Neviem, ale asi alkohol... Kde inde pit? V bare je to dost neprakticke, lebo musis este dojst domov...
A k tej sulozi: ja chodim na chaty s triedou a spoluziacky su niekedy netikavky (aj ked sa niekedy s nimi daju robit vselijake veci). No co treba ich viac opit
will.i.am napísal:Neviem, ale asi alkohol... Kde inde pit? V bare je to dost neprakticke, lebo musis este dojst domov...
A k tej sulozi: ja chodim na chaty s triedou a spoluziacky su niekedy netikavky (aj ked sa niekedy s nimi daju robit vselijake veci). No co treba ich viac opit
heh...mozno to bude zniet zvlastne, ale ja som zatial nic take nerobil na xatax( z tyx nemravnosti)...ale celkom nezvycajne je ze ked uz som na xate tak som tam s rodicmi .....
// Pokus sa respektovat pravidlo 12 (s tymi smajlami si to "kapanek" prehnal). Edited by Tomasito
Pozri taky s@ndman na romantiku zrejme cas najde, ale mas pravdu, na chate sa vacsinou treba vyblaznit. Suloz len ked ostane energia....
Kua, sak nato je energie skoro vzdy
tomasuhlar napísal:
Ked ste boli zasranci, tak ste si napr. nerozprav. horori a strasili dievcata???
my sme vyvolavali duchov... pripadne sme boli u stryka 3 chalni a pozerali sme nejaky film o duchoch a mrte sme sa bali... No a stryko si na seba dal plachtu a zacal skakat pod oknom to bola silaaa
No my na poslednej v 3. Decembra sme posilovali tlacenim aut co zapadli cestou hore a potom sme tahali ten sud piva. Ale chata je v prvom rade o zabave opit sa mozete aj v krcme
robime zle kamosovi,kt. sa vzdy odpali ako prvy a zaspi. vacsinou mu pchame do riti lyzicky, lejeme kolu, dame gel a vsetko co je po ruke aj popisat centrofixkou treba.
- z toho sme uz vyrastli, teraz robime veci, kt. sa za triezveho stavu zdaju byt velmi nebezpecne