uplink napísal:Ty si nahuleny, alebo sfetovany. Kto pise ze sa to pouziva v studiach? Chod sa vyspat, daj si aspirin a rano precitaj znova ok?
Dal som si Aspirin, vyspal som sa a precital som znova, ale pochopil som, ze asi ty nevies citat!!!!!!
Ja som tam predsa nenapisal: "Ogg Vorbis is a completely open, patent-free, professional audio encoding" !!!!!!!!
Tak sa laskavo zobud!!!!!! OGG - proffesional???????
Co asi tak znamena slovicko profesional??????!!!!!
PS: Prosim, ked sa naucis citat, laskavo si precitaj pravidla dohoto fora!!!! Za prve tvoja sprava bola totalne offtopic!!!!
Za druhe: Ohladom toho, ci som nahuleny, alebo sfetovany, to mozem povazovat za urazku na cti!!!! Prosim ta laskavo sa uvedom, vsak si moderator tohoto fora, taketo sproste keci si mozem dovolit ja, ale nie ty!!!! Moderator ma byt nezaujaty a nesmie pouzivat urazky, nadavky a pobne!!!!! Mas jedine stastie, ze mam zmysel pre humor a ze nie som pocernejsej pleti, lebo by som tvoj prispevok bral este aj ako rasovu motivaciu!!!!!!

Asi ked budem vecer kecat s Hojkom, tak sa snim porozpravam o tvojom moderovani na tomto fore!!!!! Cakam ospravedlnenie!!!!!!!