Ja som nechal naištalovaný Windows asi 3 roky - to bolo veeeľmi dávno, a keď som ho zoskenoval cez NOD 32, tak mi našlo 254 vírusov. Potom prišiel FORMAT C, a nanovo Windows.Be-Strong napísal:za cely svoj zivot som preinstalovaval len raz, kvoli sibnutemu AVG ktore cez Morphea pustilo 166 virusov...aspon bola haluz
Ako dlho Vam vydrzi Windows bez reinstalacie?
-
The Devil
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
dnes som po takmer roku som "musel" preinstalovat win, lebo vcera mi tak spadol, ze ani registre chudak nepoznal, ani ziadna obnova zo zalohy nepomohla, napr. pri instalacii Macromedia Flash 8 instalator vyhodil chybu ze nemoze citat zo sietovej zlozky, pritom to bol adresar na disku C:
a konecne mi windows nestartuje minuty ako doteraz, a aj disk sa mi nejako uvolnil
a konecne mi windows nestartuje minuty ako doteraz, a aj disk sa mi nejako uvolnil
rada
mne tiez vydrzi tak okolo tych 5-6 mesiacov v pohode az potom to trosku zacne blbnut.....a zalezi to aj na tom ze ako sa k tomu windowsu spravate. ak tam stale instalujete nejake programi a skusate blbosti, tak vam to zacne robit blbosti po kratkej dome.....pisem z vlastnej skusenosti...
-
caesar1987
Addict
-
mikkimikki
Medium Professional
-
caesar1987
Addict