Btw ja som veriaci...ale v pohode,myslel som tym to ze byt doktorom je vazna vec a aj veriaci doktor si uvedomuje ze si vybral povolanie ked aj nedela je pracovny den,to dokaze pochopit kazdy normalny veriaci clovek...Martin44 napísal:Ael coby expert.Ale pre veriaceho je nedela dost vazny den.Tak velmi ako pre normalneho cloveka ja neviem...klamat neustale alebo nieco podobne...o tom sa porozpravaj s veriacim...
Ale predstav si co by si ludia povymyslali vselico...mna napada tolko veci![]()
A bolo by len vela problemov...peknym prikladom je nedela.
Výhrada svedomia
podľa mňa vôbec nejde o výhradu svedomia, je to len obyčajný humbuk, (alebo žeby politický predvolebný boj?)
čo myslíte, kto sa dostane k moci po najbližších voľbách, keď sa teraz koalícia rozpadne? všetky časti koalície (po rozpade, samozrejme nie je isté na koľko častí sa v konečnom dôsledku rozpadne) budú mať vo svojej dielčej podstate výrazne menšiu šancu dostať sa k moci ( príp. do parlamentu/vlády)
takže, pýtam sa: rozpadne sa vôbec táto koalícia? alebo, je vo výhľade možnosť vytvorenia inej, silnej, koalície?
všetko je to o koryte a o sviniach, niektoré sa nažerú viac, niektoré menej, ale hladovať budeme predsa len my ostatní
čo myslíte, kto sa dostane k moci po najbližších voľbách, keď sa teraz koalícia rozpadne? všetky časti koalície (po rozpade, samozrejme nie je isté na koľko častí sa v konečnom dôsledku rozpadne) budú mať vo svojej dielčej podstate výrazne menšiu šancu dostať sa k moci ( príp. do parlamentu/vlády)
takže, pýtam sa: rozpadne sa vôbec táto koalícia? alebo, je vo výhľade možnosť vytvorenia inej, silnej, koalície?
všetko je to o koryte a o sviniach, niektoré sa nažerú viac, niektoré menej, ale hladovať budeme predsa len my ostatní
Napriklad veriaci moze povedat ze on ma nedelu alebo nejaky iny statom este neuznany sviatok a nebude pracovat, lebo mu to kaze svedomie..
Ale moze napriklad neveriaci povedat ze on nebude uznavat krestansky sviatok a on pracovat chce ?? nemoze, lebo ho nikto pocuvat nebude...
cize vlastne clovek neveriaci cize podla cirkvi (bez svedomia) nema sancu si presadit pracovat pocas cirkevneho sviatku...
Ake ma vlastne clovek neveriaci (nesvedomity) vyhody podobne tomuto zakonu ???
Ale moze napriklad neveriaci povedat ze on nebude uznavat krestansky sviatok a on pracovat chce ?? nemoze, lebo ho nikto pocuvat nebude...
cize vlastne clovek neveriaci cize podla cirkvi (bez svedomia) nema sancu si presadit pracovat pocas cirkevneho sviatku...
vsak skus povedat v robote ze ti svedomie nedovoluje pracovatIVANN napísal:Napriklad veriaci moze povedat ze on ma nedelu alebo nejaky iny statom este neuznany sviatok a nebude pracovat, lebo mu to kaze svedomie..
-
cestovatel
Expert
tak vy to tu vsetci beriete take extremy
sak jasne ze to nefunguje jak v KACEROVE ze ked si poviem svedomie kaze Idem domov z prace tak sa mi nic nestane.....to je blbost a uz tu prosim nepiste take hluposti
ale normalne argumenty
som veriaci katolik a inak tiez sa mi nepaci ze KDH to vytiahla teraz a ze preto odisla
sak jasne ze to nefunguje jak v KACEROVE ze ked si poviem svedomie kaze Idem domov z prace tak sa mi nic nestane.....to je blbost a uz tu prosim nepiste take hluposti
som veriaci katolik a inak tiez sa mi nepaci ze KDH to vytiahla teraz a ze preto odisla