, vzdal som to.. demencia amikov je nekonecna :) okrem toho, k filmu, je to uplna sracka, k realite to nema absolutne blizko a je mi luto, ze si nas vyberaju ako stat "k.riev, uplatkarstva, romov a zobrakov".. najskor si nas podali vo filme eurotrip a teraz tito.. parada..
stynx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa stynx »

Podla mna fatal1ty pi*vina kua stavica vlaku jak na kocni sveta po tom ako vyjdu s tej stanice zaber na bratislavu to vyzera jak janovce a ne blava a mi to pripadalo ako brutalne lacny horor te sceny fakt no podla mna nic a este ako v jojke borcoval zbirka a jeho pesnicku tam skoro ani neni pocut :lol:
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

ale paci sa mi, ako sa reziser Hostelu, Slovakom ospravedlnil, sice som to necital, ale aspon ze tak :P
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

mambo55 napísal:ale paci sa mi, ako sa reziser Hostelu, Slovakom ospravedlnil, sice som to necital, ale aspon ze tak :P
tu je o tom par clankov ....nejdem sa vyjadrovat, nejdem nadavat ..videl som stacilo mi :?

....hehe tak toto je fakt dobre :shock:
Ako zlý sen preto pôsobí informácia, že režisér Eli Roth sa ospravedlnil Islanďanom. Pretože jedna z hlavných postáv je Islanďan a je vykreslený ako sexuálny maniak, v jednom kuse naložený v liehu. O tom, že by sa pán režisér nebodaj chcel ospravedlniť Slovensku, že ho vykreslil ako najhlbšiu dieru tohto sveta, však dosiaľ nepočuť.
a cely clanok je tu:
http://www.hyenoviny.sk/view.php?cisloclanku=2006012301
a jeden cesky pohlad:
http://www.svet.czsk.net/clanky/kultura/hostel.html

no spomenul si ze existuje Slovensko a mozno ze nieje take oko ho vykreslil
http://koktail.pravda.sk/sk_kfilm.asp?r ... _kfilm_p20
http://www.plus7dni.sk/index.cfm?Page=S ... leID=15074
padrino
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa padrino »

zaujala ma jedna reakcia pod clankom na coctail pravde :)

reakcia z coctail pravda sk napísal: Mame sancu ( Nit, 03.02.2006 12:53 ) - vlákno
reagovat ako moslimovia za urazku Najvyssieho. Uz sa tesim na navstevu toho cuciaka u nas...
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

slipiknotko24 napísal:pome nakopat tych americanov tam kam si to zasluzia, alebo tak jak si to zasluzia....natocme my o nich film! :twisted:
Dobre mohli by sme ved ich treba nakopat poriadne :evil:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Pred par dnami som si pozrel v San Diegu v kine film Hostel. Pripravil som sa nan, lebo som vedel, ze to je nizkorozpoctovy film a bol toceny hlavne v CR, aj ked akoze sa malo jednat o SR. Kedze som vedel presne o co sa jedna a, ze v hlavnych ulohach nehraju velky herci, tak som na ten film isiel len kvoli tomu, ze mam horory rad. Nesklamal ma ! Musite si uvedomit, ze producent a aj reziser filmu VEDEL, ze toci v CR, ale tocil len horor a nie nejaky dokumentarny film o Slovensku. Vsak potom aj on sam prehlasil, ze sa dost hanbi prist na Slovensko kvoli tomu, ze ako tuto krajinu zhovadil. Kto si mysli, ze producent tohto filmu si naozaj myslel, ze sa zije na Slovensku tak, ako to ukazuje vo filme, tak je jednoducho hlupakom. Jedna sa tu len a len o jednu vec - horor. Takze este raz, mna tento film vobec nesklamal, lebo som horor ocakaval a aj dostal. Neberte tu vsetko nacionalisticky, ale s nadhladom. Predsa ani Tirolacka nevedela v Mojsejovcoch kto je prezidentom v USA a to je uz naozaj co povedat, ked je manazerkou v banke. Mam v umysle skontaktovat producenta a navrhnut mu, ci by este nenakrutil jeden film o Slovensku, ale tentokrat o "schopnych" manazeroch a tzv. kormidelnikoch nasej ekonomiky. Toto by vsak mala byt komedia, lebo tolko sa este Americania v kinach nenarehotali.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Les napísal:Mam v umysle skontaktovat producenta a navrhnut mu, ci by este nenakrutil jeden film o Slovensku, ale tentokrat o "schopnych" manazeroch a tzv. kormidelnikoch nasej ekonomiky. Toto by vsak mala byt komedia, lebo tolko sa este Americania v kinach nenarehotali.
Tak toto ma pobavilo neskutocne, aj napriek tomu, ze som prave prisiel z nemocnice, kde mi lezi priatelka. :hehe:

AD film, tak prave ho stahujem, dufam, ze sa nesklamem. Sice nie som velky fanusik hororov, ale udajne je film OK.
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Videl som v Črepinách ukážky a vidím, že hovadina. Možno si producent uvedomoval, že točí horor a vedel, že na SK sa tak nežije, ale každý obmedzený amík čo to vidí si utvorí predstavu...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Minule bol v spravach tv Markiza rozhovor s reziserom. Hovoril, ze sa mu strasne paci na Slovensku, a ze nikdy predtym nebol na Slovensku, teraz je prvykrat. Dalej povedal, ze ak by bol na Slovensku pred natocenim filmu, teraz by sa citil vinnym, ale kedze nebol, vinnym sa neciti.

TAK NACO KU*VA NATACA FILM, KTORY DEHONESTUJE SLOVENSKO, KED NA SLOVENSKU NIKDY NEBOL A VIE O NOM P*CU?!

Toto je vrchol drzosti a americkej demencie... :evil:
Napísať odpoveď