takze tahovky, klasika, tak sa mi to páčilubo napísal:Ufo - Enemy Unknown, X-com , X-com - apocalypse , Spellcross
Nejlepsi strategie
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
DarthVader
Medium Star
-
frederick123
Star
-
tomexx
King
frederick123
HOMAM3 Complete je v pohode, ale stvorka je uz uplne onicom...
Pri starsich to tak mozno bolo ale pri C & C Generals uz musis dobre vediet ake jednotky presne vyrobit, kam ich dat, musis zaistovat dolezite body (ropne vrty, body kam sa zhadzuju nove jednotky). Ale mna teraz zaujal Warhammer 40 000 ktory u mna asi ziska namiesto C & C Generals prvenstvo tak ako to pred casom takmer spravil Ground Control 2. Samozrejme aj Age of Empires ma bavilo ale Rise of Nations mu u mna nedalo ziadnu sancu. Taktiez by bol hriech keby som nespomenul moj Milovany Strongholdt0m4s3 napísal: stary redac sa podla mna nemoze radit do kategorie strategia. Co je na tom tazke, natazit a poslat hafo jednotiek?
-
frederick123
Star
Re: frederick123
ako po grafickej je určite lepšia, ale hratelnosť a množstvo možností je lepšie v Completetomexx napísal:HOMAM3 Complete je v pohode, ale stvorka je uz uplne onicom...
Warhammer sa ti nepaci? hmm.. tak neviem ci sa ti bude pacit ground control 2 Ja by som ti to mozno niekedy poslal cezhucas napísal: warhammer se mi teda moc nelibi a ground control 2 bych si chtel zahrat ale nevim kde ho sehnat
Kód: Vybrať všetko
http://s15.yousendit.com/