Olympiada
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
copied from hokej.skSajmon napísal:tu mozete pozerat OH 2006 ¨LIVE a v super kvalite
http://cgi.nos.nl/cgi/nosrtv/channelinfo/
Inak pome pome Batory & Bajcicak. Vidim to tak ze Cesi dalsi metal (Bauer)
no v hokeji samozrejme fandim ale to bude pre nasich narocnet0m4s3 napísal:ak nie v hokeji tak uz v nicom. Mozno zeny v biatlone by mohli prekvapit.
hlavne ked mame vsetko take silne muzstva
Rusko - Slovensko 15.2.
Slovensko - Lotyšsko 16.2.
Slovensko - USA 18.2.
Slovensko - Kazachstan 19.2.
Švédsko - Slovensko 21.2.
-
t0m4s3
Admin
asi to velmi pozeras tento sport, kedze vies ze Jakub Janda je momentalny lider svetoveho poharu, vitaz turne styrohc mostikov a bude skakat ako posledny. Osobny tip min. 3miesto, skor by som to ale videl na zlato. A btw. Jan Matura sa drzi stale v prvej desiatke.Sajmon napísal:heh,pozeram na eurosporte skoky na lyziach,su tam 4 Cesi ale je to beznadejne ked ostatni tam skacu nad 100m
-
profik
Light Professional
ja si myslim ze zlato vyhra Jane AHONENt0m4s3 napísal:asi to velmi pozeras tento sport, kedze vies ze Jakub Janda je momentalny lider svetoveho poharu, vitaz turne styrohc mostikov a bude skakat ako posledny. Osobny tip min. 3miesto, skor by som to ale videl na zlato. A btw. Jan Matura sa drzi stale v prvej desiatke.
-
t0m4s3
Admin
Tiez dufam. Je to moj dlhodoby oblubenec v skokoch na lyziach. Ale prave pozeram ze mladik Kuettel skocil pekne.profik napísal:ja si myslim ze zlato vyhra Jane AHONEN
edit: tak Jane naaaadherne, pockame si na body a skok Jakuba Jandu. 134,5 a druhe miesto
edit2: A Janda to moze zabalit. Strata 10b na Ahonenove druhe miesto. Myslim ze uz nedostizna strata. Nebude to ani metal.