Sound Themes do Windows

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.

Meníte/používate iné ako defaultné sample vo Windowsáckom SOUNDS?

Áno
5
25%
Nie
15
75%

Celkom hlasov: 20

YurY
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Sound Themes do Windows

Príspevok od používateľa YurY »

Cudujem sa ze na nete nie su ziadne temy. Uz pri 1.instale XPcka som si v Sounds nahodil dake tie sampliky (Z Aliens CZ-DAB,Kurwahosigutentag,z gamesiek,StartXP-dake pjekne fade-in intro z audiotracku atd.).Poznam aj viacej ludi ktory si tiez nezavisle odo mna 'nahodili' daku tu .waw na skraslenie Desktop. Je to fajn mat Win trosku individualizovany, nie? :wink:
Problem je, ze nejak je tych poloziek viacej a rad by som sa tiez o ne 'postaral' ale uz fakt neviem odkial cerpat...:(
Stranky na ne ziadne a na SOUND THEMES (akoze package) uz vonkoncom nie.. Za to na nejaky ICQ je ich habadej :x
Neviete teda poradit dake www na minisampliky a zaujimave .waw popr. mate niekto nejake 'cool rips'? A vobec, skrasluje si niekto svoje Desktop aj takto? Podelte sa...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A na co zvuky? Nech hra WinAmp, to staci. Jediny zvuk mam asi pri otazke a chybovej hlaske, to staci.
YurY
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:A na co zvuky? Nech hra WinAmp, to staci. Jediny zvuk mam asi pri otazke a chybovej hlaske, to staci.
No mne hra WinAmp stale (':aasmile11:')) ale ked pocujes nejaky specificky sound (obcas samozrejme; ktory zaujme tvoju pozornost a ty reagujes,popr.kasles na to..),napr tie Error zvuky ked kopnem do bedne (a nastane docasny vypad z netu :smt079 ) je celkom sranda ked mas nahradene dakou 'neznou' citaciou :oops: priklady nejdem ani pisat.. Ano, viem ze je to teor.uplna zbytocnost, len take skinovanie...ale dost mi to vylepsuje feeling pri compovani...
Podla gusta... :)

P.S. a musim sa priznat, aj koli tomu ze vsetko orig. od Microsoftu mi je dako prosti srsti..este aj tie soundy :P
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

YurY napísal:P.S. a musim sa priznat, aj koli tomu ze vsetko orig. od Microsoftu mi je dako prosti srsti..este aj tie soundy :P
Co ti brani prejst na linux?
YurY
Light Expert
Light Expert

mastermind napísal:Co ti brani prejst na linux?
Vyrastal som na Amigackom Workbench a ked som sa oboznamil s Linuxom tak to moje 'antiWin' citenie este umocnilo. Problem je v tom je vacsina programov s ktorymi pod Win pracujem nema na Linuxe ani alternativu. Jednoducho pouzivam pod Win dost dost aplikacii a viem, ze sa s nimi nerozlucim..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Jediny sound co mam zapnuty pod windowsomv je "TONG!". A to len preto, aby som vedel ze sa zase daco do...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ja som default zvukovu schemu upravil iba tym ze som vypol tie hnusne zvuky pri zapnuti a vypnuti windowsu.
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

ja mam uplne vypnute zvuky na wine lebo mi to robilo nervy ako ICQ pri posielani sprav...
Napísať odpoveď