Spolahlivost inzeratov s objednanim na dobierku
Spolahlivost inzeratov s objednanim na dobierku
Potreboval by som pomoct, ci sa da spolahnut na taketo inzeraty, ci napriklad "neposlu tehlu v krabici". Viem, zavisi to od kazdeho inzeratu. Preto sa vas nepytam ci ano alebo nie, ale ake mate skusenosti s takymito vecami. Spravil som aj anketu ale ked mate skusenost s podvodom tak napiste...
Dakujem velmi pekne za kazdy prispevok ktory napisete a tak pomozete (nielen mne) s rozhodnutim ci sa da spolahnut na taketo inzeraty.
Dakujem velmi pekne za kazdy prispevok ktory napisete a tak pomozete (nielen mne) s rozhodnutim ci sa da spolahnut na taketo inzeraty.
Ten kto dobierku posiela musí na balík napísať aj jeho vlastnú adresu, takisto tam je priložený šek, ktorý ti dá poštárka podpísať a tam je adresa odosielateľa na ktorú mu vrátia ten šek s peniazmi.
Určite si poznamenaj tu adresu, keby si tam nemal po otvorení to čo si chcel
Neviem ako je to presne ale nejaké práva iste máš, keby tam bola tehla, myslím políciu a tak

Určite si poznamenaj tu adresu, keby si tam nemal po otvorení to čo si chcel
Neviem ako je to presne ale nejaké práva iste máš, keby tam bola tehla, myslím políciu a tak
Re: Spolahlivost inzeratov s objednanim na dobierku
no este som s dobierkou nemal problem.. cena bola taka akurat a ak to co som chcel mi doslo..
-
mikkimikki
Medium Professional
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa: