A kto by to mal byt??Linkman napísal:BTW odkial mas ze SMK su madari ?...
Madari nas zachrania!
suhlasimLinkman napísal:koneckoncom madari nas nezahrania - zahrani nas volebna ucast
a kedze bude zas 80% z volicov lenivy ist k volbam tak samo ze sem pride hzds zo smerom a spol.
tak preto nekvasne doma na prdeli a chodte voliť ked bude treba
vsetci sa len stazuju ale ked su volby vsetci kaslu na to (cest vynimkam)
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
poturcenec horsi turka Ty nepoznas to prislovie???-
Martin44
Professional
Madari su v pohode,a ten prizvuk je sranda...
Mam kamosa madara...Viete akorat velku pcu ...jedine co viete ze vasi rodicia na neco pindaju tak xcete byt mudri tak pindate aj vy...
A slota k tomu..najvacsi buran ..Toho by som poslal kade lahsie...
To co on interpretuje ako poriadok.?!? haha tak to by bol teprve bordel.
Mam kamosa madara...Viete akorat velku pcu ...jedine co viete ze vasi rodicia na neco pindaju tak xcete byt mudri tak pindate aj vy...
A slota k tomu..najvacsi buran ..Toho by som poslal kade lahsie...
To co on interpretuje ako poriadok.?!? haha tak to by bol teprve bordel.
Neviem co vam vadi na SMK. Faktom zostava, ze je to asi jedina strana na slovensku, co ma aspon nejaku uroven, a nerobi politiku ako Slota, ze sa ozraty postavi pred mikrofon a nadava na kazdeho, aj na slovakov. Bodaj by boli na slovensku take slovenske strany, ako je SMK, aspon by mal zento stat lepsie vedenie.
Vacsina z vas pise, ze madarov nenavidite. Tipujem, ze vacsina z vas ziadneho madara nepozna. Ja mam dost priatelov madarov, su to v pohode ludia, este som sa u nich nestretol s nejakymi extremniny nazormi. Takysto nechapem, preco by mali odist do madarska. Ziju tu vyse 1000 rokov, takze podla mna na to maju pravo. Vacsina z vas mi ais odpise, ze nas v minulosti utlacali, ale krivdy boli na oboch stranach, a clovek, co sa stale pozera do minulosti, ide zadkom do buducnosti.
Ak su medzi Sloveskymi politikmi osoby, ktore sa vyrovnaju politikom z SMK, tak nech zalozia stranu, urcite budu mat uspech
Vacsina z vas pise, ze madarov nenavidite. Tipujem, ze vacsina z vas ziadneho madara nepozna. Ja mam dost priatelov madarov, su to v pohode ludia, este som sa u nich nestretol s nejakymi extremniny nazormi. Takysto nechapem, preco by mali odist do madarska. Ziju tu vyse 1000 rokov, takze podla mna na to maju pravo. Vacsina z vas mi ais odpise, ze nas v minulosti utlacali, ale krivdy boli na oboch stranach, a clovek, co sa stale pozera do minulosti, ide zadkom do buducnosti.
Ak su medzi Sloveskymi politikmi osoby, ktore sa vyrovnaju politikom z SMK, tak nech zalozia stranu, urcite budu mat uspech
-
Linkman
Darca
Falcoxxx hej a zaujmave ked by si sa narodil v Madarsku a bol by si slovak ty by si sa nesral do politiky madarska aby Slovakom v Madarsku bolo trošku lepšie ?
BTW nezabudaj na medzinarodnu zmluvu z madarskom o vzajomnej vymene obyvatelstva jak kopa madarov zije u nas tak aj kopa slovakov zije v madarsku.
BTW nezabudaj na medzinarodnu zmluvu z madarskom o vzajomnej vymene obyvatelstva jak kopa madarov zije u nas tak aj kopa slovakov zije v madarsku.
-
t0m4s3
Admin
A vsetci ti slovaci rozpravaju v madarsku po Slovensky, ziadaju Slovensku univerzitu a presadzuju Slovensky jazyk v parlamente..Linkman napísal:Falcoxxx hej a zaujmave ked by si sa narodil v Madarsku a bol by si slovak ty by si sa nesral do politiky madarska aby Slovakom v Madarsku bolo trošku lepšie ?
-
Linkman
Darca
Kód: Vybrať všetko
Tak este raz SLOVENSKO SLOVAKOM Či tí slováci v madarsku neviem zi ziadaju ale koniec koncom ak by hlasovali za Slovenske gymnazium ci univerzitu maju na to pravo...
A nezabudnite my nie narod slovensky ale OBČANIA SLOVENSKEJ REPUBLIKY a ked sa niekto cíti byť maďar alebo hociakej inej národnosti je to čisto jeho vec pokiaľ dodržiava zákony štátu v ktorom sa nachádza je to uplne v poriadku. Kafrem na to či si niekto doma spieva A ZA SZÉP A ZA SZÉP... alebo ruskú hymnu a pod. ľudia sú to zväčša normálny (ak niesu ako slota a spol) a nikoho neurážajú a pod. Ja poznám kopec maďarov aj číňanov s ktorými sa v pohode zabavíme, pokecáme (englesh alebo aj po slovensky ak vedia) aj popijeme a je nam fajn....
Len magorovi vadí to, že sused je maďar a pod. Nezabúdajte toto nenávidenie iných národnostných menšin a aj "menšín" nemá ďaleko od nacizmu... Hitlerovi ruplo v bedni tiež neznášal a vidíte ako to dopadlo.
Sme EURÓPANIA - občania EU tak sa láskavo prebuďme. Éra národnych ideológii je už dávno za nami...
-
Linkman
Darca
ja som Slovák lebo mám také presvedčenie ale zároveň som štátny občan SR, to, že sa cítim byť Slovák je moja osobná vec a do vonka to nevyťahujem = v súkromí sa cítim byť slovák.
Mne zas myšlienka "Spojených štátov európskych" nieje cudzia , žial trebalo by ešte prešpekulovať systém vládnutia a pod. aby bol vlk sýty a ovca celá
Mne zas myšlienka "Spojených štátov európskych" nieje cudzia , žial trebalo by ešte prešpekulovať systém vládnutia a pod. aby bol vlk sýty a ovca celá
Zil som niekolko rokov v dedine, kde 90% bolo madarskej narodnosti. Nikdy som nemal ziadny problem s nikym. Vsettci sme sa navzajom akceptovali a bol pokoj. Take chu**** o madarskej karte mozu napadnut len takych **** ako je napr. Opity Jano Slota. Ozaj viete, odkial prameni jeho nevrazivost na Madarov?
Jeho prva zena bola madarskej narodnosti. Mam to overene od jeho spoluziakov.
Jeho prva zena bola madarskej narodnosti. Mam to overene od jeho spoluziakov.
-
Falcoxxx
Light Professional
Spojene staty europske??? hmm zaujimave zas chceme tych sku*venych americanou napodobnovat?????? Mne je cela globalizaciu ukradnuta kto je chdobny bude este viac a kto je bohaty bude este bohatsi.
Ked prides do obchodu v severnom madarsku prihovoria sa ti Slovencinou, hej??? ako ze pri hraniciach to ma nezaujma ked na Slovensku po Slovensky.
Koho chleba jes toho piesen spievaj!!!!
Ako je nieco ine ked je niekto turista, ale ked tu niekto byva cely zivot!!! A madarske skoly???? z toho by mohli spravit radsej centra volneho casu pre Slovenske deti !!!!!!!! Aspon nieco by spravili dobre.
Zo strany mk by som spravil tak obcianske zdruzenie a nie politicku stranu!!!!!
Belu by som tak kopol do pozadia aj z jeho madarskymi kamaratmi ze my preleteli dunaj!!!! To co sa im podarilo spravit za obdobie ich ucinkovania na politickej scene???? Tak nech to iste spravia aj v madarsku nie??? vsak aj tam ziju nejaky Slovaci ktory sa museli prisposobit.
[/b]
Ked prides do obchodu v severnom madarsku prihovoria sa ti Slovencinou, hej??? ako ze pri hraniciach to ma nezaujma ked na Slovensku po Slovensky.
Ako je nieco ine ked je niekto turista, ale ked tu niekto byva cely zivot!!! A madarske skoly???? z toho by mohli spravit radsej centra volneho casu pre Slovenske deti !!!!!!!! Aspon nieco by spravili dobre.
Belu by som tak kopol do pozadia aj z jeho madarskymi kamaratmi ze my preleteli dunaj!!!! To co sa im podarilo spravit za obdobie ich ucinkovania na politickej scene???? Tak nech to iste spravia aj v madarsku nie??? vsak aj tam ziju nejaky Slovaci ktory sa museli prisposobit.
-
Linkman
Darca
Falcoxxx napísal:Spojene staty europske??? hmm zaujimave zas chceme tych sku*venych americanou napodobnovat?????? Mne je cela globalizaciu ukradnuta kto je chdobny bude este viac a kto je bohaty bude este bohatsi.
Belu by som tak kopol do pozadia aj z jeho madarskymi kamaratmi ze my preleteli dunaj!!!! To co sa im podarilo spravit za obdobie ich ucinkovania na politickej scene???? Tak nech to iste spravia aj v madarsku nie??? vsak aj tam ziju nejaky Slovaci ktory sa museli prisposobit.[/b]
AD:1 ako vydím tou globalizáciou - pekný ty anarchista si
AD:2 Ked pridem do potravin ci do obchodu a na mna vychrlia po madarsky jednoducho im poviem: Nemtudom, can you speak englesh ? Sprechen sie deutsch ? Presne na to sa učia cudzie jazyky. Či čakáš že ti v Maďarsku či nebodaj v Číne ťa predavač osloví po slovensky ?
AD:3 Na Slovensku po Slovensky - vysvetli to američanom či iným zahraničným turistom a začni ich strielať že sa v obchode na Slovensku spýtaju po anglicky ? Rovnaká blbosť ako keby ta predavač v Rusku neobslúžil či nebodaj napadol za to že nevieš po rusky. Sa zobuď. Btw jedol si maďarský chlieb ? Chutí rovnako ako slovenský... len ch*j povie že nechutí...
AD: 4 Každá národnostná menšina má právo založiť si politickú stranu ak ľudia ktorý ju zakladajú sú štátnymi občanmi SR. Chceš povedať že keby si bol Slovák v Nemecku nesnažil by si sa politicky aktivovať ? Samo, že ak tam žijú dvaja - traja slováci tak nie ale povedzme takto vezmi si príklad slovákov v USA majú rôzne združenia aj politického charakteru a amíci ich za to neukamenovali.
-
Falcoxxx
Light Professional
AD:1 ako vydím tou globalizáciou - pekný ty anarchista si
nie nie anarchista nie som
AD:2 Ked pridem do potravin ci do obchodu a na mna vychrlia po madarsky jednoducho im poviem: Nemtudom, can you speak englesh ? Sprechen sie deutsch ? Presne na to sa učia cudzie jazyky. Či čakáš že ti v Maďarsku či nebodaj v Číne ťa predavač osloví po slovensky ?
vidim ze si nepochopil preco by mal predavac v slovenskom obchode rozpravat iba po madarsky
AD:3 Na Slovensku po Slovensky - vysvetli to američanom či iným zahraničným turistom a začni ich strielať že sa v obchode na Slovensku spýtaju po anglicky ? Rovnaká blbosť ako keby ta predavač v Rusku neobslúžil či nebodaj napadol za to že nevieš po rusky. Sa zobuď. Btw jedol si maďarský chlieb ? Chutí rovnako ako slovenský... len ch*j povie že nechutí...
Aha opat si nepochopil bolo myslene ze ked niekto byva na Slovensku mal by rozpravat po slovensky alebo sa o to aspon pokusat!!!
AD: 4 Každá národnostná menšina má právo založiť si politickú stranu ak ľudia ktorý ju zakladajú sú štátnymi občanmi SR. Chceš povedať že keby si bol Slovák v Nemecku nesnažil by si sa politicky aktivovať ? Samo, že ak tam žijú dvaja - traja slováci tak nie ale povedzme takto vezmi si príklad slovákov v USA majú rôzne združenia aj politického charakteru a amíci ich za to neukamenovali.
No keby ro bili politiku stylom mk a boli vo vlade je tu 3 sv. vojna
nie nie anarchista nie som
vidim ze si nepochopil preco by mal predavac v slovenskom obchode rozpravat iba po madarsky
Aha opat si nepochopil bolo myslene ze ked niekto byva na Slovensku mal by rozpravat po slovensky alebo sa o to aspon pokusat!!!
No keby ro bili politiku stylom mk a boli vo vlade je tu 3 sv. vojna
Les - reakcia na titulny prispevok
Pracujem v istej statnej institucii spadajucej pod ministerstvo kontrolovane SMK. Skoda, ze nemozem byt konkretny, ale mozem ti povedat, ze verejne obsieranie (obstaravanie) v podani KDH je velmi slaby slepaci bujon oproti tomu, co tuna stvaraju nasi "juzni bratia". V ramci SMK existuju 2 frakcie, ludia co hrabu $$$ do stranickej pokladne a ludia co hrabu len pre seba. A Bela ma velmi vela prace, aby si stranu udrzal pohromade
Pracujem v istej statnej institucii spadajucej pod ministerstvo kontrolovane SMK. Skoda, ze nemozem byt konkretny, ale mozem ti povedat, ze verejne obsieranie (obstaravanie) v podani KDH je velmi slaby slepaci bujon oproti tomu, co tuna stvaraju nasi "juzni bratia". V ramci SMK existuju 2 frakcie, ludia co hrabu $$$ do stranickej pokladne a ludia co hrabu len pre seba. A Bela ma velmi vela prace, aby si stranu udrzal pohromade
-
Linkman
Darca
AD:1 pardon antiglobalista - to su tí čo rozbijaju mcdonaldy... ale potom si neskor kupia hamburger, hot dog a pod.
AD:2 nehovorim ze by mal slovensky predavac hovorit po madarsky ale mal by ovladat aspon jeden cudzi jazyk. Ked pride za nim cudzinec tak nech aspon po anglicky ci po nemecky ak vie po madarsky je to len jeho vyhodou.
AD:3 Ak si na toto myslel ano mas pravdu pokusat by sa mal, keby sa nepokusali ani Béla Bugár nesnazil hovorit po slovensky ani prestavitelia smk. Videl si jedno sito ci prejav v TV ze by sa tam rozpravali po madarsky ? Ibrahim Maiga rozprava sa tiez po slovensky ale na slovensku medzi tzv. narodovcami ci v sukromi ma pravo rozpravat sa po madarsky ci inou narodnou rečou. Tak ako číňan sa s číňanmi u nás rozpráva po čínsky.
AD: 4 Keby robili politiku smk tak by to bolo este fajn vojna by sa rozputala keby pri moci strany ako Slovenska pospolitost, SNS, PSNS a rozne narodnostne revolučné strany. Ak su strany narodnostnych mensin demokraticke a rozumne nehrozia ziadne vojny. Neber si priklad z Nemecka kde to v podstate vyvolala NSDAP co su v podstate nacisti a rasisti a neberem do uvahy ani sudetonemecku stranu v cz
AD:2 nehovorim ze by mal slovensky predavac hovorit po madarsky ale mal by ovladat aspon jeden cudzi jazyk. Ked pride za nim cudzinec tak nech aspon po anglicky ci po nemecky ak vie po madarsky je to len jeho vyhodou.
AD:3 Ak si na toto myslel ano mas pravdu pokusat by sa mal, keby sa nepokusali ani Béla Bugár nesnazil hovorit po slovensky ani prestavitelia smk. Videl si jedno sito ci prejav v TV ze by sa tam rozpravali po madarsky ? Ibrahim Maiga rozprava sa tiez po slovensky ale na slovensku medzi tzv. narodovcami ci v sukromi ma pravo rozpravat sa po madarsky ci inou narodnou rečou. Tak ako číňan sa s číňanmi u nás rozpráva po čínsky.
AD: 4 Keby robili politiku smk tak by to bolo este fajn vojna by sa rozputala keby pri moci strany ako Slovenska pospolitost, SNS, PSNS a rozne narodnostne revolučné strany. Ak su strany narodnostnych mensin demokraticke a rozumne nehrozia ziadne vojny. Neber si priklad z Nemecka kde to v podstate vyvolala NSDAP co su v podstate nacisti a rasisti a neberem do uvahy ani sudetonemecku stranu v cz