Magic napísal:Stale lepsie ako by mali byt predcasne volby a vladnut by nam malo Hzds so Smerom alebo este lepsie komunisti. Neobavam sa zeby Madari mohli narobit z vladnych postov privela skody...
a ty si odkial???pocitam ze daleko od madarska nie
madarizacia sa tu uz na fore rozoberala
a co tak zachovat status quo? madari su fajn pokial ich drzia na uzde. poznam ich niekolko a co? no nevim. madari mi nevadia ale ti arabi... to je hrozba nielen prenas.
p4ra napísal:Aj ja si myslim, ze SMK je OK. A snad mas pravdu Les.
Na to si ako prisiel ako???
Co take dobre pre nas urobili aby sme ich mohli povazo vat ze su v pohode??? Ja by som bol za to aby MK bolo tak obcianskym zdruzenim a nie politickou stranou !!!!!!!!!!!!
Les napísal:Ako viete, tak KDH vystupuje z koalicie. Mam zarucene informacie podla ktorych (ale aj podla %) ma byt novym predsedom parlamentu Bela Bugar z SMK. Nebojte sa Slovac, tento Madar nam este vsetkym ukaze, ze ako sa robi normalna politika. Na miesto ministra vnutra by mal nastupit Miklos Duray. Len oci budeme otvarat, ako to ti Madari vedia, presne ti, ktorych tu stale kritizujete. Dalsi clovek z SMK Gylua Bardos by mal byt ministrom spravodlivosti. Ale toto este nieje 100% iste. Hovorim vam uz roky, ze madari vedia na urovni jednat, su profesionali a ani so spravanim sa nemaju ziadne problemy ako napr. Janko Slota, alebo Moric.
Okrem toho, na rozdiel od spominanych "panov" aj hovoria spisovnou slovencinou. Takze uz ziadne - "šou som, hen, pooranô, s pasťú, kýho máriju, andela tvýho, chleba ze solú, veter, sňach, čil som hen išóu, čilek, gazduvat, kerýho, keruvat, daj mi mrkve, podaj mi ho (handru)" a tak dalej...
Chvalabohu era primitivov konci. Aj ked nie som rad, ze sa koalicia rozpadla tak blizko k terminu riadnych volieb.
MOR HO PROLETARA !
ako vies ze su madari lepsi???? ...ty si co? American tak to budes asi dobry, ale si sa vyrastal na Slovensku ..tak si horsi?? ...ja by som neskatulkoval
a nerobi to dobre meno Slovensku ked mu vladnu madari ...je kopa SLovakov ktori sa im vyrovnaju
Myslim ze SMK sa neprejavuje prehnene nacionalisticky. Suhlasim ze nie je idealne ze ich je plna vlada, ale pokial tam nie su so zamerom pripojit juh slovenska k madarsku, tak nech maju ministrov vo vlade akych chcu...
koneckoncom madari nas nezahrania - zahrani nas volebna ucast
a kedze bude zas 80% z volicov lenivy ist k volbam tak samo ze sem pride hzds zo smerom a spol.
tak preto nekvasne doma na prdeli a chodte voliť ked bude treba
Linkman napísal:koneckoncom madari nas nezahrania - zahrani nas volebna ucast
a kedze bude zas 80% z volicov lenivy ist k volbam tak samo ze sem pride hzds zo smerom a spol.
tak preto nekvasne doma na prdeli a chodte voliť ked bude treba
ty pravdepodobne odporúčaš všetkým voliť SMK že? Nechcem reagovať na každý post - ale súhlasím s názorom ktorý tu už niekto napísal: "pomaďarčovanie" tohto fóra pokračuje....
no, tý čo si myslia že smk je dobrá strana, sú dobre vedľa. smk sú strašný maďarský nacionalisti, ďaleko horší ako slota. lebo on to aspoň povie na plnú hubu, ale smk to nikomu nepovie, oni nás potichu podkopávajú a robia z nás druhé maďarsko. príklady - presadzovanie maďarčiny v národnej rade, to že nás reprezentujú maďari v eú, oficiálne listy v maďarčine zasielané na školy na SLOVENSKU - v čase keď tam pôsobil láslo sigety ako neviemčo, teraz je minister - ten v tom má prsty. a tiež to, čo tu viacero z vás spomínalo - nemožnosť dohovorenia sa po slovensky na území slovenska. môj názor je síce radikálny, ale každého, kto má slovenské občianstvo (maďari na juhu) a nevie po slovensky by som okamžite zbavil občianstva a vykázal za hranice, taký človek tu nemá čo robiť. a keby som v komárne došiel do potravín, niečo by som vypýtal po slovensky a predavačka by nerozumela, tak by dostala také facky, že by sama zmizla za hranice. ľudia, veď to je vrchol, nepovedal by som, keby nemali vlastný štát, alebo keby tam boli strašne utláčaný, ale to sú MAĎARI, čo u nás chcú?? veď majú vlastnú krajinu, nech sa netlačia do tej našej. a ešte v tom je smk zlá strana, že je v nesprávnej krajine - jano slota nechodí otravovať do maďarska, tak čo tú chcú oni?
moje vysnené voľby by boli také, v ktorých by žiadna strana nedosiahla 5%, a bola by tu anarchia.
neberte to ako urážanie niekoho, maďari sú taký aký sú, ******
jednoducho smk nemám rád, nemám rád žiadnu stranu, ak budú voľby, tak ma ani nenapadne ísť voliť - títo politici sú rovnaká veková kategória, čiže nejakých zmien sa nedočkáme. za cca 15 - 25 rokov nastúpi iná generácia politikov, a potom nám bude lepšie, ale teraz týto vydriduchovia sú všetci rovnaký - zajac, lipšic, kaník, duray, bugár, fico, rusko, palko atď...
Les napísal:Ako viete, tak KDH vystupuje z koalicie. Mam zarucene informacie podla ktorych (ale aj podla %) ma byt novym predsedom parlamentu Bela Bugar z SMK. Nebojte sa Slovac, tento Madar nam este vsetkym ukaze, ze ako sa robi normalna politika. Na miesto ministra vnutra by mal nastupit Miklos Duray. Len oci budeme otvarat, ako to ti Madari vedia, presne ti, ktorych tu stale kritizujete. Dalsi clovek z SMK Gylua Bardos by mal byt ministrom spravodlivosti. Ale toto este nieje 100% iste.