zaujimavy clanok
Madari nas zachrania!
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Martin44
Professional
PODLA TVOJEJ GRAMATIKY SUDIM ZE AJ TY SI ASI MADARFalcoxxx napísal:Ok ale tato tema uz je asi naprd 5 stran o nicomja si stojim za svojim presvedcenim ze tu nechcem madarsku vladu a ani madarsky jazyk. Ked sa im tu neluby nech icu za ciaru alebo nech sa naucia Slovensky!
Nech sa prisposobia a nech nam nerobia politiku!!!!![]()
Preto STOP mk!!!!!!
-
Martin44
Professional
Nemyslim ze je to mimo...ked si tu bijes do hrude aky ty si Slovak...A nech sa ostatni naucia po slovensky...a SAM pritom nevies poriadne ani pisat...o hovorovom prejave radsej ani nehovorim...aj ked pravda, ze vynasat sudy je priskoro...no mne staci to co si citam pri kazdom tvojom prispevku.Falcoxxx napísal:Dakujem za radu
tak to daj do gramatickeho okienka ale idessa mi zda
A madar nie som tak ma neurazaj šmejde!!!!
CHLAPCE ty sa hlavne staraj o to, aby si Dostudoval[slovensky jazyk] a neries tu Madarov.
-
Martin44
Professional
Vidim ze akosi nemas slov..nuz ja sa ti nedivim.
No Pises ze mam napisat co je skvele na madaroch....LENZE ja neberiem cloveka ako Madara alebo Slovaka....
Je xy "Madarov" co su vulgarne hovada,lenze tolko isto ich spocitas ze je aj "Slovakov".Chcem tym len povedat, ze ked je niekto dobry clovek, tak ho predsa nebudem skatulkovat Narodnostne rasovo, ci nabozensky...ako to teraz robis ty... A vsetkych madarov hadzes do jedneho vreca....a to je objektivne povedane-obmedzenost.
No Pises ze mam napisat co je skvele na madaroch....LENZE ja neberiem cloveka ako Madara alebo Slovaka....
Je xy "Madarov" co su vulgarne hovada,lenze tolko isto ich spocitas ze je aj "Slovakov".Chcem tym len povedat, ze ked je niekto dobry clovek, tak ho predsa nebudem skatulkovat Narodnostne rasovo, ci nabozensky...ako to teraz robis ty... A vsetkych madarov hadzes do jedneho vreca....a to je objektivne povedane-obmedzenost.
-
Linkman
Darca
Falcoxxx - v buducom zivote by som si prial aby si sa narodil ako Madar a pototykam na Žitnom ostrove.
Jediny rozdiel medzi madarmi a slovakmi je asi taky ze rozpravaju inak. Inak su to taky isty normalny ludia ako my. A SMK nieje madarska vlada. Madarska vlada je v Madarskej republike. AJ poslanec SMK je Slovak - ma na to papier - POTVRDENIE O SLOVENSKOM ŠTÁTNOM OBČIANSTVE a pokojne sa poslanec smk môže volať Mišo, Peťo, Servác, Bonifác či akokoľvek môže byť aj "Mao Ce Tung" a je Slovák. To, že je niekto maďar je jeho čisto osobná vec či sa hlási k maďarskej či ruskej či čínskej atď národnosti tým, že je v SMK neznačí automaticky, že je maďar. A prosím ťa nekaz tu meno Slovákov takýmito nacionálnymi myšlienkami.
Pardon aj v Madarsku sa najdu takyto podobny nacionalisticky blazni ako Falcoxxx - na margo toho že aj madari su normalny ludia.
Jediny rozdiel medzi madarmi a slovakmi je asi taky ze rozpravaju inak. Inak su to taky isty normalny ludia ako my. A SMK nieje madarska vlada. Madarska vlada je v Madarskej republike. AJ poslanec SMK je Slovak - ma na to papier - POTVRDENIE O SLOVENSKOM ŠTÁTNOM OBČIANSTVE a pokojne sa poslanec smk môže volať Mišo, Peťo, Servác, Bonifác či akokoľvek môže byť aj "Mao Ce Tung" a je Slovák. To, že je niekto maďar je jeho čisto osobná vec či sa hlási k maďarskej či ruskej či čínskej atď národnosti tým, že je v SMK neznačí automaticky, že je maďar. A prosím ťa nekaz tu meno Slovákov takýmito nacionálnymi myšlienkami.
Pardon aj v Madarsku sa najdu takyto podobny nacionalisticky blazni ako Falcoxxx - na margo toho že aj madari su normalny ludia.