za rozbite okna a ostate steny by som pozadoval nahradu skody (neviem sice od koho), ale grafity su umenie, zavidim ludom ktory vedia kreslit grafity a obdivujem ichMarko5211 napísal:z casti suhlasim a zcasti nie...predstav si ze ti niekto na tvojom baraku robije okno alebo osti stenu...ale na druhej strane kje to umenie je to krasa ved aj ja nieco take robim ale este niesom na takej urovni...ale ist za to do basy???keby nahrada skody alebo zatretie....nepoviem ale basa???Fuj
Graffiti
-
danny707
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
frodimir1
Star
Keby v kazdom meste bolo nieco take ako legal(teda legalne steny na malovanie), bolo by to pecka
dakych 100m dlhe steny a staci vyska 2,5 - 3 m
bola by to pecka a keby nam postavili no okolo basketbaloveho ihriska stenu, bolo by to pecka, proste krasa, rozvijajuca kultura, no proste pecka, ...................................................... 
-
frodimir1
Star
kokoz videl som vcera na vlaku asi 3/4 vagonikov pekne zahalenaaa do kraaasnych grafitov, samo nechybal OPAL... a to bola naaadhera, to bol rychlik, ktory siel smerom do kosiiic v LM mal byt okolo 18:15... teda ja som siel opacnym smerom, Theror city
.....
A k tym legalom... namiesto toho pletiva co nam dali okolo basketbaloveho ihriska, kludne mohli dat neake tiee steny vysoke nie viac ako 2 metre a to by bolo uplne super, kultura nad kulturu... to by bolo naaadherneeeee, ale ako tu uz niekto spomenul, ze staat nema ani na poriadne platy a to hovorim je to pravda... A co sa robi v tej vlaaade, no tak to je p!cu platneee, sak nasmu staaatu uz nepatriii pomaly ani jeden vacsiii podnik na slovensku vobec... Je to uuuuplne naprd...
A k tym legalom... namiesto toho pletiva co nam dali okolo basketbaloveho ihriska, kludne mohli dat neake tiee steny vysoke nie viac ako 2 metre a to by bolo uplne super, kultura nad kulturu... to by bolo naaadherneeeee, ale ako tu uz niekto spomenul, ze staat nema ani na poriadne platy a to hovorim je to pravda... A co sa robi v tej vlaaade, no tak to je p!cu platneee, sak nasmu staaatu uz nepatriii pomaly ani jeden vacsiii podnik na slovensku vobec... Je to uuuuplne naprd...
-
will.i.am
Darca
Podla mna, napriklad taka opacna strana garazi, ktora je cista, tak je to ovela krajsie ked su tam nejake pekne kresby.
Narozdiel od toho ked tam niekto pocmare blbosti, rozne vulgarizmy a ine pohorsujuce obrazky, alebo tam len nacmara cvoje meno...
A ked si niekto pocmara normalnu budovu, ktora je v meste a vobec tam to nema co robit, tak moze to byt ake chce pekne, toho by som nesertil...
Narozdiel od toho ked tam niekto pocmare blbosti, rozne vulgarizmy a ine pohorsujuce obrazky, alebo tam len nacmara cvoje meno...
A ked si niekto pocmara normalnu budovu, ktora je v meste a vobec tam to nema co robit, tak moze to byt ake chce pekne, toho by som nesertil...
-
Martin44
Professional
Re: Graffiti
Tomu ver ze vyriesi...je to poskodzovanie majetku a o to ide....ak rozmlatis cudzie auto je to tiez poskodzovanie ....tak treba za to niest nasledky.ViRuS napísal:od 1.ho maja ma vstupit do platnosti zakon o graffiti
co si o tom myslite?
podla mna je to pekna blbost ist sediet za to do basy ako daky vrah a navise nic sa tym nevyriesi![]()
![]()
Resp kup si stenu a tam si graffituj kolko xces.
-
Shadow_blaster
Light Star
-
Linkman
Darca
takto rozdelujem grafitty na tri kategórie
a) sprejovanie illegal - proste zlocin ak vam niekto pomaluje bez vasho suhlasu barak, sprejovanie sôch či tej drevenej autobusovej zastavky co bolo pred par dnami v spravach na jojke
b) legal walls - proti tomu nič nemam, pokial to niesu suché tagy tak to má šmrnc, nemám rád suché haky-baky
c) sprejovanie legal na budovy - ak s tym spolocenstvo nejakeho objektu suhlasi a ma to graficky smrnc ako napr. u nas v TN bola kedysi krčma "V piatok 13teho" kde si majitel ziadal nagrafitovat zvonka stenu, tak to je tiez potom ok.
a) sprejovanie illegal - proste zlocin ak vam niekto pomaluje bez vasho suhlasu barak, sprejovanie sôch či tej drevenej autobusovej zastavky co bolo pred par dnami v spravach na jojke
b) legal walls - proti tomu nič nemam, pokial to niesu suché tagy tak to má šmrnc, nemám rád suché haky-baky
c) sprejovanie legal na budovy - ak s tym spolocenstvo nejakeho objektu suhlasi a ma to graficky smrnc ako napr. u nas v TN bola kedysi krčma "V piatok 13teho" kde si majitel ziadal nagrafitovat zvonka stenu, tak to je tiez potom ok.