Lexa je z 11 kauz oslobodeny

Diskusie na politické témy...

Myslite si, ze Lexa je vinny?

Ano
40
62%
Nie
10
15%
Neviem posudit/nezaujima ma to
15
23%

Celkom hlasov: 65

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

deblasco, s tym co si napisal sa neda nesuhlasit, avsak na druhej strane netreba zabudat na prezumciu neviny. Netrufam si odhadnut, v com vsetkom bol Lexa namoceny (tiez sa domnievam, ze cisty zdaleka nie je), ale to, ze drviva vacsina medializovanych kauz bola od zaziatku motivovana politicky sa nedalo prehliadnut. A ta koluzna vazba... tak to bol trapas.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

zakazdym ked som mimo Slovenska a sa vratim domov sa musim zasmiat ako sa tu na tom malom pieskovisku snazi nahrabat co naj..
a k teme? Take sa moze stat iba u nas.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

deblasco napísal: btw, neviem ci viete ale stary pan Lexa a teda aj jehorodina su jedni z najmocnejsich ludi v tomto state...
Viete o tom ze vlastnia vsetky strategicky najvacsie a najdolezitejsie mlyny na slovensku?
este si pamatam ako stryko aj s kamaratmi sprivatizovali Kosicky mlyn, vyfukli ho lexovi spod nosa. a ked letel z Kosic do BA tak na letisku uz ho cakali SISkari od lexu.oneho casu samozrejme. Jajaj to boli zazitky, keby ste to poculi... na niekolko knih alebo Kamenak 4
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Napiste niekto, co vlastne ten Lexa podla vas spravil. Ale please, nech su to neni uryvky z Noveho Casu... Fsetci tvrdite ze je vinny, tak mi napiste ze v com... :?: :!:
lexa neurobil nic, samozrejme.ved ho sud oslobodil. ked veris v nestrannost nasich sudov... aj ked kto by chcel sudit byvaleho riaditela tajnej sluzby. a co spravil? no v tej dobe ked bol Meciar pri moci, bol uneseny prezidentov syn a bol najdeny v Rakusku, bol zavrazdeny Robert Remias, mafia ovladla slovensko a zavladla tu blba nalada.nemal som sice vela rokov,teraz mam 20 ale pamatam si to dobre.. je toho urcite viac toto su ale tie najvypuklejsie temy. este napr. predaj vyradenych zbrani.
Tomasito
VIP
VIP

zelovoc, ked HZDS prislo o moc, bolo to 8 rokov dozadu (+/- par mesiacov), t.j. mal si 12 rokov + vacsina z tych veci sa mala stat este pred tym, ako HZDS prislo moc. Tym nechcem povedat, ze si nemozes pamatat, no ako moze takuto problematiku vnimat 10-12 "dieta"? Napriek tomu by ma zaujimalo, co si pamats, resp. ako to pokracovalo so SIS_karmi, ktori na letisku cakali na tvojho stryka? Sak skus nam o tom nieco napisat... Myslim, ze v ramci tejto temy by mohlo ist o zaujimave ozivenie.

PS: Kauza udajnej nelegalnej likvidacie zbrani SIS- oslobodeny.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

zelovoc napísal:lexa neurobil nic, samozrejme.ved ho sud oslobodil. ked veris v nestrannost nasich sudov... aj ked kto by chcel sudit byvaleho riaditela tajnej sluzby. a co spravil? no v tej dobe ked bol Meciar pri moci, bol uneseny prezidentov syn a bol najdeny v Rakusku, bol zavrazdeny Robert Remias, mafia ovladla slovensko a zavladla tu blba nalada.nemal som sice vela rokov,teraz mam 20 ale pamatam si to dobre.. je toho urcite viac toto su ale tie najvypuklejsie temy. este napr. predaj vyradenych zbrani.
Pre tvoju informaciu, synacik naseho byvaleho "najsvatejsieho pana prezidenta" Miska, bol pekny hajzlik, ked tento stat odrbkaval o prachy, ako sa dalo. Dalej mal na rovasi, aj neake financne podvody v nemecku. Na podnet vysetrovatelov, interpol vyhlasil po nom medzinarodne patranie. Nasa tajno-verejna informacna sluzba ho len dopomohla chytit a vydala ho rakuskym, resp. nemeckym uradom. Pripustam, ze to bolo troska nestandartne zo strany SIS-ky, ale na na haj*lov, ako bol Miskov synacik, treba niekedy pritvrdit. Vrchol uz bol, ked "pan prezident" udelil u nas syncekovi milost, skor ako sa zacalo vysetrovat. To bol "prezident"!

Co sa tyka Remiasovho auta, nezavisle vysetrovanie kriminalisticko-expertizneho ustavu doslo na to, ze sa nejednalo o nijake nastrazne vybusne zariadenie, alebo nieco podobne. Remias mal auto prestavane na plyn a k vybuchu doslo pri neakej technickej poruche na tomto zariadeni. O tom, vsak uz media neinformovali, kedze niekto mal zaujem na tom, aby to vyzeralo, ze to ma na rovasi, "Lexova" SIS-ka.[/u]
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Pre tvoju informaciu, synacik naseho byvaleho "najsvatejsieho pana prezidenta...[/u]
nebudem sa stebou hadat. Ked si myslis ze je nevinny ok, ked si myslis ze nemal ziadne styky s mafiou ok. Ked si myslis ze nic zle nespachal ok. Ak si myslis ze nieje ani zcasti zodpovedny za to co tu bolo pred 98 tak vyborne.ja sa len nestacim cudovat. Kam sme sa to dostali?! Lexa je asi podla teba bezuhonny obcan. Sice podla sudu je. Ale za jeden stol by som si snim nesadol.

btw to ze som v tej dobe mal malo rokov neznamena ze som to nevnimal alebo si to nepamatam. citat som vedel uz vtedy takze aspon z tych zopar nezavislych medii som si urobil obraz o tom co tu bolo. ved nam vtedy prislo niekolko demarsov z europy, nezobrali nas do NATO, dostali sme sa do medzinarodnej izolacie, porovnavali nas s Bieloruskom(dufam ze viete aka je situacia tam, u nich este stale funguje KGB), nasa mena takmer skolabovala. Mozte tomu ciganovi na bycikli dakovat ze sme tam kde sme, lebo inak bytu bolo nieco omnoho horsie.ale asi to zbytocne rozpravam.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Ako to naozaj vsetko bolo vie mozno len par ludi a mozno len Lexa...takze to, co si kto mysli je uplne nepodstatne... :P Tak ci tak sa skutocnu pravdu nikto z nas normalnych smrtelnikov nikdy nedozvie...tak ako pri roznych inych veciach. Ked mu nevie nase sudnictvo nic dokazat...tak su len 2 moznosti:
1. bud je nevinny
2. v nasom sudnictve neni nieco v poriadku :roll:

A kedze plati prezumpcia neviny, nemozte niekoho odsudit len podla toho, co sa pise v mediach. Nie som v tomto na nikoho strane...ale pokial nie su dokazy... :D
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pocul som o nom dost a nielen z medii. daky ste naivny...
Tomasito
VIP
VIP

zelovoc, co si pamatas, resp. ako to pokracovalo so SIS_karmi, ktori na letisku cakali na tvojho stryka? Ved bud konkretny...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

zelovoc napísal:pocul som o nom dost a nielen z medii. daky ste naivny...
Ak sme naivny, sputi. Uved nase nazory na pravu mieru...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

zelovoc, to ze si to pamatas je chvalihodne, ja si to pamatam tiez a bol som iba o rok starsi. Druha vec je AKO si to pamatas. Nazory ti formovali rodicia, kamarti a televizia takze o nejakej objektivnosti nemoze byt ani rec. To co povedali rodicia, to si si zobral za svoju pravdu. Alebo mi chces povedat ze 12rocne dieta si dokaze utvorit vlastny politicky nazor? Silne pochybujem.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:zelovoc, to ze si to pamatas je chvalihodne, ja si to pamatam tiez a bol som iba o rok starsi. Druha vec je AKO si to pamatas. Nazory ti formovali rodicia, kamarti a televizia takze o nejakej objektivnosti nemoze byt ani rec. To co povedali rodicia, to si si zobral za svoju pravdu. Alebo mi chces povedat ze 12rocne dieta si dokaze utvorit vlastny politicky nazor? Silne pochybujem.
to mas pravdu, ale ved to si moze v sucasnosti zistit kazdy co sa vtedy dialo. ako sa vtedy mafia rozrastla. snad mi nehces povedat ze to nebolo. samozrejme netvrdim ze vlado moze zato ze sa mi vtedy pokazilo auto na dialkove ovladanie. ale kto rozdelil republiku a rozkradol stat?Rezes, Majsky atd atd. Keby volby 98 nevyhral Miki, tak by VSZ padla a Kosice by boli jednou velkou ciernou dierou. alebo sa tak spytam, chceli by ste aby sa vlado a jemu podobni vratili k moci?
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

ono nejde ani tak o mladeho Lexu :) ... to skor stary Lexa taha za nitky v pozadi. Ked ma niekto monopol na mlyny na Slovensku...je prakticky nedotknutelny. Ti skor narodeni si budu stareho pametat ako vysokeho komunistickeho funkcionara.

obilie-mlyny-pekarne-chlebicek
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

killa_bee napísal:ono nejde ani tak o mladeho Lexu :) ... to skor stary Lexa taha za nitky v pozadi. Ked ma niekto monopol na mlyny na Slovensku...je prakticky nedotknutelny. Ti skor narodeni si budu stareho pametat ako vysokeho komunistickeho funkcionara.

obilie-mlyny-pekarne-chlebicek
no konecne niekto.asik taha doteraz
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Lexa je z 11 kauz oslobodeny

Príspevok od používateľa Silmer »

obnovim starsiu temu aby som to zaradil spravne.
http://www.sme.sk/c/6589417/kovac-sa-ma ... exovi.html

Error 404: Justice not found.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Na konci ešte odsúdia Michala Kováča aj so synom, že Lexu uniesli do Juhoafrickej Republiky.

Čo už čakať v krajine, kde je predsedom najvyššieho súdu Harabin, priateľ drogového bossa, prezident je poskok komunistov a premiér najväčší populista za posledných 20 rokov, ktorý prekonal aj Mečiara a Slotu. Čo si ľudia zvolili, to nech majú. Ešte hranol so svojim poskokom ujom tam dosadia nejakú stranícku bábku aj za generálneho prokurátora a čoskoro bude SR platiť odškodné aj Melovi a Varehovi, veď sme len banánová republika aj bez banánov. Gorily ale sú a ľudia ich aj volia, takže aspoň niečo.

Aspoň najväčší top podvodníci dostali tú istotu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No a potom sa obráť s niečím na súd....
Napísať odpoveď