Komunisti vystrkuju rozky
Komunisti vystrkuju rozky
Nahodou som zabludil na www.kss.sk, tie nazory com som ta videl mi rozhojdali zaludok a skoro som sa povracal.
To sa skutocne nenajde sikovny macher, ktory im zrusi tu stranku?
Nj, ta stranka nieje Boh vie co. Lepsiu a menej cervenu si naklepem v notepade
...no ale kteme. Je to zakladne ludske pravo niekoho, mat vlastny nazor na neaku vec, resp. vyjadrit svoj postoj. Preto neviem preco by sa mala ta ich stranka háčkovať
ak chcu tak neak sirit svoju ideu, prosim. I tak si myslim, ze myslienka socializmu nebola nikdy zla. Zlou ju spravili ludia, ktory ju "nedopatrenim" transformovali na myslienku komunizmu. To uz je, podla mna, <>vina 
hej? tak potom v mene demokracie povolme nacisticke strany...komunizmus je skodlivy a nechapem preco ich nezakazali hned po jeho pade. Rezim ktory potlaca vzdelanie, hromadne sa zbavuje odporcov a potlaca zakladne ludske prava nemoze byt dobry.MS FRANKY napísal:Žijeme v demokratickom režime nemôžeš niekoho odsudzovať alebo akokoľvek mu ubližovať pre jeho názory.
systém potlačuje systém to iba dokazuje že demokracia je tiež diktatúraGothaR napísal:hej? tak potom v mene demokracie povolme nacisticke strany...komunizmus je skodlivy a nechapem preco ich nezakazali hned po jeho pade. Rezim ktory potlaca vzdelanie, hromadne sa zbavuje odporcov a potlaca zakladne ludske prava nemoze byt dobry.
no ale demokracia je zatial to najlepsie co mame. A ti co vladnu nevyvazaju odporcov na sibir a ludia sa nahodne nestracaju kvoli odporu k politike. To je rozdiel.MS FRANKY napísal:systém potlačuje systém to iba dokazuje že demokracia je tiež diktatúra
komunizmus by mal teoreticky fungovat ale nefunguje sposob akym ho sovieti presadzovali je neprijatelny pre brovsku vacsinu spolocnosti.
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna by mali komunistov zakazat - presne tak ako fasistov. Nie su o nic lepsi (mozno dokonca horsi). A len preto, ze vyhrali 2. svetovu tak co?
A vyhovorky ze zijeme v demokracii? Kde sme. Ved tato ideologia jednoznacne propaguje totalitu a nenavist.
Podla mna je dokonca ilegalna a protiustavna, pretoze v Ustave sa pise, ze je zakazana akakolvek cinnost ktora ohrozuje demokraticky vyvin.
(Presne sa mi ta cast nechce hladat, ale kto sa tym zaobera skuste to napisat
)
A vyhovorky ze zijeme v demokracii? Kde sme. Ved tato ideologia jednoznacne propaguje totalitu a nenavist.
Podla mna je dokonca ilegalna a protiustavna, pretoze v Ustave sa pise, ze je zakazana akakolvek cinnost ktora ohrozuje demokraticky vyvin.
(Presne sa mi ta cast nechce hladat, ale kto sa tym zaobera skuste to napisat
Re: Komunisti vystrkuju rozky
server not found...heh....kto im vliezol do servera??....a cleanol im to???Joe-Joe napísal:Nahodou som zabludil na www.kss.sk, tie nazory com som ta videl mi rozhojdali zaludok a skoro som sa povracal.
heh...sloboda prejavu suxx alebo moj prehliadac
skus dat www.kss.sk, ale bez bodky teda www.kss.skjannndo napísal:server not found...heh....kto im vliezol do servera??....a cleanol im to???
heh...sloboda prejavu suxx alebo moj prehliadac
-
MisguidedAngel
Star
kolko mas rokov ze si dovolis hento tvrdit??? neobhajujem ani jednu stranu ale nezil si tam tak neodsudzuj hned. urcitej vrastve ludi sa zilo vtedy lepsie!!!will.i.am napísal:Podla mna by mali komunistov zakazat - presne tak ako fasistov. Nie su o nic lepsi (mozno dokonca horsi). A len preto, ze vyhrali 2. svetovu tak co?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
V podstate ma pravdu a nic nepravdive nepovedal. Komunizmus zakazuje alebo nariaduje:maslo napísal:kolko mas rokov ze si dovolis hento tvrdit??? neobhajujem ani jednu stranu ale nezil si tam tak neodsudzuj hned. urcitej vrastve ludi sa zilo vtedy lepsie!!!
- nabozenstvo
- slobodu prejavu
- prenasledovanie "nekomunistov"
a prirovnajme si to k fasizmu:
- zakaz Zidom uznavat ich nabozenstvo
- zakaz vyslovit sa proti fasizmu a fasistickemu zriadeniu
- prenasledovanie vsetkym, kt. nie su Arijci
Co nespravne tvrdil? A kto sa mal lepsie? Ten kto sa napchal do riti nejakemu cervenemu debilkovi, kt. mu dovolil kradnut, kde to slo?
thxZenniX napísal:skus dat www.kss.sk, ale bez bodky teda www.kss.sk