i-cube napísal:robime zle kamosovi,kt. sa vzdy odpali ako prvy a zaspi. vacsinou mu pchame do riti lyzicky, lejeme kolu, dame gel a vsetko co je po ruke
to je slabe slovo kamo tak toto je fakt brutal vy by ste mali ist tak do ... . Tak co vam potom spravi ten kamarat???
Alebo ste nejaky fainsmackeri a potom si s tou lyzickou niekto zamiesa caj, co ???
ja ked idem na chatu s kamosmi tak proste sa zabavit,samozrejme ze chlast nesmie chybat a ani nejake tie neslusne hry s mojou priatelkou
raz sme kamaratovi ktory sa odpalil ako prvy ksicht natreli ruzom a urobili sme mu make-up a proste vyzeral super
i-cube napísal:robime zle kamosovi,kt. sa vzdy odpali ako prvy a zaspi. vacsinou mu pchame do riti lyzicky, lejeme kolu, dame gel a vsetko co je po ruke aj popisat centrofixkou treba.
- z toho sme uz vyrastli, teraz robime veci, kt. sa za triezveho stavu zdaju byt velmi nebezpecne
i-cube napísal:robime zle kamosovi,kt. sa vzdy odpali ako prvy a zaspi. vacsinou mu pchame do riti lyzicky, lejeme kolu, dame gel a vsetko co je po ruke aj popisat centrofixkou treba.
- z toho sme uz vyrastli, teraz robime veci, kt. sa za triezveho stavu zdaju byt velmi nebezpecne
Uz radsej na chate nebudem pit, aby sa mi nieco podobne nestalo
nuz ja na chaty nechodim, ani uz velmi nepijem. ale chcel by som mat chatu, niekde pri vode. Furt si predstavujem ze raz budem v lete na vlastnej chate niekde pri vode, poobede lezat na lezadle a pozerat na vodu a pit pivo a mat vsetko na haku. no a samozrejme ze potom by som zenu pretahol. neh si nemysli ze na nu nemyslim
Ja chodievam na chatu k nam, ale oddychnut si, relaxovat, resp. co-to porobit. Naposledy som bol na silvestra s partiou a bolo vynikajuco. Samozrejme, pri vsetkej slusnosti, pocestnosti, proste bolo vyborne. Take <>viny, ako niektore deti predomnou pisali, som ani nikdy nerobil, nerobim a ani nebudem robit. Zamyslite sa nad sebou!
chata je predovsetkym o relaxe s partou ludi, ktorych mame radi a je s nimi zabava... takze ostatne pride vsetko samo a nie ist na chatu napr. s cielom sa ozrat do bezvedomia..
na cate robime povacsine normalne veci, drogy, sex a rock ´n roll
ale take riadne hovadiny? raz sme skakali z okna do snehu, nic moc, ale raz sme zabalili kamosa do deky a opekali si ho, vravel ze si nic nepamata, ale ze mu bolo hovadsky teplo
caesar1987 napísal:s poraidnou partiou, ktora vie, co znesie...
stacilomi raz pocut pribeh o otrave alkoholom na chate, co mi hovoril kamos a mal som dost....
pokial sa to neprezenie, tak je to dost v pohode, mi sme sice robili ine hovadiny, ale nikdy to nedopadlo hrozne!! vzdy fun 4 ever !!
No tak ako kazdy, kvoli zenam a alkoholu, ale mame s bratrankom vo zvyku ze kazdemu novemu nieco rano vysttrojime a uz sa nam osvedsilo ze do cisteho kondomu nalejeme kusok citronovej malinofky a dame mu to niekde bud na face ked este spi ale do topanky a tam podobne....
Retne napísal:No tak ako kazdy, kvoli zenam a alkoholu, ale mame s bratrankom vo zvyku ze kazdemu novemu nieco rano vysttrojime a uz sa nam osvedsilo ze do cisteho kondomu nalejeme kusok citronovej malinofky a dame mu to niekde bud na face ked este spi ale do topanky a tam podobne....
padrino napísal:chata je predovsetkym o relaxe s partou ludi, ktorych mame radi a je s nimi zabava... takze ostatne pride vsetko samo a nie ist na chatu napr. s cielom sa ozrat do bezvedomia..
Mam podobny nazor. Najdolezitejsie je to, ze si s partiou dobrych kamaratov, ostatne zalezitosti su uz individualne ...
dost smutne je ze vzhladom k takmer dokonalej absencii dievcat na skole ani chata nimi moc neovplyva
toto leto nas napadlo pozvat nejake baby z Norska co tu boli nedavno na zajazde alebo co to bolo,... snad sa nejake pekne pridu pozriet na slovensku prirodu