Dostal som sa k niecomu zaujmavemu je to
asi zatial v rozbehu ale neviem ci tu na svk
nieco take je ale celkom to vyzera haluzne
Bežte kuknut nech sa to rozbehne..
jord napísal:Dostal som sa k niecomu zaujmavemu je to
asi zatial v rozbehu ale neviem ci tu na svk
nieco take je ale celkom to vyzera haluzne
Bežte kuknut nech sa to rozbehne..
musíš uznať, Češi (či Česi?) sú našimi bratmi, tak sa nezlob. či nevieš po česky? prečo potrebuješ stránku po slovensky? drsný národovec? či čo ti vadí?
2laak napísal:musíš uznať, Češi (či Česi?) sú našimi bratmi, tak sa nezlob. či nevieš po česky? prečo potrebuješ stránku po slovensky? drsný národovec? či čo ti vadí?
A hned si utočny....Jedine co chcem je slovenske forum nechcem ceske chcel som slovenske proste nic viac chapeš ?
P.S maš 40 rokov ked si s čechmi hovoriš brat alebo čo ?
Nie nemám 40, je mi len 19 rokov, ale ja v širšom slova zmysle považujem za bratov aj všetkých Slovanov (nie slovanistov ). Nechcel som byť útočný. sorry, ak sa to tak zdalo.
Mimochodom slovenske forum by bolo fakt dobre, ale ked nie je, je dobre aj to (bratské) české.
2laak napísal:Nie nemám 40, je mi len 19 rokov, ale ja v širšom slova zmysle považujem za bratov aj všetkých Slovanov (nie slovanistov ). Nechcel som byť útočný. sorry, ak sa to tak zdalo.
Mimochodom slovenske forum by bolo fakt dobre, ale ked nie je, je dobre aj to (bratské) české.
HEj HeEj je dobre ale chcel som proste slovenske niečo na urovni hentie ceske to su tam vyššie to su šajzi nehovorim ze toto je nejake užasne čo som ja napisal ale chcel som nieco na urovni a prehladne nie henten gulaš čo je tam....
ako nic v zlom ale tebe niet pomoci..
sak tie fora su skvele a nechapem jak mozes tvrdit ze je tam gulas./* censored */ Sak ide o informacie,ktore mozes ziskat bez znalosti anglictiny a nejde o to v akom jazyku su tie informacie..
m3thod-man napísal:ako nic v zlom ale tebe niet pomoci..
sak tie fora su skvele a nechapem jak mozes tvrdit ze je tam gulas./* censored */ Sak ide o informacie,ktore mozes ziskat bez znalosti anglictiny a nejde o to v akom jazyku su tie informacie..
//t0m4s3
HEnto je shitaz..chcel som nieco slovenske na urovni ale take asi nexistuje....