Nuž to s mne nepáči. Ja mám rád beaty. Ak vieš čo tím myslím[hawkeye] napísal:Ináč rep sa dá skĺbiť aj so živými nástrojmi. Ak ste videli napr. hudobnú reláciu na STV2 Metro s Flaps, tak tam hrali so živou kapelou.
Hip-Hop - všeobecne
Vydel som metro a celkom to uslo. Lepsie nez pocitacova hudba.[hawkeye] napísal:Ináč rep sa dá skĺbiť aj so živými nástrojmi. Ak ste videli napr. hudobnú reláciu na STV2 Metro s Flaps, tak tam hrali so živou kapelou.
A ked si myslite ze ja si myslim ze to co sa mi nepaci je zle tak to sa mylite. Neviem si predstavit zeby po zemi chodilo 6 miliard rovnakych ludi,ktory by sa pacilo vsetko rovnake. Len ja hovorim ze rap neposuva svet k lepsiemu ale moze posunut tak akurat len jedinca. Ale uz viac krat som povedal ze rap nie je moj styl a preto som sa k nemu vyjadril tak ako som sa vyjadril. A moj nazor nikto z vas nezmenil. Mozno preto lebo sa to ani argumentami ze to ma dobry text a posuva to svet dopredu neda
...............
a myslite si co chcete
-
frodimir1
Star
- Kontaktovať používateľa:
JAsne ludia niekto ma pravdu niekto nie, predovsetkym stojim si za hudbou teda repom, a to nieje len tak ze zit s repom a pretlkat sa svetom zit zo dna na den od mesiaca mesiacu len preto, ze to takto oznacuju ako zivot repperov, repper moze byt aj ten co ma vyborne myslienky a pritom zazil malo toho v zivote, ale inspiraciou repu by mal byt v prvom rade zivot.....
a k tomu obliekaniu, teda no poznam par reperov co sa obliekaju uplne inak ako vacsina z nas, nosi obtiahnute gate(no zase nie moc, ale nieje tohh style)
A k tym znackovym trickam, nepatrim medzi vyssiu vrstvu ludi, ktory si mozu dovolit tricka za liter ci viac lowa, teda nemam rad znacky a tzn., ze nemam rad tym komerciu, teda najradsej mam biele tricka, toe moje ludia, v tom kazdy clovek vyzera dobre a neseru ma ziadne napisy, velkost L-XL no a mas to pritom nekupujem ziadne shitz kupujem si kvalitne nekomercne biele tricko, a ku gatiam, noooo siroke ako nikdy
no mam jedny zn. RW(teda Jay-Zho vecicky) a nie preto, ze by to bola znacka, ale maju perfektny strih, doftedy co som si ich kupil nikdy som take nevidel, a este s5 k tej hudbe, najlepsie je ked DJ pusta podmazy vyrobene na PC, teda ale z vinylov, ma to dobryyy efekt
a ziva hudba je tiez celkom haluz, ale to nieje ono ...... ked vznikol rep vtedy zivu hudbu moc nepouzivali, ale viem mam par videiii aj 2Pac daval niektore veci na zivu hudbu a vyznelo to pecka.... Skoda dnes mohol robit ine divy skoda ze uz vonia fialky ....... A myslim si, ze by sa z neho stala urcite neaka komercna osobnost, ale to je teraz uz aj tak jedno !!! MIER a este k 4om elementom to sa neda len tak vysvetlit, to musi clovek zit !!!! vsak skus nieco vysvetlovat hriankovacu, ze ako sa rozmrazuje chladnicka
...... to len taky blby priklad zatial MIER vsetkym
a k tomu obliekaniu, teda no poznam par reperov co sa obliekaju uplne inak ako vacsina z nas, nosi obtiahnute gate(no zase nie moc, ale nieje tohh style)
A k tym znackovym trickam, nepatrim medzi vyssiu vrstvu ludi, ktory si mozu dovolit tricka za liter ci viac lowa, teda nemam rad znacky a tzn., ze nemam rad tym komerciu, teda najradsej mam biele tricka, toe moje ludia, v tom kazdy clovek vyzera dobre a neseru ma ziadne napisy, velkost L-XL no a mas to pritom nekupujem ziadne shitz kupujem si kvalitne nekomercne biele tricko, a ku gatiam, noooo siroke ako nikdy
tak to si na omyle, napr. legendarni coldcrush brothers v pesnicke weekend (vysla na ich prvom maxaci) z roku 1982 pouzili zivu kapelufrodimir1 napísal:ked vznikol rep vtedy zivu hudbu moc nepouzivali
ale celkovo sa na zaciatku pouzivali ako podmaz funkove, soulove,... skladby, prvy krat bola pouzita technika samplovania v prakticky najprelomovejsej skladbe planet rock od genialneho afrika bambaataa
-
frodimir1
Star
no ked vznikal, tak sa o nom nehovorilo ako o hudbe, myslel som tym, ze ked si nieco otroci stvorili podobnemu repu, tak vtedy nepouzivali vobec hudbu, vtedy len maximalne buchali si palicami do rytmu repu a do toho davali svoje rymi, teda zivotne myslienky, co uz sa vyvinulo v rokoch 70tych ked DJ kool hertz zacal prvy tvorit hudbu pod nazvom rep, tento styl uz zil davno pred tym ibaze tak ako som to ja myslel 
rap
no rap urcite vsetkych co sa my lubia-zverina,h-16,moja rec,kf(ale moc ich nemusim),liryk h,AD,luza,cisty chou,drviva mensina,flaps(celkom ujdu),rendezska sk,JERRY,KOR,STANICA PROJEKT,ZAPADNI CHRAM,VODA......TO BY SOM PISAL PLNO PROSTE POCUVAM VSETKO SLOVESKE VYNIMKOU JE IBA JEDNO DECKO MODRA ZIARA(NEVIE RAPOVAT).....A ESTE TY CO PISU ZE RAP JE SMEJD TAK CO JE LEPSIE POP CO NEDAVA ZMYSEL,METAL(NENI POSLOVENSKY) A HAUSE a TECHNO(nedavaju zmysel iba basy to nedava zmysel) 
...
Ten kto pise ze rapove texty su hovadiny je na velkom omyle.....
Teraz nemyslim ko*otske doje*avacie texty alá ZVERINA.....
Skuste si vypocut H16ku, Dilemu, Severnú Stranu a budete počuť co je to pravý hip-hop a rap...
Teraz nemyslim ko*otske doje*avacie texty alá ZVERINA.....
Skuste si vypocut H16ku, Dilemu, Severnú Stranu a budete počuť co je to pravý hip-hop a rap...
-
Shadow_blaster
Light Star
-
tomexx
King
Neviem ci si nieco zabudol, avsak z tych cechov si asi myslel Wicha, nie?Shadow_blaster napísal:takze nemecko - bushido,sido,agroberlin
americky anglicky:50cent,the game,2pac Wu-tang clan,G-unit ,snoop dog
francuzky
polsky
Slovak:A.M.O,Cisty chov,kontrafakt,Nazov stavby okrem vrabca helica a mokrej ciary vsetko
cesky:orion, Dj Witch,Supercroo
Zabudol som nieco??
Kto je to Witch?
-
MisguidedAngel
Star
volakedy som pocuval cisto iba americky, potom som sa nejak dostal ku KF a to bola ftedy pecka, ale ako som objavoval dalsie HH skupiny na slovenskej scene (Nazov Stavby, Drviva Mensina,LUZA, H16...) tak som zistil ze KF su keketi
proste ma uz nebavi pocuvat len to ze aky su KF dobry a co ja viem co, stali sa z nich strasni komercaci... este ako tak Orion, La4...
http://www.urbandictionary.com/define.p ... therfuckerLinkman napísal:mam malu otazku aky vyznam ma mat slovne spojenie mother-f*cker ?