aquafresh1 napísal:na dnesnu dobu bracho. Ale v tych casoch to boli super karty.
aj s3 trio virge 64bit 2mb bola na svoju dobu super karta.. tak netaraj prosim Ta.. takto sa da pozerat na vsetky veci, technologicky pokrok ide vsak stale napred, tak takymto meradlom pozeraj aj na ostatne veci
a myslim ze tam maju chybu v specifikacii ramky bezia na 780mhz, opravte ma ak sa mylim
a mimochodom 6800gt-cka su prilis drahe a maju len o nieco vacsi vykon
pozeral som test na podobnu x1600 len tam ma chladic od zalmana a je to PCI Express a este ma rychlejsie ramky ale z hladiska taktovania grafickeho cipu
je to na dobrej urovni. http://vr-zone.com/?i=3092&s=1
t0m4s3 napísal:podla toho co chces hrat. Na solitaire staci urcite, na nove 3d strielacky je uz velmi velmi slabucka.
chlape slabucka??naco pises take ko**** ked tu kartu ani nepoznas?by si sa velmi cudoval ake hry mi na tom v poho bezia...to mozes povedat o radeone9100 ale ne o tejto karte...
t0m4s3 napísal:dekarbon prosim ta nebalamut ludi totalnymi vymyslami. OK? Take ze po pretaktovani 6800gt to si v ktorom vecernicku videl?
ty blaho to mas rech neee to sa neda isto taktovat ty mas pravdu jasan...si nejako vela zeleniny asi pojedol ked tu take hlody davas ne?skus nieco aj normalne vypotit okrem tychto tvojich trapnych ko*ot co tu vypisujes...
ano suhlasim ze FX seria bola na <> , ale tykalo sa to len prvych modelov tusim to boli 5600, 5800 a 5850.... pak vysli 5900 a 5700, ktore boli uz hodne lepsie od predchadzajucich - pomer cena vykon...
Karta fx 5700 mala na svoju dobu celkom slusny vykon, ale je samozrejme ze dnes sa to uz neoplati kupovat, (nove hry si zahrate, ale na minime pri 640-480, tyka sa to hlavne feara, oblivionu...