Hokej (olympiada)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
Ruutu vs.jagr.
toto nema so sportom nic spolocne.
Kód: Vybrať všetko
http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?d=48214&a=542588Vyborne! Znova sa vsak potvrdilo, ze mame vazne rezervy v obrane, aj ked o to viac potesil vykon Budaja. USA hrali perfektny hokej a aj ked to priznavam velmi nerad, v podstate nas vacsinu casu mali pod tlakom. Hra sa vsak na goly, a tak ma tesi, ze sme ich napokon Americanom nastrielali viac. Skoda len, ze mam dnes z tohto vitazstva tucnu opicu, ale zase... stalo to za to.
-
matus121
Light Professional
no hokej to bol pekny a co sa jedna o tu prevahu USA, tak to je pravdaTomasito napísal:Vyborne! Znova sa vsak potvrdilo, ze mame vazne rezervy v obrane, aj ked o to viac potesil vykon Budaja. USA hrali perfektny hokej a aj ked to priznavam velmi nerad, v podstate nas vacsinu casu mali pod tlakom. Hra sa vsak na goly, a tak ma tesi, ze sme ich napokon Americanom nastrielali viac. Skoda len, ze mam dnes z tohto vitazstva tucnu opicu, ale zase... stalo to za to.
-
mastermind
VIP
-
ledenaster
Medium Professional
SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
s KAZACHMI to budeme mat tazke
- stara ruska krv , a este k tomu sme unaveny s USA , ved o 22:00 sme skoncily hrat a kazasi niekedy doobeda takze mali viac casu na oddych. TIPUJEM TESNE VYTAZSTVO NASICH !
Re: SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ja si skor myslim ze vyhrame o dost golovledenaster napísal:s KAZACHMI to budeme mat tazke- stara ruska krv , a este k tomu sme unaveny s USA , ved o 22:00 sme skoncily hrat a kazasi niekedy doobeda takze mali viac casu na oddych. TIPUJEM TESNE VYTAZSTVO NASICH !
Re: SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
No a čo som napísal???ledenaster napísal:s KAZACHMI to budeme mat tazke- stara ruska krv , a este k tomu sme unaveny s USA , ved o 22:00 sme skoncily hrat a kazasi niekedy doobeda takze mali viac casu na oddych. TIPUJEM TESNE VYTAZSTVO NASICH !
-
audiotrack
VIP