Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oblecu ?
Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oblecu ?
Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oblecu ? Mam skusenosti s kazdou babou ked sa rozprava tak ja si oblcem to a to ...
-
ganja_rk
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no tak to potom nemas stastny vyber na baby,pretoze ja sa s takymi vecami v mojom okoli v poslednom case ani nestretavam takze som max spokojny
btw na to sa hadam ani neda odpovedat ze preco furt o tom kecaju,ony si asi myslia ze je to dolezite a pritom to ma v niektorych pripadoch daleko od dolezitosti
btw na to sa hadam ani neda odpovedat ze preco furt o tom kecaju,ony si asi myslia ze je to dolezite a pritom to ma v niektorych pripadoch daleko od dolezitosti
-
audiotrack
VIP
-
ganja_rk
Medium Star
asi takaudiotrack napísal:chlapče, život pred sebou a zaujímajú ťa takéto blbosti.. no dobre. skúsim povedať môj názor: chcú sa nám páčiťtak sa radia čo si obliecť
neboj vsak ich to prejde,sice to trochu potrva kym sa dostanu z tych sprostosti ale nakoniec sa predsa bude dat s nimi normalne pokecat aj o niecom inom ako oblecenierobko napísal:No tak mozno zalezi aj na tom ze ja chodim do skoly a som v 8osmej triede !!!
-
Traktorista
Guru
co vam poviem, v 8mej triede, to mozu mat tak 12-13-14...
to su este deti,...
a preco sa radia a furt kecaju o obleceni?
ako tu uz bolo spomenute, xcu sa pacit, xcu vyzerat modne, navyse na tom nie je nic zle, sak aj xalani sa xcu pacit, xcu vyzerat modne (az na par sociek
) takze je to v poho, len xalani sa o tom nerozpravaju, zrejme si zoberu co sa im paci, a su si natolko sebavedomy, ze su presvedceny ze je to dobry vyber oblecenia,...(co ej max. vpoho chovanie IMHO)
to su este deti,...
a preco sa radia a furt kecaju o obleceni?
ako tu uz bolo spomenute, xcu sa pacit, xcu vyzerat modne, navyse na tom nie je nic zle, sak aj xalani sa xcu pacit, xcu vyzerat modne (az na par sociek
-
Shadow_blaster
Light Star
-
M4rko_PolO
Light Expert
ja som v Anglicku uz 4 mesiace a poviem vam ze tunajsie baby sa bez problemov dokazu obliect ako k**vy a ist s kamoskami von, lenze keby aspon mali take telo ako nejaka k**va ale oni vyzeraju ako tlacenky v tukovom obale s ruzovimi tykadlamy ako ET mimozemstan , no proste maju cudny styl , ked sa na ne pozrem mam chut grcat. ć
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
M4rko_PolO napísal:ja som v Anglicku uz 4 mesiace a poviem vam ze tunajsie baby sa bez problemov dokazu obliect ako k**vy a ist s kamoskami von, lenze keby aspon mali take telo ako nejaka k**va ale oni vyzeraju ako tlacenky v tukovom obale s ruzovimi tykadlamy ako ET mimozemstan , no proste maju cudny styl , ked sa na ne pozrem mam chut grcat. ć
-
last_knight
Light Professional