Nikdy, maj trochu samostatnosti, a najdi si sam sposob, ako zarobit prachy... Ale toto uz je OT.peto5o napísal:Tak to napisa aspon nam dvom na sukromnu spravu a nikto sa to nedozvie..aspon odomna
Volejte 5 minut zdarma takmer vsade, aj do SR
-
softimager
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: 5o
-
peto5o
Light Expert
Vporiadku..nechaj si to ..a ber si to zosebou az dohorbu..dufam ze Ti nato pridu...softimager napísal: Nikdy, maj trochu samostatnosti, a najdi si sam sposob, ako zarobit prachy... Ale toto uz je OT.
-
softimager
Zablokovaný
Pocuj, ty si odkazany na druhych a na nic si este neprisiel, a ani neprides.peto5o napísal: Vporiadku..nechaj si to ..a ber si to zosebou az dohorbu..dufam ze Ti nato pridu...
-
peto5o
Light Expert
softimager
Suhlasim z hypeer-om
softimager zas sa byt velmi mudry
len aby si nato nedoplatil 
P.S ja na druhych odkazany niesom... a na teba uz vobec... strc si to tvoje tajomstvo do.... za klobuk
softimager zas sa byt velmi mudry
P.S ja na druhych odkazany niesom... a na teba uz vobec... strc si to tvoje tajomstvo do.... za klobuk
-
Deafboy
Darca
To nebude firewallom, jajah zmenili taktiku a ten program co mas uz nepodporuju... teraz to vsetko fici cez web, len ides na ich stranku, prihlasis sa, a volas... mna tiez nastvalo ze ten program uz nejde... bol celkom pekne spraveny...colgate napísal:no ja mam jajah nainstalovany, ale skonci to na zaciatku "registering on the jajah network..." a viac to uz nejde. Problem bude asi v tom, ze som na intraku a tunajsi firewall nepusit uz skoro nic. Skype, icq ide v pohode. Tak mi niekto poradte
Re: Volejte 5 minut zdarma takmer vsade, aj do SR
prosím vás,ako vymažem z registrov jajah,aby som sa mohol zase zaregistrovať???please,poradte mi co narychlejsie
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2010, 20:37)
poraďte mi prosím vás,ako si mam vymazat ten jajah z tych registrov,aby som sa mohol nanovo zaregistrovať...please moc...
poraďte mi prosím vás,ako si mam vymazat ten jajah z tych registrov,aby som sa mohol nanovo zaregistrovať...please moc...
Re: Volejte 5 minut zdarma takmer vsade, aj do SR
Vitaj na fore archeologpopi90 napísal:prosím vás,ako vymažem z registrov jajah,aby som sa mohol zase zaregistrovať???please,poradte mi co narychlejsie