štýl písma v html
štýl písma v html
Poradte prosím niekto. Ako mám umiestniť na stránku štýl písma? Ked použijem v html súbore nejaký font, ktorý nie je nainštalovaný v inom PC ako v mojom, tak mi ho zobrazí ako times new roman ..... asi cez css nie? Vie nikto poradiť ? 
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak niekto namá tvoj font (štýl) nainštalovaný, tak to ide jedine tak, že si namontuješ do svojej stránky aj svoje fonty, tuším o tom bolo písané na jakpsatweb.cz (ale o tom nie som presvedčený) aj som si to pozeral, možno to nebude také jednoduché, potrebuješ k tomu nejaký program, ten tam tiež bol
inak je jedno akú formu zápisu použiješ, či v html, alebo v css,
ale môžeš zadať aj niekoľko typov písma, a bude väčšia šanca, že niektorý z nich bude aj v inom PC, v opačnom prípade sa použije defaultné písmo toho použitého prehliadača.
inak je jedno akú formu zápisu použiješ, či v html, alebo v css,
ale môžeš zadať aj niekoľko typov písma, a bude väčšia šanca, že niektorý z nich bude aj v inom PC, v opačnom prípade sa použije defaultné písmo toho použitého prehliadača.
p4ra napísal:Aby ostatni videli tvoje pismo, tak by malo byt nainstalovane tiez na serveri / resp. druhej strane, kde bude web "sediet".
Dakujem zatiaľ .... ak by mal niekto pripomienku, alebo nápad, tak sem s ním