Ake mate pripojenie do internetu?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ake mate pripojenie do internetu?
No pochvalte sa Vasou linkou na internet. Ja mam Wi-Fi 64 kbit garant.
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
Avenging Angel
Zablokovaný
-
ia
Medium Star
mikrovlnka
mikrovlnka 128kbps, agreg. 1:50 ale hlavne rano to slape...
len ked je blbe pocasie (pred burkou a tak) tak to robi blbosti a neni signal...
len ked je blbe pocasie (pred burkou a tak) tak to robi blbosti a neni signal...
-
hojko
Site Admin
Lol
Buli, napis ale ze tu linku mas zadarmo a je to hned ine. Vsak aj ja mam 512/512 zadarmo (ale iba cez noc).Buli napísal:mam 1024/1024 zatial staci ale obcas mi to vadi, je to garant bez limitu dat
MY SPEED
SANET CABLE 2MB/s .... som v pohode mam to zadaco 
Re: MY SPEED
za co take sa nam pochval feede co si robil u ISPfeede napísal:SANET CABLE 2MB/s .... som v pohode mam to zadaco
UPC predstavil chello easy – nonstop internet za 671,- Sk
UPC predstavil chello easy – nonstop internet za 671,- Sk
Spoločnosť UPC Slovensko uvádza svoju novinku – chello easy. Ide o službu nonstop prístupu na internet s rýchlosťou prijímania dát až 256 Kbps a odosielania do 64 Kbps za cenu 671,- Sk plus DPH bez ďalších poplatkov.
Služba chello easy je určená najmä tým, ktorí chcú možnosti celosvetovej elektronickej siete využívať najmä na komunikáciu, získavanie informácií, či na sťahovanie menších grafických a hudobných súborov. Do konca októbra tohto roku platí akcia, na základe ktorej zaplatíme za inštaláciu služby jednu korunu a nie je potrebné skladať žiadny depozit za modem. Podotýka UPC.
Internetová služba chello je už sprístupnená takmer v celej Bratislave. Ide o celkom 20 lokalít a mestských častí hlavného mesta: Staré Mesto, Petržalka, Nové Mesto, Dúbravka, Lamač, Rača, Dlhé Diely, Kramáre, Krasňany, Štrkovec, Ostredky, Trávniky, Vajnory, Jarovce, Čunovo, Podunajské Biskupice, Vrakuňa, Karlova Ves, Prievoz a Pošeň.
zdroj: itnews
Co vy na to??? Ja by som to bral, len skoda, ze to je len v tej blave
Spoločnosť UPC Slovensko uvádza svoju novinku – chello easy. Ide o službu nonstop prístupu na internet s rýchlosťou prijímania dát až 256 Kbps a odosielania do 64 Kbps za cenu 671,- Sk plus DPH bez ďalších poplatkov.
Služba chello easy je určená najmä tým, ktorí chcú možnosti celosvetovej elektronickej siete využívať najmä na komunikáciu, získavanie informácií, či na sťahovanie menších grafických a hudobných súborov. Do konca októbra tohto roku platí akcia, na základe ktorej zaplatíme za inštaláciu služby jednu korunu a nie je potrebné skladať žiadny depozit za modem. Podotýka UPC.
Internetová služba chello je už sprístupnená takmer v celej Bratislave. Ide o celkom 20 lokalít a mestských častí hlavného mesta: Staré Mesto, Petržalka, Nové Mesto, Dúbravka, Lamač, Rača, Dlhé Diely, Kramáre, Krasňany, Štrkovec, Ostredky, Trávniky, Vajnory, Jarovce, Čunovo, Podunajské Biskupice, Vrakuňa, Karlova Ves, Prievoz a Pošeň.
zdroj: itnews
Co vy na to??? Ja by som to bral, len skoda, ze to je len v tej blave
-
Matush-hko
Medium Expert