Hokej (olympiada)
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nasi hrali celkom dobre.Mi sme hrali dost pomaly (az na par výnimiek Visnovsky,Gaborik,Demitra),a nestihali sme za rusmi,hlavn za ich 2.formaciou.Ja si myslim ze to bol ovela zýchlejsi zapas ako CAN:ITA.mastermind napísal:samozrejme, ze ma tesi ze sme vyhrali, ale treba povedat ze nasi dnes neukazali vela(okrem tych dvoch gaborikovych golov) boli strasne pomali. pozeral som aj zapas CAN:ITA a ten sa hral v inom tempe. len aby na to nedplatili
zober si to z toho hladiska, ze ITA su hostitelia a tak su tam iba aby sa nepovedalo...mastermind napísal:samozrejme, ze ma tesi ze sme vyhrali, ale treba povedat ze nasi dnes neukazali vela(okrem tych dvoch gaborikovych golov) boli strasne pomali. pozeral som aj zapas CAN:ITA a ten sa hral v inom tempe. len aby na to nedplatili
-
mastermind
VIP
-
worman
Star
Ludia no nadhera
som sa pri tom hokeji citil ako pravy Slovak, bola to nadhera to sledovat, uz na zaciatku ako vystrelil Hossa ze?
A pacil sa mi aj Svatos samozrejme mal tam aj on pekne momenty
Samozrejme Budaj super hra..
Cechom som sa dnes smial ako maly, tak im treba
Ale musime si davat mi, za chvilu pozor na Lotysov
SLOVENSKOOOOO
DO TOHOOO 
Ja typujem SLOVENSKO na zlatu medailu, aj som tak urobil dnes v stavkovej

A pacil sa mi aj Svatos samozrejme mal tam aj on pekne momenty
Samozrejme Budaj super hra..
Cechom som sa dnes smial ako maly, tak im treba
Ale musime si davat mi, za chvilu pozor na Lotysov
SLOVENSKOOOOO
Ja typujem SLOVENSKO na zlatu medailu, aj som tak urobil dnes v stavkovej
Vcerajsi zapas bol slast pre oko hokejoveho fanusika. Rychly hokej na oboch stranach, s nadielkou naozaj peknych akcii. Skoda nevydarenej rozohravky, z ktorej sme dostali ten nestastny 2. gol, ale o to viac potesilo chladnokrvne rozhodnutie zapasu vdaka double Gaborika. Dufam, ze po dnesnom prekvapeni Cesko - Svajciarsko sa uz dalsie prekvapenia konat nebudu...
-
tomasuhlar
Medium Expert
ano prehrali a tento zapas s Lotysskom mno.... ten Lasak no..... bud sa mu nedari alebo vazne slabo chyta,podla mna v porovnani S Budajom je to bieda a to raz Lasaka zachranila zrdka potom gol ktory ale neplatilJoe-Joe napísal:Po prvej tretine 4:1, celkom zaujimave. Cesi vraj prehrali 2:3 so Svajciarmi.