Ivan Gasparovic
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ivan Gasparovic
ako na vas posobi nas sucasny prezident?
mal som moznost byt (pracovne) na prvom oficialnom stretnuti prezidentov SR a CR a sa priznam ze som sa aj kusok za toho cloveka hanbil...
mal som moznost byt (pracovne) na prvom oficialnom stretnuti prezidentov SR a CR a sa priznam ze som sa aj kusok za toho cloveka hanbil...
-
hojko
Site Admin
Pohodovo, pripada mi ako normalny dochodca, ktory cez zimu odhadze sneh z chodnika, naseka drevo do pece, vecer navari gulas pre seba & pre zenu a pusti STV1 na svojom ciernobielom televizore. Zda sa mi zatial najnormalnejsi, jednoducho normalny clovek. Jeho predchodcovia sa mi zdali trochu prije... 
-
dair
Guru wannabe
tak to rozhodne 
Ked ale som ho porovnal s Klausom (ktoremu prezidentsky urad fakt pristane aj ked ako politika ho neznasali) tak mi z toho vysiel uboho a vobec reci ktore viedol... fakt som mal dojem ze je to akokeby alkoholik...
(ozaj teraz odveci ale kamaratovi sa podarilo zanechat megaflak (od piva
) na strope v tej sale kde bola party na hrade a je tam dodnes...
Ked ale som ho porovnal s Klausom (ktoremu prezidentsky urad fakt pristane aj ked ako politika ho neznasali) tak mi z toho vysiel uboho a vobec reci ktore viedol... fakt som mal dojem ze je to akokeby alkoholik...
(ozaj teraz odveci ale kamaratovi sa podarilo zanechat megaflak (od piva