snaQue napísal:Je nejaky prgram na prehratie swf? nie internetovy prehliadac... macromedia flash som nasiel iba do ie...
Mne idu flashe v pohode v Opere a ziadnu Macromediu som neinstaloval. Mne sa zda, ze mam nejaky flash player implementovany vo WinXP (mam proefesional), pretoze mi idu vsetky flashe bez nejakych pluginov...
normalne sme prve a posledne dvd nasli s kamaratmi v jednom shope v statoch a to druhe na ulici (stanok) v Rusku.
naj epizoda? Asi ta s Lumpym kde si odfakli lyzickou nespravnu nohu...
no tak neviem kto to vymyslel, ale ked som to vydel prvy krat, slabo som sa natom smial ...uplne riadne! vsetky casti som este nevidel, ale vacsinu mam doma, a slby je ten kiptik...Handy ... vsetci nemaju chybu, ale oblubenu cast nemam...vsetky su brutal
je to fakt pecka ked som videl prvy krat tak som si pomyslel,,,,,,ze nic moc.....ale musel som este jednu cast vidiet.....a je to masaker riadny....vrelo odporucam
Happy tree friends sa mi fakt paci, ako to je vymyslene, ze to vyzera tak pekne a skonci sa to nejakym masakrom, ale aj tak sa mi tam paci ta ludska skodoradost ktora je tam zakomponovana
Ja mam v pc sosnute vsetky 3dvd co visli je to doslova a do pismena supa najlepsi diel podla mojho nazoru je ten kde Lumpy robi kuzelnika alebo ten diel ked su v Aquaparku na tom tobogane...
Dead_Warrior napísal:Ja mam v pc sosnute vsetky 3dvd co visli je to doslova a do pismena supa najlepsi diel podla mojho nazoru je ten kde Lumpy robi kuzelnika alebo ten diel ked su v Aquaparku na tom tobogane...
odkial sa to da sosnut pls? mam nejakych 25 casti ale DVD je DVD